Otkad sam krenuo da pratim malo oko ovih blokada, poceo sam da posecujem sajtove poput Nove. To je jedan mali stepenik iznad Pinka, ko hoce na izbore ili poziva na proteste, morao bi sto pre malo detaljnije da definise citav politicki program i da zahtevi protesta ili bar generalno ono za sta se zalazu bude mnogo siri.
Koliko sam protiv Vucica, jednako toliko sam protiv mnogih drugih stvari. Sad sam bas video bas uzasan klikbejt naslov na Novoj, samo promovisu smrt kao i drugi i ucestvuju globalnoj kampanji zastrasivanja. Klikbekt naslov = laganje Informera.
Nek se teraju vise i jedne i drugi, ja verujem i da vecina naroda tako misli.
SNS=opozicija=Instagram=Pink=Selfi=Nova=klikbejt=TikTok=koronapanika=buljenjeutelefon=IDJ=youtubetrending=MTV
Ako cemo smenimo Vucica, a nastavimo sa citanjem glupih portala i gledanjem glupavih tv programa, nastavimo sa selfi-instagram kulturom... onda stvarno mi ne pada na pamet da se borim za bilo sta i izlazim na ulicu.
Npr. Zoran Kesic. Da i zanemarimo finansiranje iz inostranstva i od koga, covek je smesan 6/10. Ako nam je on neka opozicija, onda bolje da se pakujemo. Mi moramo mnogo bolje vise od toga. Kopira stupidni americki format emisije. Za vreme emitovanja 24 minuta, a to je subota u 21h, mlad covek treba da bude u izlasku, krevetu sa partnerom, kreativnom zanosu u nekom studiju, ateljeu ili da spava jer sutra ima obaveze. Kauc, grickalice iz Lidla, telefon u jednoj, daljinski u drugoj i Kesic na tv-u je jednako zlo ko Vucic.