Šta je novo?

Izbori 2024

То је све из снимка где Дарко Лазић суфлира Јабучанцу како да свира хармонику.

Da, da, evo ga oriđiđi..
1000012133.gif

Ne bih puštao snimak, ipak je ovo Beobuild! :cool:

Nismo odavno vid'li neki umni citat nekog od Mi Glasova iz Glave, šteta da prodje dva dana a da ne vidimo šta kažu, i to kad izmile sa instagrama na RTS
1000013434.jpg

Kakav imbecil
kao u ostalom i većina tih mentola oko ludog nestorovića - i kao po običaju za takve likove sve puca od kremljofilije i "briksa" lol

Kakav imbecil
kao u ostalom i većina tih mentola oko ludog nestorovića - i kao po običaju za takve likove sve puca od kremljofilije i "briksa" lol
Павловић се одвојио од Несторовића и екипе. Несторовићев покрет - Ми снага народа, подржава студенте и учествује у блокадама активно. Није више ни Несторовић главно лице у покрету.

И поред неповерења у њих због Београдског фијаска, у овој ситуацији су дали већи допринос блокадама од ССП, НПС и сл.

Мислим да сада нема потребе етикетирати и одбацивати било кога ко је ефективно стао уз студенте.

U svakoj stranci ima petokolonasa i ljudskog smeca, teza je unutrasnja borba s njima nego s spoljasnjim neprijateljima. Kao sto nije lako Nestorovicu, nije ni onomad bilo lako Djindjicu. Stranka je jaka i dobra kad je procenat smeca manji.

Павловић се одвојио од Несторовића и екипе. Несторовићев покрет - Ми снага народа, подржава студенте и учествује у блокадама активно. Није више ни Несторовић главно лице у покрету.

И поред неповерења у њих због Београдског фијаска, у овој ситуацији су дали већи допринос блокадама од ССП, НПС и сл.

Мислим да сада нема потребе етикетирати и одбацивати било кога ко је ефективно стао уз студенте.
Lol slikali se na blokadama (kao i mnogi drugi) i to znaci da ucestvuju "aktivno",
pa onda "veci doprinos nego ssp i nps"
- naravno zanemario si njihove slicne slike sa protesta - a da su se više gurali onda bi rekao da sabotiraju proteste jel da?
Msm znam ja da su ti nestorovicevi i njihove bajke bliži srcu al ono, budi malo realan...

A ti nestorovicevi klovnovi ni ne treba da se guraju među studente a pogotovo posle izbora u beogradu gde su nedvosmisleno pokazali ko su i sta su,
ako se tera marinika onda treba poterati i njih ako nista drugo bas zbog toga u beogradu - to je i vise nego dovoljno da se sumnja u njihove namere..

Ако ти имаш слике Ђиласа или Микија Алексића са протеста слободно их пошаљи.
Нису се ни МСН гурали, ту су у маси, дискретно. Вероватно зато и нема Нестора.

Грубо се Несторовићев покрет етикетира као кловнови, а ту има доста школованог и оствареног света. Али имаш право на своје мишљење и то је демократија.

Sto sad trazis slike djilasa i mikija kad i sam kazes da nestorovica tamo isto nema?
A slike ostalih iz opozicije pa i nps i ssp si mogao da vidis,
pa cak je bilo ono kad su mariniku terali!
Msm nadam se da bi studenti poterali i ove da su znali koji su...

Aha grubo se etiketira mi snaga sluzbe a kad se etiketiraju drugi iz opozicije (gde isto tako ima skolovanog sveta) onda je to ok?
Dakle riđi se sa pravom etiketira jer je sabotirao opoziciju i 2022 i 2024
a kad se prozove nestorovic zbog slicnog 2023 onda e nemojmo tako grubo trt mrt...

Ne govorim ja o misljenju ono je kao dupe, nego o realnosti koju si inace i sam konstatovao za njih..

Ако ти имаш слике Ђиласа или Микија Алексића са протеста слободно их пошаљи.
Нису се ни МСН гурали, ту су у маси, дискретно. Вероватно зато и нема Нестора.

