Šta je novo?

Izbori 2024

Čini mi se da vidite različite stvari.
Taj DS nikad nije doveo par stotina likova sa čekićima (a izgleda i drugim oružjem) i posadio ih da napadaju i biju ljude, niti su im omladinci polomili neku devojku palicom. To je Šešeljeva škola. I to nisam siguran da u potpunosti verujem da se Šaroviću ne bi desilo (iako sada deluje pozitivno).

A nadstrešnica je lako mogla da padne i DS-u.

Не, ДС је само избрисао неких милион радних места оном каубојском приватизацијом и ликвидирањем целокупног банкарског, фармацеутског, прехрамбеног и највећег дела аграрног сектора.

ДС је започео а СНС до краја и формално уништио сувереност, виталност и продуктивност ове државе и овог народа. Једни са рукавицама, други без.

Čini mi se da vidite različite stvari.
Taj DS nikad nije doveo par stotina likova sa čekićima (a izgleda i drugim oružjem) i posadio ih da napadaju i biju ljude, niti su im omladinci polomili neku devojku palicom. To je Šešeljeva škola. I to nisam siguran da u potpunosti verujem da se Šaroviću ne bi desilo (iako sada deluje pozitivno).

A nadstrešnica je lako mogla da padne i DS-u.

Одговор је врло лак и очигледан. СНС је окупио све најгоре у овој држави, било да су они радикали, Г17+, ДС или шта год. Сада је једино битно ко је са њима, а ко није. Остале ствари ће се решавати касније.

ma nije me pogodilo, vise kao razocarenje

ja nisam iz tog eu sranja zabole me
ja verujem za promene iznutra a ne spolja, tako covek treba da radi na sebi a verujem da i drustvo tako treba sto se i malo pokazuje sa studentskim hodocascima

znaci ja verujem da sns radikalstina jer su nastali odatle, 20 i kusur godina ne moze da se izbrise
srs je uz sns

i pritom radikalstina je meni onaj najveci vid primitivne komunikacije nedostojnog coveka koje slusamo 40 godina (dobro ja manje jer sam mlad jbg ne moze ni sve da te ukenja)

i to mi je teza nista vise
ti mislis drugacije ok, ali je de sada da te turam u neki box da si u stvari sovinista koji slusa svetlanu jungic

Не, ДС је само избрисао неких милион радних места оном каубојском приватизацијом и ликвидирањем целокупног банкарског, фармацеутског, прехрамбеног и највећег дела аграрног сектора.
Ja sam čuo da je pet miliona.

S druge strane, Sloba u svoje vreme otvorio 8 miliona radnih mesta i digo Srbiju na korak od G7.

Зато се и добро слаже са новоевропским радикалима.
Kao i ruskim velikom vodjom radikalom i americkim radikalom. Koji ce bar biti smenjiv na sledecim izborima.

Retardiran narod globalno - dodje kriza i oni glasaju za Trampa, Nikolica, AfD...

Na nama je da naucimo sada i na tudjim i sopstvenim greskama. Kad je kriza u drzavi, ne dovodis Hitlera na vlast.

Zuti sirom sveta se bahate, upadne se u krizu, narod ide da ih kazni glasanjem za njihove radikale. Od sranja, ispadne 10 puta vece sranje. Valjda smo naucili nesto.

BillHicks

СНС није настао из радикалске него из ДС/БНД кухиње. Нису дошли на власт све док се нису обавезали на верно спровођење ЕУ/НАТО диктата а на све кључне позиције поставили ммф/дс кадар. Овај на челу јесте очигледна подвала неког ко ће да влада радикалском реториком док у пракси спроводи најгори глобализам и либералштину уз генерисање социјалног раслојавања.

Уверен сам да је називање њих радикалима баш оно што они сами желе о што су идејни креатори те платформе и имали на уму.
Спровели све еу/нато интересе до уништења Србије а сами Срби ће их и даље сматрати радикалима - Предивно.

Retardiran narod globalno - dodje kriza i oni glasaju za Trampa, Nikolica, AfD...
Glasanje za Trampa i za AFD su u suštini akcija i reakcija.

Neće Tramp ništa rešiti, ali ljudima je bilo dojadilo da u vreme nikad gorih kriza se sili cela država da se bave PC, SJ, Woke i DEI kancerima.

