Иначе Гангула је пре годину дана предлагао тај назив. Случајност?Pri promeni vlasti simbolicno bi bilo dobro ugasiti rts kao firmu. Likvidacija, svi dobijaju otkaze. Osniva se nova televizija pod novim imenom npr SRT srpska radio televizija, slobodna televizija....
Bravo! Ima ljudi sa kičmom tamo i dalje. Mislim da RTS treba ugasiti i napraviti novo preduzeće kao što je u Grčkoj urađeno pre desetak godina. Ovo bi bilo znatno decentralizovanije pogotovu u pogledu ispostava u Nišu i Kragujevcu.![]()
Novinar RTS Dane Ilić odbio danas da uređuje Jutarnji dnevnik
Novinar Dane Ilić odbio je danas da uređuje i vodi Jutarnji dnevnik RZTSUrednik koji je odbio da uredjuje jutarnji dnevnik RTS, saznaje N1.n1info.rs
To je taktika - vodi neki glupi razgovor cisto da se ucestvuje na temi i kao je neutralan pa ce po potrebi se aktivirati nazad u bota i tako u krug.Ja nemam instagram ali mogu da vidim video u postu. Samo kliknem na sliku i video krene.
Inače na sajtu RTS-a i dalje stoji huljina laž i slika sa "policajcem" a nema vesti kako je stvarno udaren (nema ni video snimak)
Lik lupeta o obojenoj revoluciji i onda od Pionirskog parka napravi MajdanEво механизације за режимску блокаду престонице.
Ne znam sto su tako zli.
Na snimku se vidi kako tzv mirni demonstranti preskacu ogradu i napadaju bespomocne veterane. Jedna bakica, student, zapomaze i moli za milost. Mladi boljsevik sa natpisom "FDU" joj prilazi i flasom od alkoholnog pica koje je upravo popio joj izbija zub. Potom joj na silu daje drogu.
Neko ko nema vremena da trpi blokade, valjda napravi nalog da se ne smara nego lepo klikne i vidi.
IG nalog je potreban u milion i jednoj situaciji, koliko god ne voleli tu mrezu.
Nema sanse da ne upadnes u situaciju da ti neko ne posalje nesto sa instagrama.
Razumem da neki umetnici koji se dizu u 12 imaju luksuz da nemaju nalog i inate se, ali ko jurca sa posao na posao i do te mere nema vremena da ne moze blokadu da istrpi...
Ovo zadnje sa Instagrama što su neki okačili vidim, ovo na X-u ili kako se već zove, trenutno neće da se učita kada kliknem na link. Nije ni važno za ovu priču, samo kažem.Ja nemam instagram ali mogu da vidim video u postu. Samo kliknem na sliku i video krene.
Inače na sajtu RTS-a i dalje stoji huljina laž i slika sa "policajcem" a nema vesti kako je stvarno udaren (nema ni video snimak)
Браво! Ово је кључна ствар за почетак стварања свести у друштву о томе колико нас централизација убија и какво је реaлно стање у држави.Може да буде поново РТБ. И да имамо регионалне телевизије са националном фрекфенцијом (РТНС, РТНиш, РТКг итд) а не само београдцентрични етар.
Blade, ja samo pokusavam da ti pomognem, objasnio sam sta je na snimku, kao sto si trazio. Ne znam zasto si grub prema meni. Prvo zli studenti, a sada i ti.
Oduvek si mi bio simpatican i obozavao sam da citam tvoje analize sportskih desavanja. Delujes promucurno i inteligentno, sto tvoji postovi na politicke teme dodatno dokazuju.