Šta je novo?

Izbori 2024

Do juče sam smatrao da Ćacije treba ignorisati, od večeras sam u vazonu da prvi cilj u subotu treba da bude upravo tamo. Doveli su 1000 godina robije da glume studente, to se ne sme ignorisati.
Treba odštampati njihove bogate biografije i to postaviti ispred njihovog kaveza.
U prilogu dostavljam primer:
Gehegeschild-Schimpanse.jpg

Pri promeni vlasti simbolicno bi bilo dobro ugasiti rts kao firmu. Likvidacija, svi dobijaju otkaze. Osniva se nova televizija pod novim imenom npr SRT srpska radio televizija, slobodna televizija....

Исто за БИУ и већину институција које су се оголиле као главни носиоци радикалштине (као да већ нису 90-их па нисмо знали)

Играмо своју игру, никако њихову, аман. Ћацијима само леђа окренути, и игнорисати, док не прораде институције.
Nemoj leđa, vidiš da napadju. Ali ne mislim ni da ih treba napasti, to je diverzija.

Edit: Ovi što biju će znati da pobegnu, ostaće neka šaka jada kojoj ništa nije jasno.

U Pionirskom SMB vojni šatori, da li je to branik otadžbine stao na stranu dilera?

Ево возим се аутопутем - стижу нам трактори, буквално стотине:
PXL_20250311_112936802.jpg

Већина није у возном стању, па чини ми се да ће формирати барикаде на прилазима граду, да пишачи бране прилаз револуционарима.

Imaš, imaš...Ali ti, ne ja. Ja nemam drustvene mreže i kada probam da otvorim link, ništa se ne prikazuje. Vidim sliku gde su dva kamiona sa traktorima i drugu gde su dva satora i dva vojna penzionera.

Pogledajte prilog 232175
Већина није у возном стању, па чини ми се да ће формирати барикаде на прилазима граду, да пишачи бране прилаз револуционарима.
Odguraćemo

Pogledajte prilog 232175
Iz kog pravca stižu?

Imaš, imaš...Ali ti, ne ja. Ja nemam drustvene mreže i kada probam da otvorim link, ništa se ne prikazuje. Vidim sliku gde su dva kamiona sa traktorima i drugu gde su dva satora i dva vojna penzionera.
Pa sta ocekujes, da ti ljudi prepricavaju? Napravi nalog, ne moras da ga koristis za druge stvari.

Pogledajte prilog 232175
Ово су ако добро видим наранџасти кипери БГ пута. За тракторе снимљене јуче у Зрењанину су изашли подаци да су од неке општине из Баната купљени за кошење траве уз насипе.

Ja sam uljudno pitao. Ko je voljan, neka odgovori, a ti nemoj, pošto nisi, nego me zaobiđi i produži gde si pošao.
Ne znam sto su tako zli.

Na snimku se vidi kako tzv mirni demonstranti preskacu ogradu i napadaju bespomocne veterane. Jedna bakica, student, zapomaze i moli za milost. Mladi boljsevik sa natpisom "FDU" joj prilazi i flasom od alkoholnog pica koje je upravo popio joj izbija zub. Potom joj na silu daje drogu.

Neko ko nema vremena da trpi blokade, valjda napravi nalog da se ne smara nego lepo klikne i vidi.

IG nalog je potreban u milion i jednoj situaciji, koliko god ne voleli tu mrezu.

Nema sanse da ne upadnes u situaciju da ti neko ne posalje nesto sa instagrama.

Razumem da neki umetnici koji se dizu u 12 imaju luksuz da nemaju nalog i inate se, ali ko jurca sa posao na posao i do te mere nema vremena da ne moze blokadu da istrpi...

Vrh