Šta je novo?

Izbori 2024

Vlast u ponedeljak pokreće izbor novih članova Saveta REM-a

Zaista pobeda za sve. Ali šta je plan kad ponovo odaberu sebi podobne?
Ja sam razumela da je ovo ono sto je opozicija trazila, ne znam zasto ovakav naslov kada ovo nije inicirano od skupstinske vecine?

Slazem se da REM ni kad je poszojao nije radio posao ( gledala sam malo Zadrugu na Pinku, ljudi moji da vam ne govorim...)
Ali verujem da stufenti imaju plan, tj idu korak po korak, izbor pa da zatrpaju prijavama...ali ovo je sastanak koji inicira opozicija, ako sam razumela. A Marta Kos je rekla da je neophodan REM I transparetnost izbora, nije da je vazna ona, ali kapiraju u EU sta se radi

Elem, da upozorim ponovo, a @Cotra mi je najrizicniji :) , mada se sve vise slazem sa njim, nemoj da je ko dizao gledanost pinku u pola 7!

Cucemo iz drugih izvora, bojkot

Ne pristajite na ispiranje mozga, izgasite sve te televizije i nek prica u prazno, nema legitimitet. I on i Prvoslav Peric i slicni....

Screenshot (136).png

Нисам сигуран да је Вучићу свидело све што је речено на састанку Путина и Патријарха, без обзира што се сам Патријарх још једном потврдио да се ставио на страну најкорумпираније власти у Србији, то смо већ знали. Негде чух да је Путин рекао да очекује да види Вучића на прослави 9. маја, и то је звучало прилично претећи. Сетимо се само прошле године када је рекао да има важнијих послова и примио неког афричког представника (чини ми се да је тад примо Мсватија, краља Есватинија, и једну од његових хх жена). Није му то руски аутократа сигурно заборавио, неће се сад задовољити неким Вулинима или сличним. Наравно плаши се да му се измакне ова друга, Европска столица, без чије подршке не може дуго остани на власти. Али морају се враћати услуге, не даје се ФСБ тако лако да фингира безвезне извештаје.

Nadam se da ne očekujete previše od tog procesa. REM nikada neće biti nezavisan dok je SNS na vlasti.
Od samog procesa ne. Ali, ako se stvarno dogodi, jeste trenutak u kome onaj nešto popušta.
E, sad šta će posle biti, dosta zavisi od toga šta su studenti smislili, i da li ovo očekuju ili ne.

Нисам сигуран да је Вучићу свидело све што је речено на састанку Путина и Патријарха, без обзира што се сам Патријарх још једном потврдио да се ставио на страну најкорумпираније власти у Србији, то смо већ знали. Негде чух да је Путин рекао да очекује да види Вучића на прослави 9. маја, и то је звучало прилично претећи. Сетимо се само прошле године када је рекао да има важнијих послова и примио неког афричког представника (чини ми се да је тад примо Мсватија, краља Есватинија, и једну од његових хх жена). Није му то руски аутократа сигурно заборавио, неће се сад задовољити неким Вулинима или сличним. Наравно плаши се да му се измакне ова друга, Европска столица, без чије подршке не може дуго остани на власти. Али морају се враћати услуге, не даје се ФСБ тако лако да фингира безвезне извештаје.
Bice ovako

Још једна победа, нека се пошаљу на сметлиште историје сви они који су устукнули кад је требало победити.

Нека Зајечар буде први слободан град у Србији, нека му се придруже Неготин, Косјерић и Мионица

NOVI DSS RASPUŠTA ODBOR U ZAJEČARU Članovi stranke odlučili da ipak nastupaju na lokalnim izborima
Bilo bi dobro kada bi studenti prodefilovali tim gradovima.

Vrh