Sutra blokada Brankovog mosta od 15 do 18.
Imam dojavu da je odloženo za april, ali nije proverena.
Kad razmislis dobro je sto je bilo brdo pandura u Caccilend-u ako je ovo istina. Ispadne da su tu bili da bi branili ljude ako caciji odluce da se obracunaju s narodom
Zašto bi narod kročio u Ćacilend?
Zar nije pomereno za 12.04? Ili to hoće da kopiraju rafineriju, kao otkazano, a ono nije.To sto za tri dana treba da bude navodni najveci skup u istoriji Srbije, a nigde nista o tome, cak ni ni u njihovim medijima, sve govori o tome.
Skupljaju se iskljucivo sendvicari i dovlace.
Hocu ja kao gradjanin da prisustvujem takvom spektaklu i zanima me gde je i kad.
Teska prica. Nek se spremi afer_je_u_mirijevu
Vučić u Briselu napada Kristal Met Dejmona.....
Za neupućene to je twiteraš koji ga sprda....
Па ово су фантастичне вести. Жвалави квислинг побегао под сукњу Урсуле и сад и званично имамо на гомили заједно домаће издајнике и стране окупаторе, дакле Немце.![]()
Predsednik: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat van zemalja Unije
Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da će EU za sedam ili osam dana proglasiti projekat iskopavanja litijuma u Srbiji Jadar za svoj strateški projekat van zemalja EUn1info.rs
![]()
Vučić: Rekao sam Fon der Lajen i Košti da nije bilo zvučnog topa i da smo spremni da to provere
Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da je najvišim zvaničnicima EU rekao da na protestu u Beogradu 15. marta nije bilo upotrebe zvučnog topa i da su srpske vlasti spremne da EU to proverin1info.rs
Hmm... jos uvek ga ne pustaju niz vodu, garant je obecao da ce da progura Jadar