Dok gori pola Los Anđelesa, vatrogasac nepoznatog roda, zaposlen na osnovu DEI agende, govori kako je sam kriv onaj ko se nađe u požaru i pozove vatrogasce da ga spasavaju. Za to vreme se odbijaju kandidati koji su mnogo sposobniji i spretniji samo zato što nisu po DEI kriterijumima.

I Bajdenovi i Trampovi su kanceri, svako na svoj način. Samo su ljudi postali isuviše siti Bajdenovskih idiotluka - a i proxy rata sa Rusijom - pa su hteli malo da promene. Ne mogu da ih krivim. Mada ne očekujem ni da pod ovim magarcem bude išta bolje. Sve manje ljudi očekuje. Širom sveta, sve više ljudi spoznaje da su fak'd samo tako.

P.S.
I kod nas će isto da usledi teška kriza kad se ovaj smeni. Neizbežno je. Onda će svi Slobisti da iskoriste to kao argument da nikad nije ni trebalo da se menja i da je u stvari trebalo ostaviti Slobu da nesmetano vlada još pre 25 godina. Živi bili pa videli, tako će biti.

Poslednja izmena:
ok slazem se ne sprovodi radikalnu politiku

ali sve odlike primitivizma, bahacenja, retorike, recnika je i dalje tu
ne moze 20 godina uticaja seselja da se izuzme pritom su konvertovali jos ljudi u takav mod

nisu ih ucili bahatoscu ovi iz g17

mora neki minimum za posao da postojI
kod mene ako si top inzenjer a drkos i bezobrazan, letis bato

Glasanje za Trampa i za AFD su u suštini akcija i reakcija.

Neće Tramp ništa rešiti, ali ljudima je bilo dojadilo da u vreme nikad gorih kriza se sili cela država da se bave PC, SJ, Woke i DEI kancerima.

I Bajdenovi i Trampovi su kanceri, svako na svoj način. Samo su ljudi postali isuviše siti Bajdenovskih idiotluka - a i proxy rata sa Rusijom - pa su hteli malo da promene. Ne mogu da ih krivim. Mada ne očekujem ni da pod ovim magarcem bude išta bolje. Sve manje ljudi očekuje. Širom sveta, sve više ljudi spoznaje da su fak'd samo tako.
Bice gore. Bajden i Tramp nisu jedini izbor, narod je tako odlucio da bude. Toma Nikolic je akcija i reakcija pa eto nam sad.

Bice gore. Bajden i Tramp nisu jedini izbor, narod je tako odlucio da bude. Toma Nikolic je akcija i reakcija pa eto nam sad.
Ne baš. Oni koji vladaju Amerikom su sveli izbor na Trampa ili Bajdena. Narod je rekao "ok, ako ništa drugo, daj ovog narandžastog mim-klovna samo da više ne gledam DEI kancerčine" i odabrali su njega.

Onda je Tramp brzo posle inauguracije rekao ovima što vladaju dajte mi da završim rat sa Rusijom a otvoriću vam par novih drugde po svetu, na kojima ćete isto moći da profitirate. I privremeno namirio pseta. Ali ne trajno. Pre ili kasnije, čačkaće oni opet tu oko Rusije. Za mnoge to nije samo stvar profita nego i lične osvete za pretke.

ok slazem se ne sprovodi radikalnu politiku

ali sve odlike primitivizma, bahacenja, retorike, recnika je i dalje tu
ne moze 20 godina uticaja seselja da se izuzme pritom su konvertovali jos ljudi u takav mod

nisu ih ucili bahatoscu ovi iz g17
Сматрам да су те одлике примитивизма, бахаћења и реторике више наслеђе Титове диктатуре него Шешељеве школе. Поготово што је и овај из КПЈ и потекао.

