Šta je novo?

Izbori 2024

Kompnija Rio Tinto nastaviće da realizuje projekat „Jadar“ u zakonskim okvirima i da pruža javnosti informacije o svim aspektima projekta za koje je nadležna, saopštila je danas ta kompanija.

Марија Алимпић из удружења Заштитимо Јадар и Рађевину изјавила је у емисији Дан уживо да је укидање просторног плана "бацање прашине у очи од стране председника". Објашњава да је у просторни план града Лознице рудник уврштен тек у јулу ове године. "Међутим, просторни план подручја посебне намене, за који је компанија Рио Сава Еxплоратион поднела захтев још децембра 2016. године, који је усвојен 2020. године од стране Владе Србије јесте документ на основу ког компанија ради све што ради", каже она.

Vucic je ovo maestralno izveo, prevario je narod i odbacili su jedan od dva prostorna plana, oaj manje bitan.

Београд: Неколико стотина грађана испред зграде Владе на протесту против Рио тинта.

Savo je sjajno odradio svoj zadatak za Vodju.

Da, taj Savo mi je mutan kao Dunav. Ne možeš biti nezavisan i predvoditi proteste protiv vlasti, a raditi u državnom institutu.

Objave na instagramu, dubljenje na glavi i glupiranje ne doprinose ozbiljnosti i stvaranju poverenja. Biografija nategnuta i nafilovana, malo voleo da glumi, pa malo voleo da putuje, mnogo usavršavanja u inostranstvu i malo realnog rada.

Još jedan najbolji pravnik iz državne fotelje.. Objava o slavlju na trgovima nezrela.. Kakvo slavlje kad su batinaši sa palicama i iz državnih automobila na slobodi, a vođa sve problematične odluke samo odlaže do posle izbora?

Sve je to šuplje i curi na sve strane...

Sluzba je vrhunski to obavila. Nema sumnje.

Блокада:

Prilozi

• DA293496-2FC6-427A-85D5-6878EC622B9C.jpeg
    DA293496-2FC6-427A-85D5-6878EC622B9C.jpeg
    85,4 KB · Pregleda: 707
  • 3D110080-D4E3-4ECC-A83D-DF986B919DF2.jpeg
    3D110080-D4E3-4ECC-A83D-DF986B919DF2.jpeg
    115,3 KB · Pregleda: 724
  • A2532EBE-CFCA-4D44-B1FD-8D6EA96FD840.jpeg
    A2532EBE-CFCA-4D44-B1FD-8D6EA96FD840.jpeg
    110,2 KB · Pregleda: 711
  • C6F30C5B-ECE2-4AEB-86EA-8E3C87B1DFB0.jpeg
    C6F30C5B-ECE2-4AEB-86EA-8E3C87B1DFB0.jpeg
    86,7 KB · Pregleda: 711
  • 12EB1B10-8756-4920-9A8A-87A2C5367808.jpeg
    12EB1B10-8756-4920-9A8A-87A2C5367808.jpeg
    86,9 KB · Pregleda: 713
  • 1ACE3B55-3CAD-4C1A-B985-9956B9438816.jpeg
    1ACE3B55-3CAD-4C1A-B985-9956B9438816.jpeg
    121,4 KB · Pregleda: 713
  • F9B5F342-EB60-4AFC-AE42-71C1B4FC2F32.jpeg
    F9B5F342-EB60-4AFC-AE42-71C1B4FC2F32.jpeg
    94 KB · Pregleda: 704
Фактор плус: СНС 57 одсто; коалиција ССП, НС, ДС и ПСГ 12; СПС 9,3; коалиција "Нада" са 4,3 одсто

Konacno imamo progresivnog ex-Yu predsednika! Ali u Cileu. Na Balkanu mozda za 50 godina...

On je levicar iz Juzne Amerike, nije progresivan onako kako zahteva kodeks americke DS.
Ne verujem da ce slediti ideoloske dogme i govoriti floskule koje obozavas.

Otkad sam krenuo da pratim malo oko ovih blokada, poceo sam da posecujem sajtove poput Nove. To je jedan mali stepenik iznad Pinka, ko hoce na izbore ili poziva na proteste, morao bi sto pre malo detaljnije da definise citav politicki program i da zahtevi protesta ili bar generalno ono za sta se zalazu bude mnogo siri.

Koliko sam protiv Vucica, jednako toliko sam protiv mnogih drugih stvari. Sad sam bas video bas uzasan klikbejt naslov na Novoj, samo promovisu smrt kao i drugi i ucestvuju globalnoj kampanji zastrasivanja. Klikbekt naslov = laganje Informera.

Nek se teraju vise i jedne i drugi, ja verujem i da vecina naroda tako misli.

SNS=opozicija=Instagram=Pink=Selfi=Nova=klikbejt=TikTok=koronapanika=buljenjeutelefon=IDJ=youtubetrending=MTV

Ako cemo smenimo Vucica, a nastavimo sa citanjem glupih portala i gledanjem glupavih tv programa, nastavimo sa selfi-instagram kulturom... onda stvarno mi ne pada na pamet da se borim za bilo sta i izlazim na ulicu.

Npr. Zoran Kesic. Da i zanemarimo finansiranje iz inostranstva i od koga, covek je smesan 6/10. Ako nam je on neka opozicija, onda bolje da se pakujemo. Mi moramo mnogo bolje vise od toga. Kopira stupidni americki format emisije. Za vreme emitovanja 24 minuta, a to je subota u 21h, mlad covek treba da bude u izlasku, krevetu sa partnerom, kreativnom zanosu u nekom studiju, ateljeu ili da spava jer sutra ima obaveze. Kauc, grickalice iz Lidla, telefon u jednoj, daljinski u drugoj i Kesic na tv-u je jednako zlo ko Vucic.

