Bice izmedju 58 i 59.
Znam da su danas izbori i u Mađarskoj ali nisam mogao da provalim vezu s nama ovde i razlog da se ovi smeste ovde. Onda se setih da su Vučić i Orban prilično slični, pa me ne bi čudilo da je ova murija poslata ovde da blejući nekome ispred stana (nekom Mađaru) prenese poruku. Kladim se da je to u pitanju. Pogotovu što ovako bleje na ulici i to usred stambene zone bez mnogo sadržaja a svakako bez ikakvih institucija i javnih objekata.Šta je bre ovo???!!!
FOTO Mađarska policija u Beogradu: „Zvali su nas da pomognemo“
Čitateljka portala Nova.rs fotografisala je danas oko 12 sati u Molerovoj ulici u beogradskoj opštini Vračar patrolu mađarske policije.
Naša čitateljka je fotografisala automobil i upitala policajce šta oni rade ovde.
„Momak iz auta je reagovao i rekao da ih je srpska policija pozvala da joj pomognu“, navela je naša čitateljka.
FOTO Mađarska policija u Beogradu: "Zvali su nas da pomognemo"
Čitateljka portala Nova.rs fotografisala je danas oko 12 sati u Molerovoj ulici u beogradskoj opštini Vračar patrolu mađarske policije.nova.rs
Hajde pojasni, ne razumem na šta misliš..?Kod mene su bila 2 biračka mesta, kod žene 3.
Biračko mesto se zatvara kada svi, koji su došli do 20h, dobiju šansu da glasaju. To može teoretski i u 4 ujutru da se završi.Ovo sa usporenim radom je tačno. Kod mene na Medaku je neki deda u komisiji, tražio me je na spisku cela dva minuta. Ako tako stalno radi, tu neče moći više od 400-500 ljudi da glasa, a spisak je koliko znam dobrano preko 1000 ljudi. Redovi su ogromni, tu su dva biračka mesta.
Evo moj kratki izveštaj, sad kad sam glasao.Zaista se ne bih iznenadio da SNS ljudi organizovanom akcijom stoje u redovima samo da bi usporili proces glasanja i demoralisali normalne glasače.
U Americi preko pola političmara, bogataša, korporacija, (njihovih verzija) udbaša i mnogih drugih moćnika nije moglo da skine Trampa. Ne ulazim u to da li je trebalo ili ne, kažem da su svi oni hteli a nisu mogli. A mi smo u Vučićevoj Srbiji sa armijom od 700.000 zombija pod protektoratom i blagoslovom zapadnjačkih gazdi. Koliko puta treba da se ponovi da to ne može za jedan dan i iz jednog cuga.Nije nista ohrabrujuce, samo se mi lozimo ovde, jadni, sta cemo
A i ja sam stao da pročitam malo, da vidim čega sve tu ima...i ona sitna slova na kraju.. uvek na brzinu zaokružim i savijem, pa mi bude žao..Kod mene je bilo 4 ''kabine'', usporavaju stariji tj slabije pokretni, onda ovi što čitaju po 5 puta, ne razumem valjda si se odlučio za koga ćeš glasati unapred.
Pa da, ali onaj ko je pre toga došao u 16h, pa se vratio kući, možda neće ponovo pokušavati u 19:55Biračko mesto se zatvara kada svi, koji su došli do 20h, dobiju šansu da glasaju. To može teoretski i u 4 ujutru da se završi.
Nadajmo se da hoće. Ova izlaznost i uspavani RIK. Čisto sumnjam da Beograd sa svim ovim gužvama toliko kaska u izlaznosti za Srbijom!