Манир неписменог, бахатог егоисте који непрестано баронише и плаши народ док сам живи живот милијардера и не мари шта ће остати иза њега док крчми државу и институције. То ти је много више Тито него Шешељ.

da kazemo da si sto posto u pravu

taj doktor prava tako pametan nije uspeo da promeni to na sebi, vec je nastavio i nadogradio (doduse i sa ponekim humorom)

jbg nisam ja kriv o njegovoj percepciji ja sam zrno peska, sami su se izborili za imidz kroz dela

Malo je nazivati to primitivizam. Ta radikalska retorika je mozda i jedan od najgorih aspekta ovog režima, jer nas je dovelo do ovako siromasnog izbora političkih opcija. To je jedan od stubova ove vlasti i ono sto ih možda i najviše drži
Ako ništa drugo, sad je to moderno i svuda se u svetu primenjuje, pa smo eto bar jednom bili inovativni

Poslednja izmena:
Enivej, poenta je da Sarovic, kao i svaki radikal, uziva u maltretiranju drugih ljudi, a svi ovi protesti i sranja su samo mulj koji jedva ceka da se stvori da bi nabacio osmeh i uzivao i ispoljivao svoju radikalstinu. Iz cega god da je nastala ta radikalstina.

Zabole njega za bilo sta sto ima veze sa slobodnom i normalnom drzavom, njemu ne odgovara da je normalno, mirno i slobodno, on samo u mulju pliva.

Kad su frke, sranja, eto Sarovica sa osmehom na licu. Ne znam sta je tu toliko smesno i zabavno ako je covek koga postuje uhapsen?

A radikalske budalastine koje nikakve veze sa realnoscu nemaju i sluze samo za spinove i lazi i stvaranje straha i za jeftinu propagandu, poput nezavisne Vojvodine, servira jednako kao i kolega mu radikal Vucic

Nek ostane novinar i valja se u mulju i razotkriva svaku sledecu vlast u njihovoj pokvarenosti, pa makar to radio iz sadistickih razloga. Tu je ekstra koristan i potreban uvek.

P.S.
I kod nas će isto da usledi teška kriza kad se ovaj smeni. Neizbežno je. Onda će svi Slobisti da iskoriste to kao argument da nikad nije ni trebalo da se menja i da je u stvari trebalo ostaviti Slobu da nesmetano vlada još pre 25 godina. Živi bili pa videli, tako će biti.
Ovo sranje smo ziveli i zivimo ga. Od toga da dobijes pletene carape za rodjendan , a kesicu smokija za novu godinu i da svi i uvek voze samo keca i juga, naravno da nemaju gorivo gde da sipaju, a da, i da sve to bude super jer u tom trenutku ne padaju bombe i niko u kuci nije mobilisan, dosli smo za 5 godina do kupovine novih automobila, putovanja po inostranstvu, nosenja istog telefona i posedovanja istog kompjutera kao kolege u Americi. Uz sva sranja, otimanja, DB koji drzi drzavu u saci i ubija premijera, prljave privatizacije, strane uticaje, domace izdajnike i ostale carolije.

I onda neko ko tada nije imao kupatilo i brisao je guzicu novinskim papirom dodje i mrtav hladan izjavi da je sve isto, ili jos gore "Sloba je ovo, Sloba je ono".
Ajmo malo...realnosti...

A kad smo kod realnosti, da ne pomisli neko da aboliram umivene lopove. Oni su mi krivlji od ovih, za ove znam da su govna 30 godina. I da upamtimo da su postojali i drzavni huligani, da se droga cuvala u bankama, da su DB-ovi specijalci izveli oklopna vozila na gazelu, da je bilo filmskih ubistava, da je ubijen premijer, itd itd.

Enivej, poenta je da Sarovic, kao i svaki radikal, uziva u maltretiranju drugih ljudi, a svi ovi protesti i sranja su samo mulj koji jedva ceka da se stvori da bi nabacio osmeh i uzivao i ispoljivao svoju radikalstinu. Iz cega god da je nastala ta radikalstina.

Zabole njega za bilo sta sto ima veze sa slobodnom i normalnom drzavom, njemu ne odgovara da je normalno, mirno i slobodno, on samo u mulju pliva.

Kad su frke, sranja, eto Sarovica sa osmehom na licu. Ne znam sta je tu toliko smesno i zabavno ako je covek koga postuje uhapsen?

