Kailan
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.08.2015.
- Pohvaljen
- 12.786
Статистички најбезбедније је да претпоставимо да је паркинг у питањуJa sam se sprdao za građevinsku dozvolu ali ovi rade nadogradnju na starom dvoru
Статистички најбезбедније је да претпоставимо да је паркинг у питањуJa sam se sprdao za građevinsku dozvolu ali ovi rade nadogradnju na starom dvoru
Još su i isekli kraj snimka gde se vidi predmetni policajac krvave glaveRTS objavio snimak kako pandur nabada u oko onog u civilu bez ikakvih komentara i pojašnjenja šta se na snimku vidi...![]()
Завршена 22-часовна студентска блокада улаза запосленима у РТС-у
Студенти су окончали 22-часовну блокаду улаза у зграду Радио-телевизије Србије у Таковској 10 и Абердаревој 1, која је почела 10. марта, око 22.30. У том периоду, студенти су спречавали улазак у просторије РТС-а, док је запосленима дозвољено да напусте зграду. На почетку блокада полиција је...www.rts.rs
Mada ovo je ovaj lik
Ne mogu da otvorim nijedan tvit od danas, da li neko ima isti problem kao ja? Ili ih previše brzo brišu, ili je do meneDa li ste videli obo?
Ja vidim ovaj tweet. Možda je do tebe, mada se Musk žali da zadnjih dana stalno ima DDoS napada na X.Ne mogu da otvorim nijedan tvit od danas, da li neko ima isti problem kao ja? Ili ih previše brzo brišu, ili je do mene
I ja isto.Ne mogu da otvorim nijedan tvit od danas, da li neko ima isti problem kao ja? Ili ih previše brzo brišu, ili je do mene