Грубо се Несторовићев покрет етикетира као кловнови, а ту има доста школованог и оствареног света. Али имаш право на своје мишљење и то је демократија.
Koja je poenta da se oni spominju i promovisu? Mi mozemo znaci da se iscimamo i izborimo se za neke slobodne izbore, pobedimo radikale, slavimo po ulicama i onda se ispostavi da nismo u stvari pobedili.

Pa da se to desi, ljudi bi ih razvlacili po ulicama verovatno.

Medjutim, to se vec desilo.

Sta kao, nece za republiku, ali hoce za BG?

Sve bi ovo danas bilo mnogo lakse da imamo BG gradonacelnika.

@Sodarac

Teska prica. Djilas/Marinika i njegov ker Milos Francuz zna se za koga rade. Provaljeni su.
I kao takve, niko ih ne zeli na ulici jer moze lako da popije krose u nos.
Stvara nervozu njihova pojava. Ovi sto jasu i sto su vec jahali.. niko ih ne voli.

Za Nestorovica se to ne moze reci jer njega i njegove niko nije najurio s protesta. A pritom je covek iz naroda koji je lecio decu, pozna mnogo ljudi. Doktor je a ne politicar. To je ogromna razlika. Sutra da pukne u politici uvek bi mogao privatno da radi pulmologiju i da od toga zivi. Sto se ne moze reci za mnoge nesposobnjakovice od politicmara... sto bi Bender znao reci.

@Sodarac

Teska prica. Djilas/Marinika i njegov ker Milos Francuz zna se za koga rade. Provaljeni su.
I kao takve, niko ih ne zeli na ulici jer moze lako da popije krose u nos.
Stvara nervozu njihova pojava. Ovi sto jasu i sto su vec jahali.. niko ih ne voli.

Za Nestorovica se to ne moze reci jer njega i njegove niko nije najurio s protesta. A pritom je covek iz naroda koji je lecio decu, pozna mnogo ljudi. Doktor je a ne politicar. To je ogromna razlika. Sutra da pukne u politici uvek bi mogao privatno da radi pulmologiju i da od toga zivi. Sto se ne moze reci za mnoge nesposobnjakovice...
Jel si zaboravio sta je nestorovic radio posle izbora 2023?
Nista drugacije od onog sto je uradio ridji 2022 i 2024..
I bas zbog toga sto je doktor baca jos vecu sumnju na motive ulaska i onakvog delanja nakon izbora 2023,
u ostalom i francuz je neki doktor - moze lagano da zivi i bez politike kao i riđi...

Studenti bi ih sigurno isterali ali ne znaju ko su, evo ni ja ne znam al pamtim sta su uradili 2023..

Da ne budem pogresno shvacen, sa politicke strane svako je dobrodosao da pomogne da se žvala i radikali zbace - i taj francuz i ludi nestor - pogotovo sada kada bi bilo samoubistvo da neko stane uz žvalu ali necemo sad bas da se pravimo veverice i zaboravljamo sta su uradili pre godinu ipo dana samo zbog toga sto nam se svidjaju njihove bajke koje furaju u javnosti..

A nisam znao da se onaj lik potpuno odvojio od njih pa sam pomislio da ovo nije jos neki nestorovicev veleobrt (ali u kontra stranu) kao onaj odmah posle izbora 2023, i naravno dobro je da nije...

Poslednja izmena:
Nestor to jest MI je prodao vlast u Beogradu SNS-u posle izbora 2023. Neće ih oprati ni Sava ni Dunav, mogli su biti heroji ali su ispali sluge koje su izabrale Šapića. A i reciklirani kadrovi Dveri to potvrđuju.

Neka se slika opozicija na protestima ali bez preuzimanja protesta, ali neka i ukazuje na korupciju vlast što joj je i posao. Čekam video MI ili Narodne stranke gde ukazuju na ovakvu korupciju.

Slede nam teska dva dana jer Politicki globus ne strimuje 🥲

Vrh