Лепо је што си идеалиста, али да срушиш "селфи-инстаграм културу" нећеш успети једним постом на Беобилду... нити изборима у Србији.

Beki. To je tacno.

N1 je recimo promoter korporativnih zapadnih interesa, kao sto RTS promovise kineske kolonizatore.
N1 nije objavio izjavu Dr Ristica sa suamrskog koji je rekao da su US i Australijski ambasador u odborukoji gura Rio Tinto. To je izbaceno.
N1 izvestava o greskama rezima samo da bi postojao neki pritisak vezan za zadatke koje rezim ima prema strancima.

Medji u Srbiji pripadaju koloniozatorima i okupatorima. Oni rade za njih kao i sve druge institucije Republike Srbije.
Iz tog stanja proistice sve ostalo, ne iz nekih moralnih razloga nego zato sto se mi onda kao drustvo bavimo resavanjem tudjih zashteva i opcija i problema, a nasima se ne bavimo.

Razlog za se to je definitivno ropski (rajinski) mentalitet.

Западни наратив:

Prilozi

• CA7E10A6-6E7D-45F1-851A-C2F8952FA494.jpeg
    CA7E10A6-6E7D-45F1-851A-C2F8952FA494.jpeg
    110,4 KB · Pregleda: 480
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=909866#p909866:wkuvb0eq je napisao(la):
MC_ » Pon Dec 20, 2021 1:07 pm[/url]":wkuvb0eq]
Ne verujem da ce slediti ideoloske dogme i govoriti floskule koje obozavas.

Je l' ti to mene optuzujes da sam tupavi americki demokrata? Mislim, idi pisi tamo kako smo kolonija i bespomocni i izgubljeni po 50. put danas, nisam ja neprijatelj ovde. To sto se ne slazes sa mojim stavovima (mogu da zamislim koji su u pitanju) i mislis da ih guraju botovi a ne stvarni ljudi kojima je stalo do nekih stvari je tvoj licni problem. Ja samo slavim cinjenicu da je tamo na vlast dosao potomak partizana, a ne potomak fasiste. I sigurno nije po volji mojih i tvojih zajednickih neprijatelja, SAD. Bukvalno nije ni cudo sto niko ne moze da te svari na ovom forumu...

Što manje čitanja vesti, manje gledanja političkih emisija, to vam je veći IQ. N1 u poslednje vreme baš preteruje, to vam je američka verzija Pinka. Meni je najsmešnije kada svoje pristalice nazivaju građanima, a one druge desničarima, narodom itd. Ček, zar glasači SNS-a nisu građani?

Što se tiče Kesića, duhovit je 1/10. Treš humor, pogotovu me nerviraju njegovi stavovi koji se podudaraju sa stavovima raznih lobija sa zapada. Znate na šta mislim.
Valjda je suština opozicije da i ona predloži određena rešenja, a ne samo da se bavi ismevanjem ove vlasti.
Rekoh već da će SNS pobediti i u Beogradu, samo je pitanje da li će moći formirati vlast. Zavisi da li će imati između 30 i kusur ili 40+ procenata.

U pravi ste za taj "gradjanski", "in", "opozicioni" humor, tipa Kesic, Ivan Ivanovic, 4,5 muskarca.
Pre jedno 20-30 godina, dok jos nismo intelektualno potonuli, ljudi bi mislili da su to emisije za mentalno retardirane osobe. Ako ne mozemo da smislimo bolji humor, jbt bolje reprizirajte Kamiondzije (one stare ne ovo novo sra*e sto prikazuju).
Jedina duhovita emisija na nasim televizijama je Pljiz, ostalo sve :shock:

A ovi na Pinku i Hepiju, ono malo sto sam video pre par godina (jer sam u medjuvremenu izbrisao kanale) izgleda kao zabava za mentalno retardirane osobe a pritom i poremecene.

Има ок хумора у нашој продукцији, мада су у глобалу серије већином стерилне од актуелног времена и духа народа. Што се тиче емисија Кесића, Ивановића, ДЛЗ и сл. они стилски просто нису капацитета да мобилишу шире народне масе за бунт. Шта више њихов наступ често тера неопредељено гласачко тело од опозиције у и загрљај напредњака.

Humor Ivana Ivanovica i Zorana Kesica (tj njihovih timova) nije isti standard. Meni je ivanovicev vise prostacki i povrsan, a Kesic me je, vala, nasmejao.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=909961#p909961:1w3v5az2 je napisao(la):
LeninVaskrse » Pon Dec 20, 2021 5:59 pm[/url]":1w3v5az2]Ja samo slavim cinjenicu da je tamo na vlast dosao potomak partizana, a ne potomak fasiste.

Kad su njegovi preci krajem 19 veka otišli u južnu Ameriku partizani nisu ni postojali...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=909829#p909829:1a6z7gxi je napisao(la):
MC_ » 20 Dec 2021 10:09 am[/url]":1a6z7gxi]Фактор плус: СНС 57 одсто; коалиција ССП, НС, ДС и ПСГ 12; СПС 9,3; коалиција "Нада" са 4,3 одсто
Imas li link za ovo istrazivanje?

Vrh