Evo njihovog flajera koji sam uforkao na mom BM47.Pa, SPS je u Zaječaru bio i bolji nego u celoj Srbiji (7.5% naspram 6.5%).
Evo njihovog flajera koji sam uforkao na mom BM47.Pa, SPS je u Zaječaru bio i bolji nego u celoj Srbiji (7.5% naspram 6.5%).
Ne pamtim da je Slobo imao "daleko vecu podrsku" medju mladima. Dal za mlade mislis ljude do 40 godina ili nesto drugo?Пар стотина њих не могу да изађу на крај са десетинама хиљада бесних грађана па све и базуке да имају. Они су ту само да провоцирају неред како би Вучић искористио полицију ако затреба.
Мада ако је Милошевић фејловао у томе у далеко надмоћнијој и бољој позицији, са далеко већом подршком међу младима, тешко да ће овај мамлаз да уради ишта. Важно је само да се не заборави на чијој страни је била полиција и да лустрација крене од удбе
Sad sam setio jednog drugara koji uvek govorio:Evo njihovog flajera koji sam uforkao na mom BM47.
Sad sam setio jednog drugara koji uvek govorio:
"Nemoj nikada, ali nikada da staviš sliku u CV. Zašto? Pa, nikada mi se nije desilo gledam nečiji CV i kažem: Po referencama ovoga ne bih zvao, ali izlgeda pristojno/inteligentno, pa hajde ipak da mu dam šansu. Ali mi se mnooogo puta desilo da hoću nekog da zovem, ali na slici deluje glupavo/opasno/blesavo, pa ide na dno gomile".
Na zapadu je to više zbog starosti, rase ili sličnih stvari.Ovo na zapadu više važi nego kod nas. Nažalost poznajem nekoliko HR-ova koji su mi rekli da kad vide CV bez slike, kao da im je neko lupio šamar i smara ih da čitaju uopšte.
Meni ovo više liči na totalni kolaps autoriteta...turbo folk
Ovaj sps je u fazonu kao da nisu vec 40 godina vlast pa ce sada u 41. godini da postave stvari na pravo mesto.
Moraš da budeš mnogo glup da uradiš tako nešto i da ne očekuješ da će te neki roditelj snsovac odrukati, i da će eskalirati kako je eskaliralo. Inače, šake raznih (crvenih) boja.U vrtiću na medaku suspendovane vaspitačice zbog radionice u kojoj deca ostavljaju šake taznih boja po majicama.
Informer se dokopao slika....
Potpisuju se peticije koje su roditelji jutros odneli u Ministarstvo Osvete