Koji se oseća da je žena. Nije tragedija. Samo treba da je se pusti da uđe u ženski WC bez osude i diskomforta žena i problem rešen.
Možda grešim, ali meni se čini da je problem širi od toga.
Ali ako zaista jeste samo to, onda neka vide nek se dogovore sa ženama a pogotovu sa feministkinjama. Ali feministkinje to ne zanima toliko kao što ih zanima rafalisanje po svemu muškom i belačkom. Jer su mahom bolesne žene. Ali tim bolesnicama se daje previše pažnje i političke moći.
Bilo bi suludo da želim u žensku svlacionicu. Ne dao bog... Mislim ja se ne doživljavam ženom svakako. Tako da sam tamo gde treba da budem a sad što mi je malo lepše nego tebi na takvim mestima, šta da se radi.. Biologija je tako htela..
S druge strane, boriću se za druge da se osećaju prihvaćeno ili ožene/udaju ako im je to potrebno.
To je ok, samo ne može to da bude jedna od top 10 tema u medijima, društvu, politici i nauci već 15 godina, dok nas udaraju krize jedna za drugom.
Od 2008. naovamo, otkako smo svi na planeti ušli u beskrajan začarani krug kriza, propadanja i autodestrukcije, fokusi svih medijskih kuća, svetskih političara, organizacija, regulatornih tela, nauke, akademije... treba između ostalog da budu: ekonomska stabilnost, obezbeđivanje poslova, sprečavanje siromaštva, smanjivanje ekonomskih dispariteta, vraćanje zlatne podloge, regulisanje banaka i korporacija odnosno vraćanje regulativa koje su ukidali 80ih i 90ih, bolje oporezivanje bogatih, pomaganje malih i srednjih preduzetnika, ubijanje inflacije, ubijanje poreskih rajeva, sprečavanje prevelikih udruživanja, anti-monopol, anti-oligopol i anti-kartel mere, ubijanje offshore kompanija, ubijanje utaje poreza i slično.
Umesto toga, ja danas kao mladi Evropljanin kada kasno uveče naletim na kanalu na N1 na Deutche Welle, tamo vidim emisiju koja plače zašto žene na internetu trpe verbalno nasilje (muškarce ko j..e, razume se), koliko decenija robije treba da se dobije za online uvredu, onda kako jedna žena pravi AI koji će da beleži i prijavljuje sve neprijatne poruke upućene ženama i da šalje to policiji, koja, po svemu sudeći,
u današnjoj Nemačkoj nema preča i pametnija posla nego da zavodi red na internetu.

I svaka emisija im je tako neke sadržine i tematike. Zašto nuklearni reaktor nije dovoljno zelen, zašto treba da jedemo bube i g..na, kako da smanjimo zagađenje tako što ćemo drati obične ljude eko-porezima, kako da nateramo ljude da ne samo trpe nego i da vole multikulturalizam, kako da ženama damo još više prava i sloboda a ukinemo još obaveza, kako da obezbedimo WC i prostorije za svih 50 rodova, kako da uvrstimo arape i crnce u sadržaje o Evropskoj istoriji, itd...
I tako ti je sa svim medijskim kućama. Samo neko s..anje o multi kulti, o inkluziji, o polovima, o manjinama, o krivici bele rase, o zlim muškarcima, o nezastupljenosti ovih i onih u ovom i onom veku, o malom broju žena zaposlenih ovde i onde...
Pa čekaj, jel to normalno? Pa nije. Bolesno je. I onda ljudi posle 20 godina trpljenja toga, krenu da reaguju. I onda neki kažu "Eto, to je zbog Trampa". Ne. Svi ti problemi, sva ta zla i sve reakcije na njih, su stariji od Trampa. A ja ga inače lično isto ne podnosim, i smatram ga korisnim id..tom globalističkih plutokrata. To što on tvrdi da je neprijatelj mojih neprijatelja ne znači da ći brže bolje da ga smatram svojim prijateljem. Štaviše, mnogi ga smatraju dijabolom.
Mada mislim da neće on još dugo, jer je namirio prave vladare iz senke na neko kratko vreme, ali uskoro će im se toliko zameriti da će ga možda i ukloniti. Ništa me ne bi čudilo.