Мислим да перверзно АВ ужива да гледа бивше Досовце и отпораше како су ватрени напредњаци.
Inače bez gledanja emisije večeras, pokušaće da povuče paralelu između petog oktobra i trenutnih protesta.
- Kako je sve finasirano od spolja da bi se država srušila. Znam ko ih plaća
- Strani plaćenici, domaći izdajnici. Rade po instrukcijama iz inostranstva
- Pobeđena vam je obojena revolucija, narod je rekao svoje
- Planiraju stravično nasilje 1.11
Uglavnom ništa što do sad nije pričao, samo će to da predstavi kao "ekskluzivne informacije" kako bi mobilisao svoje pristalice.
Nismo odmakli. Narod koji ne uči iz sopstvenih grešaka, njemu se istorija nažalost ponavlja.Neplanirano sam se zatekao na Platou i morao sam da ovekovečim ovu fotografiju. Da li smo posle 25 godina odmakli dalje od 5. oktobra ili i dalje stojimo zaglavljeni na ovom datumu????
Pogledajte prilog 254038
Kako možeš?Prevazišao je sebe... Kaže, nije verovao u verziju o terorizmu, ali je čudno da je Miša Bačulov 3 sata pre pada nastrešnice unezvereno šetao i gledao u telefon baš ispred same žel stanice.slucajnost?
i onda se pitao ko je zadržao te snimke, zašto nisu bili objavljeni i vrte snimak 6 puta i zaokružuju gde šeta Miša Bačulov...
I sad neka baba koja zavija sarmu gleda i sluša onako u letu i kaže vidi tog teroristu Bačulova... na kraju će ispasti da je on kriv što je nastrešnica pala a mi potrčali da što pre optužimo nevine...
A tek je počeo, šta li planira do kraja večeri![]()
I sad neka baba koja zavija sarmu gleda i sluša onako u letu i kaže vidi tog teroristu Bačulova... na kraju će ispasti da je on kriv što je nastrešnica pala a mi potrčali da što pre optužimo nevine...
Znači da mu je ozbiljno pao rejting, čim je već "Miša Bačulov srušio nadstrešnicu" sati.Prevazišao je sebe... Kaže, nije verovao u verziju o terorizmu, ali je čudno da je Miša Bačulov 3 sata pre pada nastrešnice unezvereno šetao i gledao u telefon baš ispred same žel stanice.slucajnost?
i onda se pitao ko je zadržao te snimke, zašto nisu bili objavljeni i vrte snimak 6 puta i zaokružuju gde šeta Miša Bačulov...
Neko sa strane bi zaključio da narodu koji je odlučio u 20. veku da se sukobi sa Austrougarskim carstvom, Nacističkom Nemačkom i NATO paktom i grdno stradao svaki put definitivno fali neka daska u glavi.Nismo odmakli. Narod koji ne uči iz sopstvenih grešaka, njemu se istorija nažalost ponavlja.
Neko sa strane bi zaključio da narodu koji je odlučio u 20. veku da se sukobi sa Austrougarskim carstvom, Nacističkom Nemačkom i NATO paktom i grdno stradao svaki put definitivno fali neka daska u glavi.
Trenutni poredak u Evropi srećom nas sprečava da ponovimo takvu neku glupost u 21. veku. Ostaje nam da se mlatimo između sebe kada i ako nekoj službi to bude odgovaralo.
On topic:Što se drugog pasusa tiče, srećom svet ima daleko ozbiljnije probleme i mi smo im 100-ta rupa na svirali. Srećom!
On topic:
Nepopularno je mišljenje da ovo uopšte nije dobar trenutak za nestabilnost u državi i da strani faktor to može vrlo lako eksploatisati (na našu štetu), što se možda već dešava. Da postoji jaka opozicija sa konkretnim planom i programom kako dalje, ne bih im čak ni zamerio da sklope sporazum sa Huljom o mirnoj predaji vlasti nakon izbora.
Jedan od razloga zašto ima toliko 'neutralaca' je upravo zato što im uopšte nije jasno u kom pravcu bi zemlja išla nakon smene režima.