Šta je novo?

Izbori 2024

То је то, ДСС, Нова Србија, Г17 и СПО лопови. Мада у народу је цео бивши ДОС жутаћки.
Ali tu jedino DS kao stranka nikad nije preletala. Ok, nije ni DSS, ali su se iskreno trudili.

Одмах по саопштавању резултата избора, Српска радикална странка, Демократска странка Србије и Нова Србија кренуле су у преговоре са коалицијом окупљеном око СПС-а о формирању нове Владе.

Истина, али на крају се власт до 2012. генерализује као власт ДОС, где је као ДС био главна странка. И онда кад се прича о том периоду прича се о "жутим лоповима", и ако су у пракси леп период ту кројили и ДСС лопови, а главни лопови и увек у другом плану су Г17+.

Ovo je jos 14.3. objavljeno.

Pošto će se ovo završiti izborima, mislim da je red da se kaže da su MI novi Zavetnici.

Pa ko hoće da glasa, nek glasa, to je glas za SNS, nemoj posle da se lažemo da su opozicioni glasovi.

Za vreme protesta ispred Informera, u Informer televiziji je sedeo Aleksandar Jerković, zajedno sa Šešeljom i možemo zamisliti samo šta su pričali.

To je lik iz Nestorovićevog MI i kandidat za gradonačelnika. Valjda smo trebali njega da prihvatimo da bude gradonačelnik da se ne bi ponavljali izbori?

Pre toga NDSS, pre toga Šaroviceva stranka.

1743174166-NSPM-istrazivanje-stranke.png

Da, sta je ovo? Nova se pozvala na NSPM, a onda objavila ovo sa strankama sto NSPM nije.

Za vreme protesta ispred Informera, u Informer televiziji je sedeo Aleksandar Jerković, zajedno sa Šešeljom i možemo zamisliti samo šta su pričali.

To je lik iz Nestorovićevog MI i kandidat za gradonačelnika. Valjda smo trebali njega da prihvatimo da bude gradonačelnik da se ne bi ponavljali izbori?
Taj Jerkovic pripada ekipi koja se odvojila od Nestorovica.
Sa Nestorovicem su doktor Antonijevic, Pavic i Ristic sa sumarskog fakulteta.

Da da NSPM istraživanje samo za stranke zato se i razlikuju odgovori. Na sajtu Nova.rs je ispod tabele naveden izvor NSPM.
Ne vidim ovde

Jos mi nismo sazreli kao narod. Reakcija na ovo mora biti kao da je ubila pet ljudi jer namera je ista i pozadina svega je ista.

Mogla je i nadstresnica da padne u 3 ujutro kad nema nikoga i da niko ne nastrada pa to ne menja zlocin koji je napravljen prilikom ,,rekonstrukcije".

Pravi i zreo narod cemo biti kada nadstresnica padne i ne ubije nikoga, a desi se posle sve isto kao sto se i sad desilo.

Tuzno je sto neko mora da strada da bi se mi pokrenuli.

Pumpaće i ko neće.

Jos mi nismo sazreli kao narod. Reakcija na ovo mora biti kao da je ubila pet ljudi jer namera je ista i pozadina svega je ista.

Mogla je i nadstresnica da padne u 3 ujutro kad nema nikoga i da niko ne nastrada pa to ne menja zlocin koji je napravljen prilikom ,,rekonstrukcije".

Pravi i zreo narod cemo biti kada nadstresnica padne i ne ubije nikoga, a desi se posle sve isto kao sto se i sad desilo.

Tuzno je sto neko mora da strada da bi se mi pokrenuli.
Нажалост тачно, ево за статачки дом су многи и заборавили. Ових четврт века јахања Г17+ релативиста су довели до потпуног срозавања критичке свести у народу, поготову према одговорним струкама - здравству, грађевини, школству.

Vrh