Šta je novo?

Izbori 2025

Ове СНС шетње тј блокаде притив блокада су ми дале две идеје како побољшати контра скупове који се организују јер је то могућност директног приступа њиховиђ гласачима који гледајј само канале на којима доминира владајућа екипа:

1. Користити што више застава и националних обележја како би ти људи који су ту довучени видели да против њих није нека група издајника и терориста. Они су својим "спонтано" окупљеним људима поделили заставе како би истакли да су у овој подели они патриоте и бранитељи Србије. Не треба им дозволити да они себе представе таквима, односно другу групу тј нас онаквима каквима желе.

2. Истицати слике и чињенице њихових злодела. Све оно што прикривају на националним дневницима и колегијумима им јасно приказати. Све што су урадили на издаји Србије и српског удела на КиМ, сва неиспуњена обећања, све отете пензије, отете бебе, убијене људе, разбијене лобање. Свњ је то оно што ти довучени људи вероватно нису ни видели ни чули.

Видим на клиповима да су ауду галамили и дували у пиштаљке на те људе. Неће то имати неког ефекта код њих што се тиче промене мишљења, можда им појача осећај срамоте али ће и даље када буде најважније, на дан гласања, заокружити злу опцију.

Зато, ако је могуће, искористити прилику и предочити им праву слику шта се дешава у земљи и ко је та друга "зла" страна о кој они слушају.
Slazem se, samo da dodam i ocigledno: pogresno je bilo ignorisati njihove skupove. Neka vide i osete da je narod protiv toga sto im se servira.

Немачки медији о насилном гушењу бунта и протеста у Србији.

Сваки коментар је сувишан.
1757415601516.png

Bravo mamu vam je***

Koalicija oko SNS izgubila većinu u Skupštini grada Niša: Glasalo se, ipak, bez problema jer nisu došli svi odbornici „opozicije“

Nema većih licemera planeti od EU. I ostale sile i blokovi su đubrad ali kad se radi o dvostrukim standardima, niko nije kao EU.

Ulazi im stotine hiljada mudžosa i propaliteta dnevno, a ovamo se traži sto provera za Srbe koji se uredno pojave na granici ili aerodromu.

Bravo mamu vam je***
Koalicija oko SNS izgubila većinu u Skupštini grada Niša: Glasalo se, ipak, bez problema jer nisu došli svi odbornici „opozicije“

Додатно је данас и први пишач (радио баш данас тест на дрогу из урина) града, председник скупштине и један од преосталих 30 одборника власти проглашен кривим, за корупцију док је био у ЕПС-у. Према томе, скупштина града Ниша, која никада није имала легитимну власт, ускоро губи и легалитет.

Додајмо томе и ситуацију у Зајечару и Београду, па и Ужицу. Озбиљно се климају локалне власти.

Poslednja izmena:
Nema većih licemera planeti od EU. I ostale sile i blokovi su đubrad ali kad se radi o dvostrukim standardima, niko nije kao EU.

Ulazi im stotine hiljada mudžosa i propaliteta dnevno, a ovamo se traži sto provera za Srbe koji se uredno pojave na granici ili aerodromu.
Cenim da je ipak veće licemerstvo ubijati milione ljudi pod nazivima: Iračka sloboda, Specijalna vojna operacija...

Juče su mog druga na aerodromu u Parizu istresli iz gaća. Inače ima dvojno državljanstvo SRB i CRO. Pritom ne da ne izgleda sumljivo, nego sve suprotno od toga.

Nema veze, zato asilym seekers ulaze bez problema i adekvatnih kontrola.

Ameri su siledžije i eksploatatori na svakom nivou, u svakom smislu. Kauboji i robovlasnici, bili i ostali.

Rusi su sirovinčine, sirovi su i sivonje u svemu što rade, pa tako i u politici i ophođenju prema drugim zemljama.

Ali EU, ne Evropa, ne Evropske države ponaosob, nego EU kao institucija, grupa, celina i blok, su mi sa političkog aspekta iz godine u godinu sve odvratniji.

