Šta je novo?

Izbori 2025

Pa, SPS je u Zaječaru bio i bolji nego u celoj Srbiji (7.5% naspram 6.5%).
Evo njihovog flajera koji sam uforkao na mom BM47.
IMG_20250608_191118.jpg
IMG_20250608_191137.jpg

Пар стотина њих не могу да изађу на крај са десетинама хиљада бесних грађана па све и базуке да имају. Они су ту само да провоцирају неред како би Вучић искористио полицију ако затреба.

Мада ако је Милошевић фејловао у томе у далеко надмоћнијој и бољој позицији, са далеко већом подршком међу младима, тешко да ће овај мамлаз да уради ишта. Важно је само да се не заборави на чијој страни је била полиција и да лустрација крене од удбе
Ne pamtim da je Slobo imao "daleko vecu podrsku" medju mladima. Dal za mlade mislis ljude do 40 godina ili nesto drugo?
Ja se secam da su ga jedino penzioneri voleli, svi drugi ga nisu podnosili

Evo njihovog flajera koji sam uforkao na mom BM47.
Sad sam setio jednog drugara koji uvek govorio:
"Nemoj nikada, ali nikada da staviš sliku u CV. Zašto? Pa, nikada mi se nije desilo gledam nečiji CV i kažem: Po referencama ovoga ne bih zvao, ali izlgeda pristojno/inteligentno, pa hajde ipak da mu dam šansu. Ali mi se mnooogo puta desilo da hoću nekog da zovem, ali na slici deluje glupavo/opasno/blesavo, pa ide na dno gomile".

Sad sam setio jednog drugara koji uvek govorio:
"Nemoj nikada, ali nikada da staviš sliku u CV. Zašto? Pa, nikada mi se nije desilo gledam nečiji CV i kažem: Po referencama ovoga ne bih zvao, ali izlgeda pristojno/inteligentno, pa hajde ipak da mu dam šansu. Ali mi se mnooogo puta desilo da hoću nekog da zovem, ali na slici deluje glupavo/opasno/blesavo, pa ide na dno gomile".

Ovo na zapadu više važi nego kod nas. Nažalost poznajem nekoliko HR-ova koji su mi rekli da kad vide CV bez slike, kao da im je neko lupio šamar i smara ih da čitaju uopšte.

Ovo na zapadu više važi nego kod nas. Nažalost poznajem nekoliko HR-ova koji su mi rekli da kad vide CV bez slike, kao da im je neko lupio šamar i smara ih da čitaju uopšte.
Na zapadu je to više zbog starosti, rase ili sličnih stvari.
Inače, nikad mi nisu bili jasni ljudi koji zapošljavaju u svoj tim, i puste HRa da urade pre-filter, prvi pogledaju CV-eve i odbace neke.
(a zapošljavao sam preko 50ak ljudi, što je bar 10x intervjua i 30x pregledanih CVeva, naravno kroz dosta dug vremenski period)

Da ne odemo u digresiju, odnosilo se na Vučkov post ;)

Poslednja izmena:
Stvarno ne znam šta im je u glavama. Hapse, tuku i maltretiraju najpametnije među nama.
Jednog dana kada se promeni vlast (a promeniće se neminovno) šta očekuju ovi što su "samo radili svoj posao"
Ja lično očekujem bar 300.000 ljudi u zatvorima.
Lustracija će biti nikad lakša, Hulja nam prilično pomaže otpuštanjem bilo kog policajca/sudiju/tužioca/činovnika/.komunalca/novinara/sveštenika/... koji pokažu bar malo ličnog integriteta.

Javljaju mi iz Zaječara sledeće:
"Blokirana je opština, vlast ne da uvid u izborni materijal na koji imamo pravo po zakonu, od juče su tamo ljudi u blokadi.
Pre sat vremena je stigla jedinica za razbijanje demonstracija, iz Niša i sa Banovog brda iz Beograda".

Edit:

Poslednja izmena:
U vrtiću na medaku suspendovane vaspitačice zbog radionice u kojoj deca ostavljaju šake taznih boja po majicama.
Informer se dokopao slika....

Potpisuju se peticije koje su roditelji jutros odneli u Ministarstvo Osvete
Moraš da budeš mnogo glup da uradiš tako nešto i da ne očekuješ da će te neki roditelj snsovac odrukati, i da će eskalirati kako je eskaliralo. Inače, šake raznih (crvenih) boja.

NNV medicinskog ipak izglasalo nastavu
Tužno što narod iz Zaječara i Kosjerića ne shvata da su prodali zdravstvo za sudžuk i čajnu

Vrh