Oko večerašnjeg prijavljenog skupa na Vuku nema saobraćajne policije da preusmerava i nadzire automobile. Mislim da je to možda deo osvetničkih mera režima protiv protestanata. Ili ako ne osveta onda kao stav e baš nas briga da vas čuvamo
Ne bi me čudilo da ostave tako da se neki novi ludak opet zaleti, a ne bi me čak čudilo da odu korak dalje pa da i sami... znate već na šta mislim.
Kako rastu tenzije i osveta režima, budite sve oprezniji u svakom momentu, ne samo kad je konflikt sa ćacijima ili kerovima nego i kad samo stojite na ulici. Pazite i na saobraćaj ali pazite i na ljude i grupe oko vas, čak i kad je mirno. Verujem da većina vas i sama to zna i uviđa, ali prenesite i drugima, nek se širi svest o tome. Neke ljude treba redovno podsećati na to, prosto izostave iz vida. Nek se razvija ta navika opreza. Ovde nema institucije i pravde, prepušteni smo sami sebi dok se ne završi borba.
Bilo bi dobro i da zborovi razmisle o uvođenju nekih montažno - demontažnih barikada, koje mogu da se sastave od više delova koje bi nosilo više ljudi, i onda se sklope i postave i posle lako uklone i odnesu. Imam par nekih ideja, štap i kanap ali protiv svih vozila sa običnim gumama više nego dovoljno.