Šta je novo?

Izbori 2024

Kako ja vidim, imamo 4 glavna tabora na predstojećim izborima:

- Vladajuća garnitura i sateliti. Oni i dalje imaju stabilan deo biračkog tela, i čini mi se da su i dalje na istom broju, ili tek nešto niže od toga. Dakle, dobiće svi zajedno malo više od 2,000,000 glasova (55%).
- Desni deo opozicije. Mislim da su propustili priliku da kapitalizuju većinsko antivaks i antiEU raspoloženje u narodu. DJB-dveri, DSS-POKS će preći cenzus sa po skoro 200,000 glasača, a ostale stranke će ostati ispod.
- Zeleni deo opozicije. Oni su očigledan dobitnik glasova od prošlih izbora, i pretpostavljam da će imati možda i 500,000 glasova svi zajedno (15%), ali je pitanje da li će NDMBGD (i dalje ne mogu da se pomirim sa njihovim besmislenim nazivom, koji im oduzima kapacitet da postanu ikakav faktor) ići sa glavnicom oko ekološkog ustanka.
- Građanski deo opozicije. Oni su i dalje u debelom kanalu i jasno im je da moraju svi zajedno u jednu kolonu, pa čak i tako teško da će preći 400,000 glasova (10-12%).

Sve u svemu: misterija zvana glasači SPS-a, 2 ili 3 mandata za DS, to je ono što će mene fascinirati.

Naravno, potencijalno iznenađenje u Beogradu sa jedinstvenim kandidatom za gradonačelnika (a formalno izlazak u tri kolone).

Ја све нешто мислим да би Ескалатор&Респиратор са све Гангулом, могли да изгубе Београд овог пута.

Мића Поповић: Власт ће објавити онолику излазност колика јој буде одговарала.

Очекује га мој глас ако се кандидује. Сматрам га најпаметнијим човеком на јавној сцени.

Dobronameran i prijemčiv. Ako krenu na njega pobediće ih osmehom i optimizmom koji širi. Inače mislim da su nam potrebna malo manje namrgođena lica na političkoj sceni, stalno neka muka i depresija.

Слажем се, само чекам да видим шта ће покушати да му прикаче. Што се мене тиче Зец је један од најбољих кандидата, само нисам сигуран да ће прихватити.

Нека, то им је посао.

Мислим да би на људе благотворно деловало већ да замисле такву промену: професор Зец уместо лудог Респиратора. Опала би хипертензија у популацији, и шећер у крви.

Mislim da bi i natalitet porastao, jer gos'n Zec (uprkos prezimenu) ne bi radio taj posao koji Respirator radi narodu, te bi narod komotno sam mogao da se pozabavi tim stvarima.

Mislim da SNS pobedjuje sa oko 55 posto glasova, cak i u Beogradu.
Zeleni ce glasove uzeti Djilasu i Jeremicu,

Ok, stavi to u potpis da ne ponavljas uzaludno i mucis se da pises isto svaka dva dana.

Nekoliko stotina cacanskih srednjoskolaca odrzalo je protest protiv iskovanja litijuma u Srbiji.

cacak-ucenici-protest.jpg

SimplisticBlondBorer-size_restricted.gif

MC_":3g93396o je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=907170#p907170 je napisao(la):
dragan » Sub Dec 11, 2021 10:00 am[/url]":3g93396o]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=906963#p906963 je napisao(la):
MC_ » Pet Dec 10, 2021 1:51 pm[/url]":3g93396o]. . . da se Crnom pomogne novcano? . .Ostao je bes posla.
Šta je ustvari Istina? . . ovde piše nešto drugo.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vrse ... demantuje/

Preduzece za puteve je drzavna firma tzv republike Srbije.
Ne moze s everovati saopstenjima drzavnih firmi i organa jedne "drzave" u kojoj je laz na vlasti.
Tzv republika Srbija je danas servis kolonizatora i korporacija koje unistavaju domicilno stanovnistvo.
U pravu si, zaista je "takozvana"
Da nije ti bi za ovakvo pisanje popio prekršajnu prijavu.

Nadam se da ćeš nekada sazreti i prestati da povlačiš znak jednakosti između bilo koje vlasti i svoje jedine države.
Time samo daješ za pravo debilima koji zajašu na vlast i guraju parolu "država, to sam ja".

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=908097#p908097:2vg8hjbf je napisao(la):
laki72 » Uto Dec 14, 2021 4:06 pm[/url]":2vg8hjbf]
MC_":2vg8hjbf je napisao(la):
Preduzece za puteve je drzavna firma tzv republike Srbije.
Ne moze s everovati saopstenjima drzavnih firmi i organa jedne "drzave" u kojoj je laz na vlasti.
Tzv republika Srbija je danas servis kolonizatora i korporacija koje unistavaju domicilno stanovnistvo.
U pravu si, zaista je "takozvana"
Da nije ti bi za ovakvo pisanje popio prekršajnu prijavu.

Nadam se da ćeš nekada sazreti i prestati da povlačiš znak jednakosti između bilo koje vlasti i svoje jedine države.
Time samo daješ za pravo debilima koji zajašu na vlast i guraju parolu "država, to sam ja".

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Nisu li upravo vlast i njen "vodja" stavili jednakost izmedju sebe i Srbije?

Taman kada deluje da su stvari krenule na bolje, neki ljudi moraju da nas podsete koliko su nesposobni. Marinika Tepic je rekla da se njena koalicija zalaze za odlaganje glasanja na referendumu. Umesto da iskoriste to glasanje kao probu da motivisu apaticnu masu, da pokazu narodu da ima mnogo ljudi koji nisu za vlast i to ljudi koji ne bi bili optereceni ideologijama, gradjanisti vs patriote, grad vs selo i slicno, vec jedan glas protiv vlasti, oni - odustaju. Umesto da to januarsko glasanje bude kao onaj efekat grudve koji ce izazvati lavinu u aprilu, hajde da ponovo cekamo april, kukamo na medije i kolege iz opozicije, mozda i vicemo izdaja ako/kad propadnemo, umesto da uradimo jedinu logicnu stvar i borimo se u svakoj mogucoj bici. Diletanti.

Referendum je "uspeo" za opoziciju i ako ne izadje dovoljan broj ljudi.
Drugo, samo pitanje na referundumu je nebulozno, 90% ljudi ga i ne razume.

Ako je Zakon o refendumu "resetovan" na prethodna podešavanja, da li će onda stvarno taj referendum i biti održan?

Naravno da treba da placamo porez na imovinu a gorivo treba da poskupi x10. Ne vidim zasto bi se tu nesto menjalo?

Google je obrisao vecinu recenzija za Hotel Ambasador, kako botovske petice, tako i jedinice nas normalnih. Znate sta vam je ciniti.

Mozda se nisam dobro izrazio, mislio sam da porez na imovinu U KOJOJ SE ZIVI ne treba da se placa jer ona ne donosi nikakav novac iz kog bi se porez mogao platiti. U prevodu osnovno ljudsko pravo na mesto stanovanja. A porez na imovinu koja je u prometu, koja se rentira, tj koja donosi novac je ok da se deo prihoda da za porez

Уместо блокада, у суботу протести испред локалних самоуправа

Vrh