Šta je novo?

Izbori 2024

Južnokorejski ustavni sud smenio predsednika Jun Suk Jola

Ovako to rade ozbiljne države a ne neokolonijalne banana republike kao Srbija
Ma jok, uhapsili ga jer je desnicar. Uvek hapse postene desnicare, kako nikad neki libtard ne zavrsi u zatvoru?

U potpisu - prosecni Srbenda

Jadni neduzni korejski Tramp, kako su ga zvali, mrzitelj opozicije, slobodnih medija, zena i homoseksualaca i ljubitelj nacionalizma. Mrze ga zbog slobodarskog duha i suprotstavljanja feministickoj mafiji, ne zato sto je drzavnim udarom pokusao da uzme svu vlast, izazivao nasilje i bio lopina.

Sprem'te se sprem'te Ćaciji...

viber_image_2025-04-04_10-13-28-540.jpg

Iz SNS krenula nova instrukcija, a to je da se priča da je pad nadstrešnice u Novom Sadu bila nekakva (teroristička) diverzija. Evo na Tviteru već mnogi botovski nalozi pišu o tome, uključujući i plastičnog bota Karleušu, a sve je izgleda počelo u poslednja 24h. Nisam gledao, niti planiram, ali prenose da se javio otac jedne od poginulih osoba ispod nadstrešnice u program informer tv i da je tu izneo ovu informaciju. I eto sad će svi polako da pišu tako, očekujem da će i na konferencijama da se pokrene ta priča i da će vrhovni kriminalac u svojim nastupima isto to da ponavlja.

Bolesna stranka, neverovatno. Podelio bih te tvitove, ali ne želim da dajem pažnju tim spodobama. Ko ima tviter, neka samo pretraži "diverzija" i videće sve. A koliko sam pročitao info, ima i vest na sajtu informera.

SNS bitangi batinaša je par hiljada. Bahatih funkcionera možda desetak hiljada. Ostalo su oni nesrećnici što ih je Šarović snimao u Jagodini. Zato, dočekajte ih sa kaficom i ratlukom, umešajte se u masu, pozovite što više svojih da se maksimalno izmeša masa. Priđite svim tim ljudima prijateljski. Na taj način mu se najlakše može upropastiti skup. Još ako se začuje Vu**ću pederu, izdao si Srbiju na tom velikom skupu dok je na bini...

Dragi Karlo rano je za sakupljanje ŝljiva ne smeta mi ko hoce neka ga al nagovarati druge da ih skuplhaju kad im vreme nije e to nije lepo od tebe , narocito kad znaš da još uvek ima podosta zaliha rakije u kojoj se masovno uživa 🤪

SNS bitangi batinaša je par hiljada. Bahatih funkcionera možda desetak hiljada. Ostalo su oni nesrećnici što ih je Šarović snimao u Jagodini. Zato, dočekajte ih sa kaficom i ratlukom, umešajte se u masu, pozovite što više svojih da se maksimalno izmeša masa. Priđite svim tim ljudima prijateljski. Na taj način mu se najlakše može upropastiti skup. Još ako se začuje Vu**ću pederu, izdao si Srbiju na tom velikom skupu dok je na bini...
Mislim da neće biti nastupa, ne sme se baš zbog svega pojaviti na otvorenom u velikim mestima. Osim ako ograde i zabrane pristup bini, ali vuvuzela i pištaljke se daleko čuju.

Да, вероватно ће бити прстен жандармерије и батинаша да брани народу да се придружи Вучићевом "народном" скупу али од тога се може направити циркус, нпр. да студенти организују што више људи да дође да тражи да се придружи, снимају лајв како им не дозвољавају да прођу итд.

Мада је можда то и мач са две оштрице јер би врв узели да снимају гомилу и испадне тај скуп још већи него што јесте ако ухвате сви који су дошли да им се ругају

.... ali vuvuzela i pištaljke se daleko čuju.... ,,

Eto pametnog reŝenja 😄

Ne ljutite se ako pratite naŝu temu BBa Demografije - lako je razumeti :
Jedan život i zdravlje su neprocenjive vrednosti koje pametno treba čuvati
a ne u iime čijeg cilja ih žrtvovati ,
narocito ne u povecanje procenta oduvek zaboravljenh kolateralnh ŝteta.

Iz SNS krenula nova instrukcija, a to je da se priča da je pad nadstrešnice u Novom Sadu bila nekakva (teroristička) diverzija. Evo na Tviteru već mnogi botovski nalozi pišu o tome, uključujući i plastičnog bota Karleušu, a sve je izgleda počelo u poslednja 24h. Nisam gledao, niti planiram, ali prenose da se javio otac jedne od poginulih osoba ispod nadstrešnice u program informer tv i da je tu izneo ovu informaciju. I eto sad će svi polako da pišu tako, očekujem da će i na konferencijama da se pokrene ta priča i da će vrhovni kriminalac u svojim nastupima isto to da ponavlja.

