Šta je novo?

Izbori 2024

Posle neko kaze to su nase komsije to im je posao. k***** komsije sa takvim ponasanjem. Jutros im u park uleti 50 krimosa, unutra se danima skuplja olos, a ti okrenes puske za suzavcem ka zenama i deci na drugu stranu. Govna i nista drugo. Svako moze da baci stit i da vozi autobus za vecu platu, bukvalno bilo sta da rade. Sutra ce neko da promeni zakon i da dozvoli upotrebu kasetne municije na narodu i neki bezmozgovic ce reci jbga to mi je posao sta da radim

PXL_20250315_161156053.jpg

PXL_20250315_170757119.jpg
PXL_20250315_160036070.jpg

PXL_20250315_155237544.jpg

PXL_20250315_155915250.jpg

PXL_20250315_171031962.jpg

PXL_20250315_150213383.jpg
PXL_20250315_170757119.jpg

Ljudi, ne znam šta da Vam kažem, sve je bilo veličanstveno. Nadrealan broj ljudi.

Bojim se da za njegov pad, ovakav vid borbe neće biti dovoljan. On je jednostavno spreman na sve. Ovo je njegova borba za puko preživljavanje.

Zakazao je obraćanje za 22h. Ne bi me začudilo da uvede vanredno stanje, jer shvata opasnost od ovolike brojnosti.

Zvučni top može da izazove trajno oštećenje sluha. To je zločin policije nad narodom. Neka ga ugoste iz EU opet, pošto je demokrata. Litijum pre svega. Misle i jedni i drugi da deca ovde ne vrede ništa, da je život nevažan. Ovo je težak ološ.

Bas je bilo dobro danas. Okrepih se kod TMF-a, kafa, kolaci... naravno pus-pis pauza. Jako pozitivna energija danas.
Molim samo da se ne obraca paznja na botove koji su se odjednom aktivirali i sire defetizam tipa "Propustena prilika, dzaba je doslo pola Srbije, danas smo trebali da ih slomimo na silu".
Napominjem da je ovo drugacija borba, nenasilna, sahovski receno iznurivanje i gradjenje pozicija u stilu Anatolija Karpova s ogromnim strpljenjem i igranjem na sigurno, nasuprot ranijih poteza gde se igralo u stilu Kasparova, brzo, na prepad-blickrig, da se zbuni protivnik i odmah preda. To ovde nije slucaj.
Vucic je*be 12 godina, studenti ce ga je*bati ako treba 1 godinu.
Za 3 meseca je napravio poprilican broj gresaka, srlja - i nastavice da srlja.

Verovatno su p..de Vulinovske stavile na neku zgradu, možda na Albaniju, pa pustili duž cele Kralja Milana.

Ništa, imaće se to u vidu za ubuduće. Da se kroje nove taktike i rasporedi za sledeće proteste. Pa će moći da ga doodlaju kad se mase "izlome" u više poprečnih ulica i među zgrade.

G..na Vulinovska. Sve je to exSlobovska bag**. Kromanjonci i ljudski otpad. Crkli da bog da svi. Jedva čekam da poslednji koji je ikad glasao ili plakao za Slobom krepa. I pridruži mu se dole u paklu.

Poslednja izmena:
Cilj je bio da se lažni pobunjeni studenti (huligani za 300 evra), makljaju sa krimosima iz parka. Da nekome pukne film i da krene obostrane kamenovanje. Policija da razbije demonstracije. Vučić je želeo danas kraj svega. Ovo je pakao za režim, tek je počelo. Studenti i njihovi profesori su pametniji od političara.
Predstava verovatno tek pocinje u 10.

Nemoguce je proceniti nesto sto traje ceo dan.

Novobeogradjani su najvise izginuli na Brankovom.

Znam ljude koji su dosli taman do grada, ali su brzo napustili jer su bili iscrpljeni od petocasovne setnje (vise setaj-stani). Znam i ljude koji su tek uvece dosli (kada su ovi prvi vec otisli).

Nama, bre, fale mostovi. Beograd treba da ima izmedju 12 i 15 mostova. Onda se ne bi onako vukli ceo dan preko raspalog Brankovog.

Sto se tice prevoza, moguce da nam je to i islo na ruku i stvorilo kontraefekat.

Druga stvar koja nam fali je pravi trg gde bi mogao da stane veliki broj ljudi (plus okolne ulice). Beogradu to treba, nevezano sad za ove proteste.

Narod je bio gotovo u svim ulicama između skupštine i slavije. Možda i više od 300000.

Zvučni top je bio jeziv, mislili smo da je kamion uleteo u masu. A kad je prestalo krenuo je kontranapad jer smo jurili kamion koji ne postoji...
Pokušali su da izazovu stampedo i ljudske žrtve, drugo objašnjenje ne postoji. Čekali su 15 minuta ćutanja da bi maksimizirali efekat.

Vrh