Подељена су ми осећања, као и свима, али опет преовлађује позитивни део, ово је 1 у 3 највећа скупа у којима сам учествовао, по субјективној процени највећи! Друга 2 су 2008. и нека НГ 90-их када само као група гимназијалаца можда и прве године, били на Тргу. Каснио сам јер сам завршавао гомилу ствари и тек око 2 кренуо и гледам на Булевару 4 сата пре тога реке људи како се сливају ка центру, поздрављање, трубљење...или видим стрим како је све пуно од моста до Општине НБГ и даље. Даље, најбоље интонирање химне и
Востани Сербије које сам доживео!
Доста је разочарано, јер су очекивали не знам шта. Лично мислим да не треба очекивати од студената да они буду та физичка сила и мислим да је добро што је тако...и ово што су урадили и скупили и покренули људе је огромно! Ја сам кренуо онако фино опремљен и спреман са другаром и са 2 пара јаја, са намером да 1 искористим код
Ћаћиленда (други ипак намеравам да експлоатишем у деценијама које долазе), међутим видело се да је атмосфера онако превише карневалска, што је опет кажем и добро, иако то овом болеснику савршено одговара. На крају је била ненормална гужва код Правног, нисмо могли према Скупштини, па смо хтели неком паралелном улицом, е онда смо се на раскрсници Крунске и Ресавске скроз блокирали, није могло ни метар напред и на крају се спустили у Кнеза Милоша и гледали реке људи који долазе.
Рецимо од нас 8 што се на крају скупило са свих страна на самој Славији (4ж+4м), неки су били разочарани што се није мало конкретизовало, нека институција итд, а неки су опет имали осећај превелике напетости и опасности. Нпр особа која је потегла из Француске до Торина, па спавала на аеродрому, па летом преко Амстердама до БГ дошла и све то урадила само да би присуствовала мирном скупу је била престрављена кад се десило оно из правца Краља Милана (ми били ба на Славији). Ја сам то доживео као грандиозно преношење звука у маси и као дезорганизацију, мислећи да су они на ободима и 2 км даље раније него што је требало кренули да праве буку, мислећи да је тишина готова. А све зато што и кад је кренуо минут ћутања, требало је 2 минута да се маса на ободима утиша, па сам мислио да је сад обрнуто.
На крају, апослутни утисак ми је да он
нема на изборима резултат који тврди да има! Ова наша бангава опозиција мора да се укључи и захтева решавање медија, бирачких спискова (да не буде оно по попису грађана 2000, на изборном списку 3000). Болесник зна да ми знамо и да све више људи увиђа какав је болесник, он се са својом структуром обраћа својим опортунистима, уцењенима, социјалним случајевима и осталом шљаму који је скупио. Пре неки дан сам набасао на неки Тешин интервју и снимио део који ми је био бескрајно комичан и како то живот намести...пуф, човек стаде поред нас буквално. Пенал.
Watch "Screen_Recording_20250313_133209_Chrome" on Streamable.
streamable.com
Немојте бити малодушни и те приче
никад више нећу потегнути итд, свеукупно је утисак позитиван! Тако да лагано, тек ће ово да се расплмплављује док болесник не оде на овај или онај начин!