zekagradjevinar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2017.
- Pohvaljen
- 1.778
Ceo život čekao ovo da kaže.
Ceo život čekao ovo da kaže.
Kao i do sad i ovo je namenjeno isključivo njihovim lojalistima a to su prema svim istraživanjima ljudi 60+!Ладно се хвале Ковид болницом у Батајници која је сад пуста.
Ali prvo ide 1000 uspeha Aleksandra Vucica gde je on sam sve napravio, ali kad nesto je valja, eeee, pa ne zna se kakve su zvake kvaliteta kad ih kupis
Mito, nadstresnica, zaserTito nehru naser
Tiro nehru naser
Tito nehru naser
Edit: jbt ceo vikend ce ovo da mi se vrti sad u glavi
OVDE JE MRAK. ŠTO?
— FDU u blokadi (@sviublokade_fdu) February 14, 2025
U ažuriranom zahtevu ujedinjenih studenata Univerziteta umetnosti u blokadi, postavljen je rok od 30 dana da Radio-televizija Srbije iznese ispravku pogrešno prenetih informacija o studentima i njihovim zahtevima. Ispunjenje ovog zahteva bi bio tek prvi i… pic.twitter.com/pUkooVegRa
![]()
Revolucija u SNS Obrenovac zbog Grčića: Brnabić došla u opštinski odbor, naprednjaci je izviždali i poručili joj da uhapsi svog brata
Boško Šindić iz Srca kaže da je Brnabić pokušala da postavi Čučkovića za poverenika, međutim, to nije bilo moguće, pa je napustila Obrenovac.nova.rs
Dok sam radio/pokušavao nešto vezano za povratak pruge za Obrenovac, a i sa par meseca života u opštini Lazarevac, shvatio sam koliko je Grčić suštinski igrač. Njegov uspon je počeo sa "napravi mi spisak svih koji imaju nešto protiv SNS i njihovog vođe", a on napravio spisak sa preko 800 imena u Kolubari! To je i navažnija kvalifikacija za udbaške i udbolike igrače u udbaškom sistemu. Pogotovu što je to mesto odakle je svojevremeno rušen SPS godine 2000-te. Šta je očekivala Centrala Sekte kada diže ruku na toliko važnog igrača sa jakom operativom iza sebe, samo radi pokazivanja da "niko nije iznad reda i zakona". Uspostavljanje reda i zakona od strane SNS, dođe mu kao samoubistvo iz zasede.![]()
Revolucija u SNS Obrenovac zbog Grčića: Brnabić došla u opštinski odbor, naprednjaci je izviždali i poručili joj da uhapsi svog brata
Boško Šindić iz Srca kaže da je Brnabić pokušala da postavi Čučkovića za poverenika, međutim, to nije bilo moguće, pa je napustila Obrenovac.nova.rs
Ova vest samo dokazuje koliko je važno blanko podržati studente, više nas na ovoj temi je o tome govorilo. Slušati šta imaju da kažu i verovati svim njihovim planovima. Mi smo pokazali da ne umemo, a ova novostasala mladost, u trenutku dok ovo pišem, simbolički i bukvalno pronosi svetlost kroz sve krajeve Srbije.![]()
Prizor za istoriju 🥹♥️♥️💪 Vojska studenata samo gazi. ♥️💪 pic.twitter.com/FWMfeKykvE
— black & white (@bianconerobgd) February 14, 2025
Žena je danas pokušala da benzinom zapali traktore poljoprivrednika koji su blokirali put Rača-Topola. Ovo se danas odigralo u selu Viševac, opština Rača. Pogledajte snimak do kraja. pic.twitter.com/74vO2NP9bx
— Impresionista (@_impresionista) February 14, 2025