BillHicks
Advanced
- Učlanjen(a)
- 11.05.2022.
- Pohvaljen
- 5.746
li, sta radi sminka
Novinarstvo na nivou informera.![]()
EU gubi poverenje u Vučića: Umesto u kancelariji, dočekali ga u restoranu i tražili mu ono čega se najviše plaši - poštene izbore
Aleksandar Vučić sastao se u Briselu sa predsednicom EK Ursulom fon der Lajen i predsednikom Evropskog saveta Anoniom Koštom.nova.rs
Odakle to da će da padne baš u maju?Videćete tamo pred njegov pad u maju
Nisu imali rusku zastavu.
Isto kao i ti kad vidiš EU zastavu.Šta se trigeruješ?
Isto kao i ti kad vidiš EU zastavu.
To bih nekako i preziveo, ali to sto se na bilateralnim sastancima nalazi marko djuric teskoZbog čega se u poslednje vreme na bilateralnim sastancima pored zastave R. Srbije nalazi i zastava EU?
![]()
Ja sam više centristaKakvi ste vi to liberali, ne sme čovek ni da postavi pitanje na ovom forumu...
Da se navikavamo.Zbog čega se u poslednje vreme na bilateralnim sastancima pored zastave R. Srbije nalazi i zastava EU?
![]()
I ovaj tvrdi da je ispaljen Vortex sa palate albanija.Pogledajte obavezno!
Nisam u toku, šta se dešava tamo?U ćacilendu imaju nove setove gasmaski, spremaju se za suzavac izgleda.
Da se navikavamo.
Mislim da će odlazak/neodlazak u Moskvu 9. maja biti kraj za Vučića. Šta god da učini, pogrešio je. Ili će se zameriti Rusima ili EU. Kako god okreneš, to je kraj za njegovu i ovako nestabilnu vlast. Uz sve to, ima tu nekih stvari koje ne bih da iznosim javno.Odakle to da će da padne baš u maju?