Šta je novo?

Izbori 2024

Ja nemam instagram ali mogu da vidim video u postu. Samo kliknem na sliku i video krene.
Inače na sajtu RTS-a i dalje stoji huljina laž i slika sa "policajcem" a nema vesti kako je stvarno udaren (nema ni video snimak)

Pri promeni vlasti simbolicno bi bilo dobro ugasiti rts kao firmu. Likvidacija, svi dobijaju otkaze. Osniva se nova televizija pod novim imenom npr SRT srpska radio televizija, slobodna televizija....
Иначе Гангула је пре годину дана предлагао тај назив. Случајност?

Може да буде поново РТБ. И да имамо регионалне телевизије са националном фрекфенцијом (РТНС, РТНиш, РТКг итд) а не само београдцентрични етар.

Bravo! Ima ljudi sa kičmom tamo i dalje. Mislim da RTS treba ugasiti i napraviti novo preduzeće kao što je u Grčkoj urađeno pre desetak godina. Ovo bi bilo znatno decentralizovanije pogotovu u pogledu ispostava u Nišu i Kragujevcu.

Ja nemam instagram ali mogu da vidim video u postu. Samo kliknem na sliku i video krene.
Inače na sajtu RTS-a i dalje stoji huljina laž i slika sa "policajcem" a nema vesti kako je stvarno udaren (nema ni video snimak)
To je taktika - vodi neki glupi razgovor cisto da se ucestvuje na temi i kao je neutralan pa ce po potrebi se aktivirati nazad u bota i tako u krug.

Круже информације да је хала у којој сабирају тракторе за барикаде у кругу покојне ИМТ.

Ne znam sto su tako zli.

Na snimku se vidi kako tzv mirni demonstranti preskacu ogradu i napadaju bespomocne veterane. Jedna bakica, student, zapomaze i moli za milost. Mladi boljsevik sa natpisom "FDU" joj prilazi i flasom od alkoholnog pica koje je upravo popio joj izbija zub. Potom joj na silu daje drogu.

A ti si ovde, šta? Njegov advokat? Ili si mu tata, a on je mali i ne zna sam da odgovori, pa ti moraš umesto njega? Ili radiš u cirkusu, pa ti je ovde došlo do profesionalne deformacije? Šta je od toga sada u pitanju?

Neko ko nema vremena da trpi blokade, valjda napravi nalog da se ne smara nego lepo klikne i vidi.

IG nalog je potreban u milion i jednoj situaciji, koliko god ne voleli tu mrezu.

Nema sanse da ne upadnes u situaciju da ti neko ne posalje nesto sa instagrama.

Razumem da neki umetnici koji se dizu u 12 imaju luksuz da nemaju nalog i inate se, ali ko jurca sa posao na posao i do te mere nema vremena da ne moze blokadu da istrpi...

Čekaj, sa kim ovde ja razgovam, sa tobom, sa ovim što ti glumi advokata, tatu ili šta već? Hajde, dogovorite se...

Nemam, eto, nije mi do sada bio potreban. Verovao ti meni ili ne. A da imam, jer imaju svi drugi, nešto nikad nisam bio u tom fazonu ni za šta. Kad mi stvarno bude bilo neizbežno da imam, imaću. Imam nalog na Beobuild forumu i meni je to dosta.

Ovo zadnje sa Instagrama što su neki okačili vidim, ovo na X-u ili kako se već zove, trenutno neće da se učita kada kliknem na link. Nije ni važno za ovu priču, samo kažem.

Blade, ja samo pokusavam da ti pomognem, objasnio sam sta je na snimku, kao sto si trazio. Ne znam zasto si grub prema meni. Prvo zli studenti, a sada i ti.
Oduvek si mi bio simpatican i obozavao sam da citam tvoje analize sportskih desavanja. Delujes promucurno i inteligentno, sto tvoji postovi na politicke teme dodatno dokazuju.

Може да буде поново РТБ. И да имамо регионалне телевизије са националном фрекфенцијом (РТНС, РТНиш, РТКг итд) а не само београдцентрични етар.
Браво! Ово је кључна ствар за почетак стварања свести у друштву о томе колико нас централизација убија и какво је реaлно стање у држави.

Poslednja izmena:
Pa to je boljka srpskog političkog života, da sve bude u jednom centru iz koga se odlučuje kad ko u celoj zemlji sme da diše..

RTS objavio snimak kako pandur nabada u oko onog u civilu bez ikakvih komentara i pojašnjenja šta se na snimku vidi...

Ne bi me cudilo da je gerila u pitanju. Ako jeste, svaka cast tim pojedincima.
A ako iz uprave misle da se time peru posle u stilu: "pA oBjAviLi SmO", super, samo veci, zasluzeni, gnev.

Blade, ja samo pokusavam da ti pomognem, objasnio sam sta je na snimku, kao sto si trazio. Ne znam zasto si grub prema meni. Prvo zli studenti, a sada i ti.
Oduvek si mi bio simpatican i obozavao sam da citam tvoje analize sportskih desavanja. Delujes promucurno i inteligentno, sto tvoji postovi na politicke teme dodatno dokazuju.

Ajde...Stvarno? Siguran sam da je tako.

Samo što tu ima jedan problem, mene ne zanima tvoje mišljenje o meni, kakvo god da je. Da se ne izražavam drugačije, a bilo bi adekvatnije, ovo čitaju i deca i stariji ljudi, pa nije primereno. Kada me bude interesovalo, što sumnjam da će ikada da se desi, pitaću te. A ja se tobom ne bi bavio kao ličnošću, kao što se ti baviš sa mnom, ni da sve vreme ovog sveta imam.

Ovo nije politička tema, više društvena, tačnije o generalno trenutnom stanju u društvu. Možda je naslov politički, tema nije.

Ja sam se sprdao za građevinsku dozvolu ali ovi rade nadogradnju na starom dvoru
IMG-eac6f0fc031442883520be04c4dc162a-V.png

Znači ovi Cacici, Ćaćiji, Ćaćoji...Kako ih već zovete - ozbiljna organizacija ispadoše. Rade ljudi, proširuju se, dograđuju, nema zezanja,...

Vrh