A radikalske budalastine koje nikakve veze sa realnoscu nemaju i sluze samo za spinove i lazi i stvaranje straha i za jeftinu propagandu, poput nezavisne Vojvodine, servira jednako kao i kolega mu radikal Vucic

Nek ostane novinar i valja se u mulju i razotkriva svaku sledecu vlast u njihovoj pokvarenosti, pa makar to radio iz sadistickih razloga. Tu je ekstra koristan i potreban uvek.
Pitanje: ako se borimo za institucije i polaganje racuna, zasto je Sarovic bitan kao individua? Sta je njegov maksimalni domet? Neki savetnik? Ili, u nekom ludilu, predmetna institucija mahom ceremonijalnih nadleznosti? Na ogranicen vremenski period, ogranicen gornjom granicom, a donja moze biti i 1 dan ako krene da brlja.

Meni to ne moraš da objašnjavaš, a Slobisti koji će se povampiriti kad se smeni SNS svakako neće hteti ni da čuju bilo šta na tu temu, tako da će objašnjavanje njima biti uzaludno.

Najveći problem je što su Slobisti jedna od stvari koje koče ovu zemlju da evoluira. Sa svojim retardiranim graničnim pogledima i bekrajnom paranojom i besom koji nose u sebi.

Oni će i ove tekuće napore sabotirati i ometati, a tek posle kad usledi prva kriza, makar i prolazna, likovaće nad time i svima nam govoriti "esmo vam lepo rekli da nije trebalo da ih menjate".

Slobisti su spremni i voljni i da žive u go..ima doveka ako treba, samo da isteraju neki svoj inat prema zapadu i većem delu sveta. Inat je njihova religija i motivacija u životu.

Poslednja izmena:
,,.... samo da isteraju neki svoj inat prema zapadu i većem delu sveta. Inat je njihova religija i motivacija u životu..... ,,

Tako je !
I nek komŝiji crkne krava
🤪🤣😛

Aко желимо да победимо овај режим, морамо бити искрени. На чеку јесте турбо радикал, најбољи Шешељев шегрт, али су кључни кадрови 90% Г17+, ДС, ДСС и ЛДП.

Поменути су ДС и батинаши. За батинаше је у напредњацима главни Недић, који је бивши ДС кадар, а не Мартиновић, бивши СРС кадар.
За економску пропаст и лоповлук су главни бивши Г17 кадрови.
Београд су упропастили најближи људи Ђинђића и Ђиласа док су водили Београд - Весић и Шапић.
Главни медијски талог нису радикалски новинари, већ отпораш Д.Ј. Вучићевић, урбани њу вејв абортус-саветник Бориса Тадића Др Крло тхе идолс (ех да нам је бившег рокенрола 80их), Жекс Митровић који је ваљао и ДОСу док је Чанак свирао клавир а Батић причао приче из Америке, Сарапа некада Ђиласов главни новинар, и Марић који 90их и почетком 2000ух није био радикал и лепо је експлоатисао приче типа "где год су радикали бранили србе више их нема" док га Вучић није зајахао.

Ја разумем да је грађанистичком делу гадан Шаровић због педигреа и убеђења која верујем су сви свесни да их се није одрекао, али то је све његова естетика. Суштина је деловање, а он је ту учинио више него цела опозиција и главни опозициони медији за целу владавину СНС.
Исто тако онда се мора разумети и што су ДС и његове фракције, ССП, и остала боранија, одбојни обичном свету и зашто нико није гласао за њих деценију и више. И зашто је Нови ДСС непримамљив и делује као нове Двери без Бошка. Или зашто су Лазовић и Добрица одбојни исто и као такви одмажу ЗЛФ више него што помажу. Где је Добрица? Сви знамо шта ради Вучко и пре ЗЛФ фазе, а за Добрицу немамо појма. Шта је радио као део привременог органа града?

На крају, за пад СНС је битно и активирати апстиненте, али и откинути део гласача СНС. Ако Шаровић преузме део гласча СНС и активира део апстинената, то је све скупа позитиван исход ком тежимо.

Ако један Шаровић, који до сада није био способан да пређе цензус, успе да изигра осталу опозицију, и постане нови Вучић, онда је остала опозиција неспособна за политику.

Šarović nije do sada izlazio na izbore, napominjem. Šarović će da vodi krilo preletača slobista i radikala i to je tako. Ako novu vlast imamo preletače radikala i SPS onda smo džabe krečili.

Inače, dok mi filozofiramo neko dela, bravo Novi Sade!

Vrh