Mišljenju mase nikada nisam robovao, niti cu. Ni ovde, ni bilo gde drugde. Pa želim da napišem ovo, bez obzira da li će to nekome da se svidi ili ne.
Građani, nezavisno od studenata treba da protestuju, što je malo teze, treba sa poslovima od kojih se zarađuje, da se usklade protesti. Studenti, vecina bar, kao i uvek, mahom ne rade, njima je lakše. Odu na protest, a vrate se kod tate i mame u toplu kuću i za astal sa hranom. A mi sami to treba da obezbedimo našim porodicama, plus da odvojimo vreme za protest.
A protiv čega da se protestuje:
1. Velike akcize na osnovne životne stvari(hrana, gorivo, skupe komunalije,...)
2. Favorizovanje onih koji su u stranci na svim poljima(brze završi sve administrativne stvari i sve ostalo za njega, a sto se tice drzave, ide brzim postupkom u odnosu na mene koji nisam, ne mogu ja da budem građanin drugog reda, samo zato što nisam clan vladajuće stranke).
3. Neresavanje problema od strane države zbog kojih protestuju studenti. Oni ne mogu da protestuju drugačije - nego tako kako protestuju - ali drugi ljudi su ugroženi time, nemaju svi automobile, mnogi zavise od gradskog prevoza i idu peške, a i ti ljudi moraju da idu na posao da zarade da bi preživeli, ne živeli, nego preživeli. A neki od njih su stari, bolesni,...I ne dozvoljava im se ni peske da prodju. Vi koji ste mojih godina ili stariji, imate roditelje koji su stariji ljudi, zamislite njih u toj situaciji, a vi koji ste od mene mladji, a vecina vas je ovde dosta mladja od mene, imate babe i dede, pa isto tako u toj situaciji zamislite njih. Verujem da vam nije svejedno. - Kako će država da reši taj problem? Ne znam, ja nisam političar, ima ko se za to školovao i neka nadje neki civilizovan način da ispuni njihove zahteve i skloni ih sa ulica. Ovo je demokratija i njihovo je pravo da protestuju, a vlast koju svi plaćamo, ima dužnost da rešava taj problem, na način koji je primeren vremenu u kome živimo.