Bolesna stranka, neverovatno. Podelio bih te tvitove, ali ne želim da dajem pažnju tim spodobama. Ko ima tviter, neka samo pretraži "diverzija" i videće sve. A koliko sam pročitao info, ima i vest na sajtu informera.
Moguće da je to slučaj.

Ako postoji sumnja da je u pitanju teroristički akt, a komplet država sa sve policijom, tužilaštvom, vojskom, obaveštajnim sistemom i Vrhovnim Komandantom na čelu, nije za 5 meseci utvrdila ni da se desio taj teroristički napad, a tek nije što nije ništa uradila da se kazne odgovorni, takva država zahteva korenite promene i smene svih postavljenih činovnika. Počevši od Vrhovnog Komandanta jer 5 meseci nije sposoban da utvrdi da se u državi desio teroristički napad.

Pružam punu podršku studentima koji hoće da uče u njihovom novom zahtevu za smenu Vrhovnog Komandanta, jer se mi pošteni građani Republike Srbije više ne osećamo bezbedno i izgubili smo poverenje da Vlast, koja 5 meseci nije svesna terorističkog napada, može da obezbedi minimum sigurnosti.

Eto, i to sam im rešio. DJV može da me kontaktira na DM ukoliko želi moju izjavu.

Да ли на новосадском универзитету све мора да прође пленуме регуларно или постоје неке утицајне групације које могу да изгурају своје идеје мимо сагласности већине? Није ми намера да поткопавам јединство, само неке њихове одлуке просто делују тако.

Па фокус целе приче се у критичним тренуцима на 10 дана пребацује на нешто што делује бескорисно и трчање Европи да нам помогне иако су они главни ослонац најезде скакаваца на власти. То је мој проблем.

Добар део студената је просто ужаснут овом европејском бициклијадом (о чему сведочи и бројка од 80 ентузијаста) али зарад мира у кући не изражава се јавно.
Izvor?

Valjda kapiraš da se 80 njih prijavilo za vožnju i da su prošli sve potrebne preglede pre puta - o čemu su sami studenti pisali. Za bar jednu studentkinju znam da je morala da odustane jer jednostavno ne bi mogla da istim tempom vozi do cilja. Dakle, prijavilo se sigurno više od 80, a isto tako - šta će nam 1000 studenata biciklista?

Tebi se ne sviđa kome idu u posetu - iako su rekli da neće tražiti podršku, nego im jasno staviti do znanja da je sramota što je do sada nisu pružili i što podržavaju Vučića. Kome drugome da idu? Putinu? Orbanu? Erdoganu? Kurtiju? Uostalom, kao za svaku šetnju i vožnju do sada, manje je bitan krajnji cilj, važniji je put.

Па фокус целе приче се у критичним тренуцима на 10 дана пребацује на нешто што делује бескорисно и трчање Европи да нам помогне иако су они главни ослонац најезде скакаваца на власти. То је мој проблем.
Pa sad, veliko je pitanje koji su trenuci kritični. Po meni je kritičan bio 15. mart i to je propuštena šansa (ne u smislu upada u skupštinu, više sam se nadao nekom novom zahtevu, novoj objedinjujućoj odluci, stavu). Sada je po meni studenstski pokret u defanzivi i svaka smislena akcija je plus. Neka krenu da bicikliraju i ka Moskvi, pozdravio bih i to.
Neka bolja akcija će lako preuzeti primat ako se pojavi.

Nek bicikliraju, ostali nek nastave po starom, kao sto i jesu. Ne znaci da ako jedni okrecu pedale da svi ostali moraju da stanu.

Студенти
Tebi se ne sviđa kome idu u posetu - iako su rekli da neće tražiti podršku, nego im jasno staviti do znanja da je sramota što je do sada nisu pružili i što podržavaju Vučića. Kome drugome da idu? Putinu? Orbanu? Erdoganu? Kurtiju? Uostalom, kao za svaku šetnju i vožnju do sada, manje je bitan krajnji cilj, važniji je put.
Да ли се мени свиђа или не мање је важно. Оно што негде говори доста о самој акцији јесте да си морао да прибегнеш подоста јефтиној демагогији да би је оправдао. Буквално си спустио дискусију на ниво Хуље. "Ако ниси за ове онда си за оне. Ако не идеш вамо онда идеш тамо"

Да ли је теби јасно да не треба да иду никоме и да то јесте била једна од основних идеја студентског протеста?

A sad se odjednom pojavila informacija (od novinara N1) da su ipak dobili pratnju. 🤣
Ali im ne daju da idu u grupi nego po 14 biciklista.

Vrh