Studentkinji Pravnog fakulteta u Beogradu zabranjen ulazak u Srbiju
Studentkinji beogradskog Pravnog fakulteta Heleni Strugar zabranjen je ulazak u Srbiju, čime se, kako je ocenila u izjavi FoNetu, nastavlja njen nezakonit pritisak i progon.

Ja sam razumela da je ovo ono sto je opozicija trazila, ne znam zasto ovakav naslov kada ovo nije inicirano od skupstinske vecine?Vlast u ponedeljak pokreće izbor novih članova Saveta REM-a
Zaista pobeda za sve. Ali šta je plan kad ponovo odaberu sebi podobne?
Otišao u tuđu zemlju da se žali na svoj narod. JezivoJa mislim da se u istoriji Srba i Srbije nije desilo da poglavar SPC govori protiv većine svog naroda, a Srbima studentima se zabranjuje ulaz u Srbiju.
Nećeš kopati!
Od samog procesa ne. Ali, ako se stvarno dogodi, jeste trenutak u kome onaj nešto popušta.Nadam se da ne očekujete previše od tog procesa. REM nikada neće biti nezavisan dok je SNS na vlasti.
Bice ovakoНисам сигуран да је Вучићу свидело све што је речено на састанку Путина и Патријарха, без обзира што се сам Патријарх још једном потврдио да се ставио на страну најкорумпираније власти у Србији, то смо већ знали. Негде чух да је Путин рекао да очекује да види Вучића на прослави 9. маја, и то је звучало прилично претећи. Сетимо се само прошле године када је рекао да има важнијих послова и примио неког афричког представника (чини ми се да је тад примо Мсватија, краља Есватинија, и једну од његових хх жена). Није му то руски аутократа сигурно заборавио, неће се сад задовољити неким Вулинима или сличним. Наравно плаши се да му се измакне ова друга, Европска столица, без чије подршке не може дуго остани на власти. Али морају се враћати услуге, не даје се ФСБ тако лако да фингира безвезне извештаје.
Bilo bi dobro kada bi studenti prodefilovali tim gradovima.Још једна победа, нека се пошаљу на сметлиште историје сви они који су устукнули кад је требало победити.
Нека Зајечар буде први слободан град у Србији, нека му се придруже Неготин, Косјерић и Мионица
NOVI DSS RASPUŠTA ODBOR U ZAJEČARU Članovi stranke odlučili da ipak nastupaju na lokalnim izborima