Noki
Expert
- Učlanjen(a)
- 15.05.2018.
- Pohvaljen
- 8.068
Ali feministkinje to ne zanima toliko kao što ih zanima rafalisanje po svemu muškom i belačkom. Jer su mahom bolesne žene. Ali tim bolesnicama se daje previše pažnje i političke moći.
Zvučiš kao Jack iz Will&Grace

Otvorio si puno tema. Kad bi zajedno gledali jednu emisiju o jednoj ljudskopravaškoj temi onda bih ti izneo svoj stav na način kako su obradili datu temu, imaju li neku skrivenu ili otvorenu agendu ili su im motivi časni... Ovako odjednom sve spomenuto, ne znam šta da kažem sem da treba da ima podjednako prostora i za ekonomske teme i ljudska prava, paralelno a ne da jedne teme guše druge. Često su i uvezane.
Tako ako bih čeripikovao jedno od onoga što si naveo, to bi bila hrana.
Video sam neke likove pokušaću da nađem kasnije snimak koji su pravili keks od crva. Iskreno mislim da bih to probao jer kad se to razluči to je hemija kao i svaka druga, nema šta da mi bude gadno... A taj Novosađanin koji je to pravio je imao i keks sa celim crvima odozgo hehe onako baš da ti zgadi, nisu samo samleveni u brašno nego i da ih vidiš... A imao je neki čudan sjaj u očima, vrlo harizmatičan momak...
A da li svi treba da prelazimo na to. Pa naravno da ne treba, tradicionalna ishrana treba da ostane a ne da budu sve kutije, što si ti rekao jednom oko moje ishrane