Šta je novo?

Izbori 2024

Gm5WUr4WIAEOMfI.jpg

To sto za tri dana treba da bude navodni najveci skup u istoriji Srbije, a nigde nista o tome, cak ni ni u njihovim medijima, sve govori o tome.

Skupljaju se iskljucivo sendvicari i dovlace.

Hocu ja kao gradjanin da prisustvujem takvom spektaklu i zanima me gde je i kad.

Ja pricam da policija nije neprijatelj i da treba da se volimo i grlimo.

One koje mrzimo ni nisu panduri nego caciji sa znackama.

Medjutim, u nekoj ovakvoj situaciji, ne mogu u isto vreme da budu i u cacilendu i u uniformi.

Na jednom drugom forumu ima svedočenje od prijatelja koji je sa grupom "crnokapuljaša" bio u "Skupštini Srbije", da su spremljeni da reaguju u slučaju upada u Skupštinu. Da li je još neko naleteo na ovu veoma čudnu info? Koliko sam ja shvatio događaje, ovakvi likovi su bili na ulicama i u Ćacilendu, ovo je izolovana info koja ih locira u Skupštini.

To sto za tri dana treba da bude navodni najveci skup u istoriji Srbije, a nigde nista o tome, cak ni ni u njihovim medijima, sve govori o tome.

Skupljaju se iskljucivo sendvicari i dovlace.

Hocu ja kao gradjanin da prisustvujem takvom spektaklu i zanima me gde je i kad.
Zar nije pomereno za 12.04? Ili to hoće da kopiraju rafineriju, kao otkazano, a ono nije.

Hmm... jos uvek ga ne pustaju niz vodu, garant je obecao da ce da progura Jadar

Ljudi, ja sam najmirnija kad ne ispratim obracanje jer mi je svako sve jezivije. Covek potpuno drugo prica, policija tuzilastvo sud EU potpuno na njegovoj strani.... ne znam kako ovo vise podneti majke mi

Zvalavi je nemacki i francuski covek i oni su jedini razlog zasto on i dalje ima apsolutnu vlast. Ameriku manje-vise boli k***** za nas i smatraju da sa nama treba da se bakce evropa, a rusi su od zvale odustali vec pre nekoliko godina i pustili bi ga niz vodu koliko sutra, ali njihov uticaj ovde je daleko slabiji nego evropski.

Hmm... jos uvek ga ne pustaju niz vodu, garant je obecao da ce da progura Jadar
Па ово су фантастичне вести. Жвалави квислинг побегао под сукњу Урсуле и сад и званично имамо на гомили заједно домаће издајнике и стране окупаторе, дакле Немце.

Србин побеђује као и обично.

Vrh