Ajmo opet disclaimer: ovo ne znači da sam za udaljavanje od njih (jer zavisimo od njih) niti da ih mrzim sve ili da nikad ne bih živeo u Evropi i EU. Mogu da mrzim njihove političare i organizacije a da imam lepo ii neutralno mišljenje o ostatku EU. Ali kažem, gledano politički, i gledano na ceo EU blok, toliko su odvratni i licemerni postali da mi se čak ni Ameri više ne gade toliko kao oni.

I pritom mislim da su neki od njih, neke njihove institucije i neki deo naroda, glupi i slepi, jer se bave stupidarijama i Sizifovskim poslovima dok ih strane okupacione sile polako osvajaju i srozavaju.

Ako nešto znači, i za Srbiju mislim i reko sam zadnji put prekjuče, da ima mnogo morona i da se bavi stupidarijama. Dakle nije onaj slučaj da vidim trn u oku EU a ne vidim balvan u našem. Nego sam ovde komentarisao EU i njihovu najnoviju imbecilnu a licemernu odluku.

Poslednja izmena:
Po meni su i dalje ipak najmanje licemerni od svih i posledice toga su najmanje. Što ne znači da nisu licemerni. Ono, kao da kažeš tipa Toma Nikolić kakvo god radikalsko g***o bio je ipak i dalje manje gadan od Vučića.

Ok. Ali po meni, i po mnogim ljudima oko mene s kojima pričam, sve ono što su uradili i sve ono što nisu uradili u zadnjih par godina, a pogotovu u zadnjih 10 meseci, je bilo toliko veliko licemerje da su prešišali (po licemerju i dvostrukim standardima) sve ostale sile i blokove.

I isto kao i ja, i drugi ljudi oko mene, bivši evropejci i prozapadnjaci, isto ne mogu da se načude kako neko može da bude na putu ka velikoj demografsko-političkoj krizi i da se bavi nekim stupidarijama kojima se oni bave, a da bitne i hitne stvari negiraju ili umanjuju.

Ova fotomontaža koja u pozadini prikazuje pravi skrinšot pravog ubadanja nemačkog policajca u vrat od strane crnog okupatora, savršeno sumira i ilustruje mentalitet i politike EU u zadnjih nekoliko godina. Dok se oni bave stupidarijama, i trkeljišu i pretresaju Srbe na granici i aerodromu, kontinent im razdiru i srozavaju iznutra.

aLwMnerD_700w_0.jpg

Sa tim što nije upereno protiv nas nego važi i za Japance, Amerikance, Britance...

Ovaj sistem je namenjen svima koji putuju u Evropu na kraći boravak i koji nisu građani navedenih država, uključujući putnike iz zemalja poput Srbije, SAD, Velike Britanije, Kanade, Australije…

A mi ako nam smeta, postoji rešenje.

Pritom je čak i sa aspekta njihove voljene ekologije a i zdravog razuma, ova stupidarija sa čepovima čist fail i blamaža.

Možda jedini veći fail je bilo gašenje nuklearnih elektrana usred energetske i ekonomske krize jer """nisu dovoljno zelene""". Bravo. I ja isto tako kad ostanem bez vode, neću da kupim, sipam i koristim ništa manje od Fiji i Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani jer moram da pazim na standard a i na garanciju da je došla iz planinskih izvora i punjena rukama bez uznemiravanja životinja i ekosistema.

wow-mindblown.gif

I teranje par stotina miliona ljudi (ne bi to ostalo samo u EU nego bi se proširilo dalje) da prelaze sa SUS vozila na elektriične jer svi znamo da elektromotori dobijaju energiju iz lepih misli i Čija, pa ko vele daj da pobacamo XYZ miliona starih i pravimo XYZ miliona novih i reššimo planetu svog zagađenja.

Njihovi političari su isto gomila idiota kao i ovi ovde naši, samo što su naši u prednosti jedno 20 godina i vode po debilizmu i pokvarenosti. Ali i jedni i drugi nisu ni za k...c, ne bih im dao ni da mi pokose dvorište ili zamene sijalicu, a kamoli da mi kroje celu državu ili kontinent.

Poslednja izmena:
Sa tim što nije upereno protiv nas nego važi i za Japance, Amerikance, Britance...

