Истини за вољу, ово нису жандари, већ обични пандури.
Штандури
Истини за вољу, ово нису жандари, већ обични пандури.
Иначе, ко мисли да су Делије заиста окренуле леђа Вучићу, нека погледа овај видео:
Oд "Нећемо политичке поруке на трибини" пре 4 месеца до "Сви су исти, нећемо да делимо људе на ове и оне, нисмо ми Партизанова трибина" сада. Оградили су се они од њега колико и Весић, Шапић и Порфирије.
Ko im je trazio da budu uz nekoga? Ovo je samo njihov informerovski spin.Pa najbolje da budu uz kreni promeni i Savu udbasa (tako kazu) Hulja jeste najgori, ali opozicija ova nesrecna je odmah uz njega, svi su u istom vozicu.
Да, ал опет је СНС погубнији.Pa najbolje da budu uz kreni promeni i Savu udbasa (tako kazu) Hulja jeste najgori, ali opozicija ova nesrecna je odmah uz njega, svi su u istom vozicu.
Браво!Pa najbolje da budu uz kreni promeni i Savu udbasa (tako kazu) Hulja jeste najgori, ali opozicija ova nesrecna je odmah uz njega, svi su u istom vozicu.
Zašto neko ko je protiv vladajućih struktura automatski mora da bude za nekog iz opozicije?Pa najbolje da budu uz kreni promeni i Savu udbasa (tako kazu) Hulja jeste najgori, ali opozicija ova nesrecna je odmah uz njega, svi su u istom vozicu.
Zašto neko ko je protiv vladajućih struktura automatski mora da bude za nekog iz opozicije?
Браво!
Јер је познато да је проглас пуштао објекте у рад без употребне, антифа довела људе са палицама и поређала пандуре да штите баш њих. О животним стардадима је глупо и причати, сигурно је неко у песмицама и за то крив. А да, и Сава је лично уперио топ у људе са палате албаније. Сва срећа коп је то све препознао и реаговао јуче. А остатак хале то препознао и грмео са њима.
Какав моменат јуче у хали, само да се наставило са песмама о Звезди, али не, морала је ова глупост. Како им не паде на памет нешто са више риме, рецимо Шапић, или Дачић, него се баш ухватили свих епитета који се лупају протестима.
Цела Србија ставила идеологије по страни, препознали сви да је борба против већег зла, а после ће бити времена за ситније препирке. Само ови лажно аполитични и даље гурају неку своју шупљу причу.
Baš tako.Guraju ono za sta su placeni. Prirodno im se smanjuje uticaj i stvari idu pravim smerom.
Oni i ne trebaju i ne smeju da budu nista vise od te neke huliganske ekipe.
Kao u Engleskoj, nek se njih tamo 50 gasira, mlati pre i posle tekme, ima svoje neke tvrde fasisticke stavove, poenta je da u masi od 50 000 ljudi oni budu nebitni, a ne oni da vode nesto.
Kakvi su to p(l)aćenici operisani od realnosti. Nemaju gram sramote.... Ако кажеш гледао сам италијанске аналитичаре хвале нашу међународну политику и како пливамо у екстра тешкој ситуацији (они би хтели да њихова власт ради тако), бот си. Ако кажеш, има се кинте више него некад, бот си. Ако кажеш док је цела ЕУ пала и финансијски и у слободама код нас је релативно ок, бот си. Ако кажеш ја би да ми дете иде у школу, бот си. Ако кажеш блокиро си целу улицу, пусти ме до болнице да прођем, бот си, ломе ти ауто. Мора да се престане да се буде пасиван, нарочито према медијима који су отровали све ове људе, од којих су ту наша браћа, ортаци, родитељи.
Мора ово све да прође позитивно и да се онда раскринкају прави непријатељи ове земље. Сва та УСАИД финансирања за медије и НВО организације су стала, пашће и Н1 и Нова, и Данас, само да издржимо још мало. Није овде ствар ко води земљу и како се зове. Ствар је у томе да је то СРПСКИ председник и да је ово СРБИЈА. Нема нико више нама да уређује политику, то време пролази, не сме овај њихов задњи ударац неолибералне политике да нас сломи, јер може да дође много позитивно време за нашу земљу ако се то не деси.
Кад видим реченицу где се пљује СНС, и после тога иде зарез па али, све ми је јасно.Ne, naravno. Neko rece gore SNS jeste najgori, ali sta je opozicija uradila svih ovih godina? Sta? Pa nista. Te zajedno su, te nisu, te zajedno su ali bojkotuju, te ne bojkotuju, te strajkovanje gladju, te 1,2,3 pet protesta gde se narod okupi pa oni preuzmu (sva sreca nije sad slucaj). Te ide na kanabet kod hulje, te preletaci i koalicije(jbg ovo je do SrBskog mentaliteta). I sta su tacno uradili oni?
Sta je Manojlo uradio, je l stranka ili nije, je l pokret, sta je?
Kontas, po meni su oni saucesnici jer iz svoje nesposobnosti da se organizuju i oteraju ovu gamad smo mi tu gde smo. I uz koga ti da stanes i ciju ideju/plan/program da podrzis? Iskreno uzdao sam se u Francuza, al on nesto skrenu sa puta, steta.