Šta je novo?

Izbori 2025

Naravno da njega najvise nerviraju svi protesti jer mu srozava ugled kod svih drugih drzavnika. Sigurno ga svi pitaju svaki put "whats happening there dear Alexander?" a on mora da izmislja li izmislja izgovore. Takodje siguran sam da je novi Falxon 6x uvek napunjen do vrha i pilot je uvek na standby za svaki slucaj

Jedno je nerviranje, drugo je strah.

Eto taj gore članak, ne znam da li je bio serendanje na tv ili neka konferencija za štampu ali očigledno on više nema nikakvih filtera ili kočnica.

Kad on u par rečenica prizna krivično delo, pokaže da mu je sin sisica kao i on, sve to pokazuje koliki je strah u njemu.

I nije mi jasno čemu toliki strah. Zašto jednostavno ne ode jer je očigledno i njemu jasno da ga ljudi ne vole. Zar je moguće da vlast toliko opija.

A možda se boji i za svoju glavu znajući kome je sve stao na žulj, pa zna da nije bezbedan ni u Emiratima ni u Švajcarskoj. Isto mislim da nema više poverenje u ministarstva sile jer se boji da ga rusi ne izbuše. Otud angažovanja paravojske.

Jedno je nerviranje, drugo je strah.

Eto taj gore članak, ne znam da li je bio serendanje na tv ili neka konferencija za štampu ali očigledno on više nema nikakvih filtera ili kočnica.

Kad on u par rečenica prizna krivično delo, pokaže da mu je sin sisica kao i on, sve to pokazuje koliki je strah u njemu.

I nije mi jasno čemu toliki strah. Zašto jednostavno ne ode jer je očigledno i njemu jasno da ga ljudi ne vole. Zar je moguće da vlast toliko opija.

A možda se boji i za svoju glavu znajući kome je sve stao na žulj, pa zna da nije bezbedan ni u Emiratima ni u Švajcarskoj. Isto mislim da nema više poverenje u ministarstva sile jer se boji da ga rusi ne izbuše. Otud angažovanja paravojske.
Vlast neverovatno opija svakog. Niko nije voljno otisao ako nije morao. Njemu odavno nije do para nego do kontrole, voli da naredjuje okolo i da gleda sebe na televiziji. A i ne zna sta bi radio u penziji. On nikad nece moci kao Kostunica recimo da seta gradom cak ni sa telohraniteljem. A da ode u egzil kao Asad to tek nece jer zna da je niko i nista onda

Autokomanda blokirana

Prilozi

• 17512211373758238978583165861508.jpg
    17512211373758238978583165861508.jpg
    91,8 KB · Pregleda: 68
Pošao sam u Savsku al sam ostao na Komandi. Stiglo je desetak bajkera.
Propušteni su svi auti koji su ostali zaglavljeni.

Sve više ljudi je sa maskama i fantomkama. I žene i muški. Treba svi to da nosimo po ceo dan. Nije to vučićev patent

Pošao sam u Savsku al sam ostao na Komandi. Stiglo je desetak bajkera.
Propušteni su svi auti koji su ostali zaglavljeni.

Sve više ljudi je sa maskama i fantomkama. I žene i muški. Treba svi to da nosimo po ceo dan. Nije to vučićev patent
Ali N1...

Skoro sve glavne Zemunske raskrsnice su blokirane. Okretnica autobusa takođe. Još može da se prođe samo od Muhara pa na Kej oslobođenja i onda kroz solitere do Karađorđevog trga. Drugog puta nema. Na raskrsnicama su podignuti šatori. Oko njih je ćebad na kojima se igraju deca. Zbog potencijalne opasnosti od nekontrolisanih vozača sve ulazne ulice u raskrsnice su blokirane kontejnerima, građevinskim mrežastim ogradama sa gradilišta (povezanim žicama), kockama i svim drugim što je u kontejnerima moglo da se nađe. Ljudi ima sve više i više.

Блокиран и Панчевац

Посебно ми се свиђа што се не пушта хитна. Гамад синоћ није примала повређене, захтевала опрему од студентских служби за прву помоћ и активно учествовала у нападу на народ.

Студенти да коначно скапирају. Нема поделе на њих и грађане и цела поента је да не скидају оне своје прслучиће. Па да видимо како онда режим напада децу.
На овај досадашњи начин су давали режиму простор да дејствује по народу и њима без последица.

Omladina sa fantomkama, ko huligani... Postavljaju konteinere tako da mogu lako da se rasklone za hitnu službu. Naglas razmatraju. Ubačeni elementi garant

Zemunci ili imali privilegiju prvi da budu primećeni ili su njihovom akcijom uspeli da pokrenu i ljude širom Srbije, tako da, svaka čast opet.

Samo ne bih voleo da je ovo privremena akcija, odnosno da ne bude već sutra ništa više jer radna nedelja. Ali mislim da bi trebalo onda koordinirati sve zborove u Srbiji i spojiti ih sa studentima, da zajedno osmišljavaju akcije i blokade - da se započne stotine blokada širom Srbije u isto vreme, pa taman policija da nema više kuda. Mada je to već malo teško uraditi, čak iako bi došlo do takve saradnje, verujem da bi zborovi brzo bili rastureni - ne zbog prisluškivanja, ubačenih elemenata, posmatranja kanala komunikacija (Signal laganica za to), nego zbog pojedinaca u zborovima koji bi ili osetili moć pa počeli da se dižu u nebesa ili jer bi drugi hteli da svojataju nekakvo vođstvo.

Kako god bilo, drago mi je da se ovo dešava, da narod reaguje i na nepravdu posle protesta, što je bilo različito nakon 15.3., kada je adrenalin naglo popustio nakon veličanstvenog protesta, pa se tako i energija "izgubila".

I nakon veličanstvenog jučerašnjeg dana, studenti su dokazali da mogu organizovati stotine hiljada ljudi. Naneta je trajna šteta režimu, a kroz ove mesece je još više pojačana netrpeljivost naroda prema Vučiću i SNS. Sada svi vide da je stvarno sramota biti naprednjak.

Studenti su pozvali SVE opozicione poslanike, bez obzira na partiju, da napuste Skupštinu i traže vanredne izbore.

Takođe, kad se skupi više nego dovoljan broj ljudi za jednu raskrsnicu, višak treba da pređe na blokadu sledeće raskrsnice. Treba da ih bude najmanje 30. Kažu da pri tome treba voditi računa da u svakoj takvoj grupi postoje osobe kole prate šta se događa drugde, zatim oni koji pružaju legalnu pomoć ako zatreba, i još par takvih praktičnih uputstava koje nisam dobro čuo.

Vrh