Ovaj sistem je namenjen svima koji putuju u Evropu na kraći boravak i koji nisu građani navedenih država, uključujući putnike iz zemalja poput Srbije, SAD, Velike Britanije, Kanade, Australije…

A mi ako nam smeta, postoji rešenje.
Kako toliko ne kapiraš ili ne želiš da kapiraš. Nije bitno za koga je sve i za koga sve važi dokle god targetira ljude iz država iz kojih niko do skoro niko ne ulazi ilegalno u EU a toleriše horde divljaka koji upadaju u nju kroz šume, kamione ili preko pučina mora, naočigled obalskih straži, policije i EU građana.

Tolerisanje, dopuštanje pa i slavljenje ovoga nije uvreda samo za Srbe, samo za Amere, samo za Japance, ili bilo koji narod sa liste kojima je uvedena viza... Nego je uvreda i za same građane EU, za svakog normalnog i poštenog čoveka na svetu, pa čak i za same starije migrante koji su nekad ranije otišli u EU ali se asimilovali i postali produktivni članovi društva, a sada će da daju još više svojih para da se hrane i neguju ovi silovatelji, pljačkaši, lenčuge i paraziti.

I mislim može neko to da negira ili relativizuje, ali ceo svet na netu proziva Evropljane odnosno EU zbog toga. Čak im se i neki iz samih Azijskih država smeju, što reče jedan Turčin, mi njima prosledimo sav naš i Azijski šljam a sebe lepo rasteretimo i pročistimo.

Niko razuman više ne veruje u multikulturalizam, nigde u svetu. Mislim niko osim globalista, libtarda, woke-ovaca i onih koji upravljaju ovim multikulturološkim oružjem za uništenje Evrope. Istih onih koji su svojevremeno napravili i ISIL npr.

Poslednja izmena:
Pa kapiram, ali kao što sam već rekao, daleko je licemernije klati ljude po svetu pod izgovorima da je to zbog mira, demokratije, za njihovo dobro...

Realno, da smo mi normalni i u EU, bolela bi tebe baš đoka što će Amer i Kanađanin morati dodatno da popunjavaju neki formular i to i plate nešto sitno. Ostao bi samo problem ilegalnih migranata, ali to je onda problem, a ne neko licemerje. Objektivno, postoji doza licemerja, ali je zaista minorna za sve šta se dešava u svetu i ne može se reći da su najgori od svih po tom pitanju.

Naravno da bi me bolelo za Amere ali i pored toga bih rafalisao po svojim EU političarima što se bave stupidarijama a ignorišu realne i goruće probleme.

Jedno ne isključuje drugo. Moguće je u politici imati više stavova i više uglova gledanja na jednu istu stvar i problematiku.

A čak i pored toga, da sam građanin EU, protivio bih se uvođenju viza, bar prema zemljama koje su normalne a ne kotilišta divljaka sa po 10 miliona izbeglica i parazita, jer smatram da je to uvođenje viza tamo gde nisu neophodne jedno štetno i nepotrebno iz..kavanje.

Kao što kad i debil Tramp lupi tarife Kini, ja ne volim ni njega ni ove jedače pacova koji su nam podarili Kovid. Ali naravno da sam protiv takvih mera jer znam da na kraju dana donose štetu celom svetu, i to nama kmetovima Benderu, Džonu, Hansu i Mingu. A ne đubradima Vučiću, Trampu, Siju i Šolcu u foteljama u Pekingu i Vašingtonu, Berlinu, gde god... Mi kmetovi nadrljavamo od toga a već felerična svetska ekonomija opet ispašta i kruni se ponovo.

A za Ruse ceo svet zna da su sirovine i licemeri, čak i "braća im" Kinezi i Indusi. Ali baš zato ih niko ne shvata ozbiljno i časno, jer su svi već naučili i navikli kakvi su.

A EU je sebe decenijama, do skora, reklamirala kao najveći bastion pravde i demokratije u galaksiji a onda se više puta pokažu kao jajare prema drugima i bolidi prema sebi samima. I samim tim mnogo više padnu u očima mnogih nego Rusija koja je bila i ostala carstvo sirovina i siledžija. Ili Amerika, koju još od mog detinjstva svi odreda prozivaju da su razbojnici i eksploatatori.

A i kažem, niko do sad nije bio toliko retardiran da usred svetske ekonomske i energetske krize 2022. gasi 80 nuklearki jer nisu dovoljno zelene. Niko. Čak ni Ameri ni Rusi.

Vrh