Šta je novo?

Izbori 2024

Blokada Pančevca od 17 do 18:30 najavljuje Vidik Srbije.
1000013322.jpg

Kako će studenti da se vrate u Beograd iz Novog Sada? Pretpostavljam da će biti previše iscrpljeni da bi se opet vraćali peške 80km... ?

I ja sam baš pomislio kako bi bilo prejako kada bi se neki od stanovnika mesta duž trase ponudili da ih makar prevoze od jednog do drugog mesta (npr od Inđije do Stare Pazove, pa od SP do Nove Pazove i tako). Kao svojevrsni lanac podrške studentima.
Stavio sam se na raspolaganje ako treba
Svaka čast! 👍👏😀

I ja sam baš pomislio kako bi bilo prejako kada bi se neki od stanovnika mesta duž trase ponudili da ih makar prevoze od jednog do drugog mesta (npr od Inđije do Stare Pazove, pa od SP do Nove Pazove i tako). Kao svojevrsni lanac podrške studentima.

Svaka čast! 👍👏😀
Samo da se to lepo organizuje, cenim da će se odazvati čak i više ljudi nego što ih ima

Kruže neki skrinšatovi gde SNS poziva na kontramiting sutra na mostovima u NS. Da li je autentično ili neko troluje?

Kruže neki skrinšatovi gde SNS poziva na kontramiting sutra na mostovima u NS. Da li je autentično ili neko troluje?
Ma ko će da im dođe izuzev nekih skroz dementnih i maloumnih penzosa?

Oni u jagodini bez onakve logistike nisu mogli da skupe ništa više od one šake jada,
a sigurno i da su se neki iz te amorfne mase u međuvremenu i opamentili...

Ah evo, sad videh na N1. """Privela""" ih murija kao što su priveli i onu SNSovku iz Surčina.

Prema njenim rečima, čekali su policiju 20 minuta. Policajci su odvezli vozilo i počinioce sa lica mesta.

Nema veze, doći će sve na naplatu kad tad.

Мали wannabe убица је тако прошао, зато што је покушао да убије културне људе. Да је покушао да убије себи сличне, сада би мирисао љубичицу у корену. Сада му следе године и године затвора, надам се.

Realno, ne sledi mu ništa dokle god je SNS talog na vlasti. Ni njemu ni onoj k..vi iz Surčina. Ni onim Bibop i Rokstedima iz džipa u NS. Ni onom matorom ološu što je vozio čoveka na haubi. Ni ostalim pro-SNS ološima koji su se zaletali i potkačinjali ljude.

Прочитао сам објаву да таксисти из Београда крећу у недељу за Нови Сад како би подржали студенте и вратили их назад.

Na Instagram stranici moj_beo_grad objavljen je novi snimak na kom se vidi kako je dvoje lekara udareno u Palmotićevoj. Sudeći po tom snimku,vozač je video da je u toku odavanje počasti stradalima u Novom Sadu, zastao je, potom se vratio polako nekoliko metara unazad, a onda se zaleteo u masu okupljenih.

Realno, u pravu je Sodarac.

A i imaš stvorenja koja izgledaju kao ljudi ali su u glavi hijene i jazavci koji razumeju samo jezik sile.

Realno, onaj ko je spreman da se svesno odmakne u rikverc, da gas i onda zaleti u ljude koji stoje, taj nije za život u društvu nego za doživotni smeštaj u ludaru, eventualno u zoo vrtu.

Trebalo je da mu nalupaju šamare u najmanju ruku. Po par od svakog, na kraju bi bio polupan ko zvečka i nabreko ko paprika. Mene iskreno čudi da mu nisu svašta uradili posle.

Слажем се, и ако нисам за линч.
Мајмун се тачно залетео у гомилу.
Сад је ред и мајмун Шапић да да оставку као вођа БГ СНС.

Vrh