[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=910140#p910140 je napisao(la):
laki72 » Uto Dec 21, 2021 12:54 pm[/url]":viqavm70]Sve to do neke mere jeste kao što si napisao. Al koji deo istraživanja i u kolikoj meri ti osporavaš?
Jer procenti mogu biti u većoj ili manjoj meri drugačiji ali odlazak aktuelnih u opoziciju je samo nerealan vlažni sam, i plasiranjem takvih priča dugoročno se šteti i opoziciji i građanima Srbije.
Jednostavno je, ako zanemarimo svoju emotivnu pristrasnost da imamo jedan mehanizam koji je maksimalno homogen, centralizovan i hijerarhijski disciplinovan koji bi da demontiramo.
Za tako nešto potrebna je jaka alternativa koju nemamo.
Ne ulazim uopšte u razloge niti ću iznositi svoje viđenje o razlozima (dal je neko potkupljeni, dal je nesposoban, ko treba da bude lider, itd), al je činjenica da takvu mašineriju ne može razmontirati ekipa koja ne uspeva da se dogovori gotovo ni oko čega. A čak i da je jedinstvena i principijelna kao nekada Zajedno, Dos i sl, osvajanje apsolutne većine glasova izašlih na izbore i preuzimanje vlasti u jednom izbornom ciklusu je BAJKA.
pa i sam pad Miloševića uprkos ogromnom buntu naroda, kao i neverovatno glupim pogrešnim potezima koje su JUL i SPS tada učinili, nije se desio u jednom krugu, već su počeli u septembru saveznim i lokalnim, a završili u decembru republičkim izborima.
U međuvremenu smo u Srbiji imali tripartitnu Vladu.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Nista ne osporavam istrazivanje, samo su nepotrebna i glupa u ovom trenutku.
Uzmi, na primer, ko ce biti kandidat za Predsednika. Nije isto da li ce to biti Tadic, Zec ili sta znam, Djokovic :lool:
Rezultati mogu da idu od slicnih na proslim izborima tj.ubedljiva pobeda SNS-a, uz mali napredak opozicije i eventualne neke lude sanse nekom ludom koalicijom u Beogradu, do potpunog poraza SNS-a.
Neka dogadjanja ne mogu da se predvide, kao blokada cele Srbije pre dve nedelje. Takav neki ludacki polet i energija je potrebna za pobedu, sad da li to neko moze iznese, mozemo samo u pasulj da gledamo. To tada vaze aktuelna istrazivanja. Ali jednom ce se nesto promeniti, mora jednostavno, da li za par meseci, godina ili decenija, jednom hoce :mrgreen: