Šta je novo?

Izbori 2024

Ali feministkinje to ne zanima toliko kao što ih zanima rafalisanje po svemu muškom i belačkom. Jer su mahom bolesne žene. Ali tim bolesnicama se daje previše pažnje i političke moći.

Zvučiš kao Jack iz Will&Grace 😄 ni on nije voleo feministkinje...

Otvorio si puno tema. Kad bi zajedno gledali jednu emisiju o jednoj ljudskopravaškoj temi onda bih ti izneo svoj stav na način kako su obradili datu temu, imaju li neku skrivenu ili otvorenu agendu ili su im motivi časni... Ovako odjednom sve spomenuto, ne znam šta da kažem sem da treba da ima podjednako prostora i za ekonomske teme i ljudska prava, paralelno a ne da jedne teme guše druge. Često su i uvezane.

Tako ako bih čeripikovao jedno od onoga što si naveo, to bi bila hrana.

Video sam neke likove pokušaću da nađem kasnije snimak koji su pravili keks od crva. Iskreno mislim da bih to probao jer kad se to razluči to je hemija kao i svaka druga, nema šta da mi bude gadno... A taj Novosađanin koji je to pravio je imao i keks sa celim crvima odozgo hehe onako baš da ti zgadi, nisu samo samleveni u brašno nego i da ih vidiš... A imao je neki čudan sjaj u očima, vrlo harizmatičan momak...

A da li svi treba da prelazimo na to. Pa naravno da ne treba, tradicionalna ishrana treba da ostane a ne da budu sve kutije, što si ti rekao jednom oko moje ishrane 😁

Ma neka ponude alternative, ali da i dalje postoji izbor. A ne da se nešto nameće i sili.

A nameće se, na razne načine. Ne samo širenjem raznih opičenih pokreta i propagande (vegani npr) nego i pravljenjem veštačkih nestašica i luksuza. Nestašica ili poskupljenje pirinča, nestašica ili poskupljenje paprika, nestašica ili poskupljenje kakaoa, mesa, ribe, banana, kafe...

Sve odjednom skupo ko đavo ili nema više bogte. Sve odjednom luksuz. Faking banana luksuz. Ej... A sve je to veštački orkestrirano. Imaš bre recepte za pravljenje nestašica i za pumpanje cena. Imaš danas recepte za sve i svašta.

Najjače je što navodno vlada nestašica CO2 za pića i hranu... 🤣
spiderman-lol.gif

I onda dođu WEF i globalisti i kažu "jbg, možda je vreme da počnete da jedete bube". Epa neću, eto. A možda je pak vreme da vi pojedete malo olova, eto... 😘

I opet, kad se ljudi protive čak i takvim otpadima i štetočinama, isto budu prozvani da su desničari i ekstremisti. Nisam. Možda neki jesu, ali nismo svi desničari i ekstremisti. Samo mi je muka da me izrabljuju, pljačkaju i prave debilom pedofilske buržujske vreće otpada. A levičari koji su do sada bili većina i glavne baje u Evropi i Americi su se pokazali kao robovi i kučkice takvih establišmenta. Ajde sad malo da pomerimo ka udesno, u centar, pa da vidimo kako će nam biti sa njima.

Rekao je glavni da može da napravi veći skup ako hoće. I u Nišu i u Kragujevcu. Možda tamo trebaju traktori?

Šarović definitivno preuzima simpatije neodlučnih, a i Savo je ubo par bodova sa razoružavanjem ćacija. Ostali mrtvo more......

Traktorijada preko Brankovog

1744571506890.png

Poslednja izmena:
Ti bi nekome mene da prijaviš 🤣🤣🤣
kao ti znaš šta je poštovanje žrtava 😆🤣😆
Evo uplašio sam se , al na žalost, ne mogu da vas menjam i ako ste - ko iz zoo vrta - volecu i Vas i sve druge....

Bože sačuvaj šta ti pišeš...

Sve odjednom skupo ko đavo ili nema više bogte. Sve odjednom luksuz. Faking banana luksuz. Ej...

Ja sam rešio problem banana. Kucam ih kao zelenu salatu.

Savetujem ti da probaš isto, umiriće ti živce. Jer ako stalno misliš, pogotovo taj prokleti maksi, da te sistemski potkrada, neverovanto je lekovito kad kompaniji uzvratiš udarac.. Gledaj na to kao na zasluženu osvetu jednog malog pravednika - tebe. Tako da moj savet tebi je da treba vraćati, možda neće spasiti svet al ćeš se ti osećati bolje..

Taj rad...

Iskreno u tripu sam da me snimaju i dodaju u neki fajl i da će na kraju da me gone za sitne krađe u sticaju kad se nakupi dovoljno 😁

Ali to je moj način za političku borbu. Oni monopolisti dogovarali cene a ja da čekam kao da država profunkcioniše...

Ja samo da podsetim da je Vučić i 2023 doživeo fijasko kada je krenula bežanija 15 minuta nekon što je počeo da govori. Iste godine na izborima osvaja 1.000.000 (slovoma: milion) glasova više od opozicije.

Pa nek se zapitaju oni koji kažu da nemaju za koga da glasaju. Evo videli ste svi na ovom skupu kako izgledaju ljudi koji glasaju za njega. Nemam ništa protiv tih ljudi, ali ti ljudi odlučuju o našoj budućnosti dok mi "nemamo za koga da glasamo".

Tvoj glas = njegov glas
Ti ne izađeš = on odlučuje umesto tebe

Taj rad...

Iskreno u tripu sam da me snimaju i dodaju u neki fajl i da će na kraju da me gone za sitne krađe u sticaju kad se nakupi dovoljno 😁

Ali to je moj način za političku borbu. Oni monopolisti dogovarali cene a ja da čekam kao da država profunkcioniše...
Ne mogu da gone ni za ozbiljnije krađe, neće ni za zelenu salatu....

Znam.. ali kao malo se tripujem ;)

I nisu samo banane... Ja sam u Maksiju kao Meri i Pipin u bašti farmera Magota...

Ma neka ponude alternative, ali da i dalje postoji izbor. A ne da se nešto nameće i sili.

A nameće se, na razne načine. Ne samo širenjem raznih opičenih pokreta i propagande (vegani npr) nego i pravljenjem veštačkih nestašica i luksuza. Nestašica ili poskupljenje pirinča, nestašica ili poskupljenje paprika, nestašica ili poskupljenje kakaoa, mesa, ribe, banana, kafe...

Sve odjednom skupo ko đavo ili nema više bogte. Sve odjednom luksuz. Faking banana luksuz. Ej... A sve je to veštački orkestrirano. Imaš bre recepte za pravljenje nestašica i za pumpanje cena. Imaš danas recepte za sve i svašta.

Najjače je što navodno vlada nestašica CO2 za pića i hranu... 🤣

I onda dođu WEF i globalisti i kažu "jbg, možda je vreme da počnete da jedete bube". Epa neću, eto. A možda je pak vreme da vi pojedete malo olova, eto... 😘
Kasni kapitalizam. Beskrajno povećavanje prihoda bogatih, "autsorsing", lažne nestašice. Ako imaš manjak radne snage zaposlićeš još 3 menadžera koja će danima diskutovati o tome kako nema dovoljno radne snage. I za to primati pšar hiljada evra.
Igrom slučaja radim sa zapadnim partnerima, stekao sam utisak da su u svim velikim kompanijama samo "menadžeri" a njihova radna snaga je u Aziji. Oni su samo brend, a sve ostalo radi druga firma.

Ja sam rešio problem banana. Kucam ih kao zelenu salatu.
Moj drugar kuca avokado kao crni luk 🤣
Bender beše izbegava samouslužne kase, pa ne može te fore ;)
the-fast-how.gif

😁

Samo, pazite šta gde pišete i govorite. Imaju oni PR službe koje obilaze društvene mreže, portale, forume... Mnoge veće privatne kompanije imaju. Pogotovu te vrste, i sa zapada.

A i mala je ovo zemlja, brzo se sve pročuje.

Kasni kapitalizam. Beskrajno povećavanje prihoda bogatih, "autsorsing", lažne nestašice. Ako imaš manjak radne snage zaposlićeš još 3 menadžera koja će danima diskutovati o tome kako nema dovoljno radne snage. I za to primati pšar hiljada evra.
Igrom slučaja radim sa zapadnim partnerima, stekao sam utisak da su u svim velikim kompanijama samo "menadžeri" a njihova radna snaga je u Aziji. Oni su samo brend, a sve ostalo radi druga firma.
Isto, znam na šta misliš.

I viđam to i po komentarima na zapadu generalno. Svuda je taj fenomen prisutan. Na zapadu takve poslove zovu "bullshit jobs". Oni koji ničemu ne doprinose, ništa materijalno ne stvaraju, čak ni čisto uslužno gledano ne rade ništa korisno i produktivno.

Samo, pazite šta gde pišete i govorite. Imaju oni PR službe koje obilaze društvene mreže, portale, forume... Mnoge veće privatne kompanije imaju. Pogotovu te vrste, i sa zapada.

A i mala je ovo zemlja, brzo se sve pročuje.
I onda se desi da zbog nam zbog ovoga ukinu te samouslužne kase :ROFLMAO:
Inače, one kamere iznad glave bi trebalo da su uvezane sa sistemom koji takve stvari hvata, ali izgleda da im se kod nas ne isplati da plate licencu.

I to a i na samouslužnim kasama se koriste kartice. A kartice su vezane za neko ime, neku osobu, sa sve podacima. Dalje zaključite sami.

Postoji razlog zašto i vlasti i korporacije (što će mu uskoro biti isto) forsiraju aplikacije, i sve preko elektronike, preko kartica, preko podataka...

San im je, između ostalog, da jednog dana keša maltene ni ne bude i da ne mož' više da prodaš kačket na Kupujem prodajem za 10 jura a da ti i tu ne uzmu neku proviziju i porez. A to će biti još i najmanji problem od svih, to dranje na prodaji sitnice na KP...

Poslednja izmena:
Juče je Zvezdara terala ćacije, osvetlali smo obraz, a saznali smo i da je Relja Ognjanović od skoro prešao na Zvezdaru, čast je naša.

Evo ekskluzive, jučerašnjeh plana parkiranja 3012 autobusa SNS-a.
Gotovi su!!!

Iskreno, čisto sumnjam da su autobusi u proseku vozili 18 ljudi. Pre će biti da su ljudi, kao što sam i predviđao, po dolasku uhvatili maglu. Iskoristili dan da obiđu rodbinu, prijatelje, malo vide Beograd. Što je opet gora situacija po njih, jer su uzeli pare i plus ih izradili.

Vrh