Šta je novo?

Izbori 2024

Досадно као и колега ти.
Eeee s jedne strane puna usta i lobanja Kosova i Srpstva, a kad treba da se pređe sa reči na dela - ništa. Mlitavo, mlitavo...
У осталим вестима - Вучић добио одобрење да настави да тлачи неистомишљенике по цену литујума. Што неко рече, ако протести опадну, угасили смо га сви, укључујући и борце за пијачне штандове.
Ma ja mislim da takvi kao ti nemaju razloga da brinu. Vi se uvek snađete. Vama je i sada lepo. Imate posla.

Нећемо о млитавости, мислим да је тема превазиђена. Личне фрустрације код дежурног психијатра.

Иначе, изгледа ми да би Вучић дао и шта му се не тражи, само да добије подршку.

Нећемо о млитавости, мислим да је тема превазиђена. Личне фрустрације код дежурног психијатра.
Ma ja imam svog ali problem je što ti nikako da odeš da se javiš i nađeš sebi nekog.

Doduše ne znam da li oni mogu da leče pokvarenštinu, pohlepu i plaćenički mentalitet. Možda biste samo gubili vreme.

Досадно као и колега ти.

У осталим вестима - Вучић добио одобрење да настави да тлачи неистомишљенике по цену литујума. Што неко рече, ако протести опадну, угасили смо га сви, укључујући и борце за пијачне штандове.

Не сме се више рачунати на протесте и не сме се упадати у илузију да ће то све решити. Знамо са ким имамо посла, тај човек (и они око њега) су дубого ментално болесни и осветољубиви, пола режима им је прошло у "освети" над Досом и покушајима да убеде себе и друге како су у ствари они били у праву све време. Људи су ликовали како га боли што га игноришу али управо је то ствар, сад ће из тог бола и сломљеног поноса кренути у масивну освету јер је ментално оболео. Зато је и отишао у Брисел по ЕУ подршку, америчку, руску и кинеску већ има.

Супер је Јово Бакић и левичарска анархија али ће то проћи као Париска комуна без јасне политичке организације и ударања на свим фронтовима - изласка на изборе, организација, бојкота, координисаних блокада итд. Да се ослобађа општина по општина и руши рејтинг режима село по село док се зло коначно не победи.

А Ђилас, Мариника и остали бојкоташи нека слободно покушавају да власт промене седећи на Дорћолу и игноришући изборе, надајући се да ће на власт доћи кад народ голорук удари на војску и полицију. Ево нек узме Ђилас први штанглу и крене у Скупштину, апсолутно ћу да га подржим у тој намери да тако сруши режим јер мисли да су избори узалудни

Да се надовежем, зборови могу да подстакну неку политичку организацију из народа, неукаљану отпадом.

@vucko ovde mnogi zezaju, ali ja se vama divim. Ceo dan ste izdrzali, niste posustali i niste nikog namlatili, to je ipak odraz jedne visoke svesti gde se vidi ko provocira zapravo.... i dalje imam problem sa tim kome su policajci okrenuli leđa ( bukvalno, koga stite) ali su dobili jaja i flasice sa vodom od tih "jadnih, ugnjetavanih ljudi i uspesnih sportista sa 10 medalje"

Ovo nasrtanje na kolonu dece je strasno, ali reakcija policije je jos bednija, oni nemaju nikakav autoritet, samo one šibadzije oklopne i to je to.
Umesto da gospodju odmah ubaci u kola, policajka je smiruje, a ona se orima policiji, jos bi se tukla....e policijo na sta si spala, ovo i od štandarmerije gore...bedno, bedno.... i treba SVI TO DA POTENCIRAMO jer citaju oni mreze, sve prate, pa nek vide. Ta ludaca je mogla da nosi nesto da naskodi svima, oni ne mogu da je udalje....

@vucko ovde mnogi zezaju, ali ja se vama divim. Ceo dan ste izdrzali, niste posustali i niste nikog namlatili, to je ipak odraz jedne visoke svesti gde se vidi ko provocira zapravo.... i dalje imam problem sa tim kome su policajci okrenuli leđa ( bukvalno, koga stite) ali su dobili jaja i flasice sa vodom od tih "jadnih, ugnjetavanih ljudi i uspesnih sportista sa 10 medalje"

Ovo nasrtanje na kolonu dece je strasno, ali reakcija policije je jos bednija, oni nemaju nikakav autoritet, samo one šibadzije oklopne i to je to.
Umesto da gospodju odmah ubaci u kola, policajka je smiruje, a ona se orima policiji, jos bi se tukla....e policijo na sta si spala, ovo i od štandarmerije gore...bedno, bedno.... i treba SVI TO DA POTENCIRAMO jer citaju oni mreze, sve prate, pa nek vide. Ta ludaca je mogla da nosi nesto da naskodi svima, oni ne mogu da je udalje....
Нисам се ја спрдао са Вучком без повода. Он подбада кад га нико не провоцира, наравно да ће да му се врати. Дванаесточасовни окршај код океј коралне пијаце.

Не био у кожи новинарима н1 и нове ових месеци. Озбиљна је ментална гимнастика потребна да се прикаже како европска унија не подржава режим, а њихови новинари ми не делују као разгибани спортски типови.

Odbijeno da se raspravlja o situaciji u Srbiji, nepomenik znaci obecao sve i svasta da se gurne pod tepih
Njihov stav je vaga dve varijabile-stabilnosti vlasti i toga sta vlast moze za njih da ucini. Nestabilan partner im ne odgovara, kao ni partner koji gleda svoje interese umesto njihovih. Procenili su da je Vucic dovoljno stabilan. To bi trebalo da nas zabrine. I naljuti.

Да се надовежем, зборови могу да подстакну неку политичку организацију из народа, неукаљану отпадом.

Студенти могу да склопе званичан народни споразум са уједињеном опозицијом који би, поред опозиционе подршке ороченој, техничкој влади професора које студенти изаберу, подразумевао и да опозиција испуњава сваку одлуку народних збор(ова) у општинама где победи на изборима. Бар у том року, до следећих, слободних избора.

И да опозиција изричито, отворено прогласи да допушта грађанима да се побуне против њих тамо и где то не учини.

Мислим да само тежак морон не би подржао тако нешто на изборима

Вучко брате, није ти ово 2002а. Немој ботовати преношењем ових последњих еврофанатичних подвала.

Nema izbora, studenti trebaju da stisnu do roka 18.4 kada će izabrati nekog fikusa da vodi novu staru Vladu.

Pa i nije baš da gubi podršku.

Kad je protest, hocu da cujem predsednika mog i svih nas sta ima da kaze? 🥲

Vrh