Šta je novo?

Izbori 2024

Pored bajkera, krenulo je i 30-tak trotinet bojsa u koloni sa Zvezdare

Prilozi

• 20250127_164439.jpg
    20250127_164439.jpg
    123,5 KB · Pregleda: 58
Fali samo 2 miliona građana da glasa protiv SNS i stvar završena.
Bajkeri i trotinetisti, na veliku žalost mnogih ovde, nisu dovoljni... ni blizu.

I dalje ovog Vuletića profesora i sociologa ne mogu da smislim, 4 gostovanja po danu ima... Tako ga je lepo posložio profesor Miodrag Jovanović pre 4 dana na newsmax, hvala bogu da postoje 2 televizije gde ih barem sučeljavaju... kojekakve Jovanoviće, Vukstankoviće da ne truju naciju kao solo gost po sat vremena... Ne da ga je Jovanović postavio gde mu je mesto, mislim da je Jovanović iznenadio sam sebe više koliko mu se Vuletić smučio i šta je izvukao iz njega. Prosto vidiš gađenje i prezir što uopšte mora da se bavi takvima i da ih raskrinkava na tom nivou. A Vuletić nema oružje, ko pizdica, šu, šu nešto, nema šta da kaže, čim mu staviš iole normalnu osobu pored da mu odgovori na laprdanje. Isto i Vukstanković.

Završeno trčanje podrške, sad tuširanje, klopa i povratak na Autokomandu. Ovaj put kolima 😁

Izazvao me kolega koji je trčao pre par sati, on je bio brži, ali moj izgovor je da sam bio bolestan prethodna tri dana i da sam se zadržao na Autokomandi dok je on samo protutnjao 😁 Evo, ja čelendžujem @GOJE da ode da istrči, podrži decu i vrati se 😃

1000022644.jpg

1000022645.jpg

Moj Perkane, da su tvoji preci bili kao ti sad bi ti Erdoganu prao noge umesto Vucicu. Sreca pa ima mnogo vise onih sa mudima pa spasavaju drzavu i drustvo od potpunog potonuca i besmisla sa vremena na vreme. A ne botuju za neku sitnu korist koju su izvukli. Kada nepravda, kradja i laz postanu zakon otpor postaje duznost.

Ovih dana pričam sa dosta ljudi o ovim tekućim dešavanjima i protestima. Naravno 95% ih podržava potpuno ili u većoj meri, i nisam video da iko od njih kuka zbog blokada i povremenih izmena saobraćaja.

Međutim većina njih stalno upozorava na velike dileme i prepreke koje će se javiti kada se sve ovo završi, na ovaj ili onaj način.

Prvo, ovo sve je kratkog daha i ograničenog dometa i učinka ako ne dođe do promena u svim sferama društva i države. Jer kao što Savo reče - ova g..na će se povampiriti i vratiti na staro brzo pošto se protesti okončaju.
Drugo, nema ko da preuzme kormilo ako ovom režimu ikada dođe kraj. Normalni ljudi uglavnom neće u politiku, a neko mora da vodi i predsedava, ne može bez državnika.
Treće, ljudi se osećaju "usamljeno" u smislu da znaju da i zapad i istok podržavaju ovo zlo odnosno tolerišu ga i nemaju interes da pomognu da se ono okonča.
Četvrto, ljudi se boje koliko će ovo da potraje, jer je i u Srbiji i u svetu nametnuto raspoloženje i ubeđenje da mi obični ljudi ne možemo mnogo da uradimo, i da na kraju uvek bude kako moćnici odluče (što strani što domaći).

Ovo pišem sada ovde ne zato što želim da mračim kao neki i da ubacujem crv sumnje i pesimizma sad dok traje lepa slika sa Autokomande i iz 103 druga mesta širom Srbije. Pišem ovo sada kao neku preventivu i upozorenje, sada na vreme, dok proces još traje i dok se čelik još kuje. Da ne dođemo posle u situaciju da se odlučuje o daljem kursu i vođstvu zemlje a da nemamo pojma šta sad. I onda se ova đubras povampire i vrate, a strane sile i jajare ih brže bolje podrže i ojačaju ih još više.

O svim ovim problemima i dilemama mora da krene da se razmišlja već danas. I da, da bi to uspelo, moraju svi Srbi koji žele da se zlo okonča, da budu spremni da međusobno sarađuju i tolerišu jedni druge i međusobne razlike, bar do neke mere. O svemu tome treba da razmišljaju svi. I mi obični ljudi, i studenti, i opozicija, i analitičari, aktivisti, dobronamerni advokati, dobronamerni sindikati, sve organizacije...

Predsednik države najavljuje rekosntrukciju vlade i kaže pola ministara da leti. Genijalno.

Ето чисти кућу, смена лопова и хохштаплера, а дебелгузи Весић у потаји чека поставку у неко инострано посланство.

Zameniće ih sve tako što će Gaši da da Gljivicino, Gljivici Gašino, Momi Slinišino, Sliniši Momino, i tako u krug...

U vrh glave neki će biti """kažnjeni""" kao svojevremeno Gašić tako što će biti postavljeni za direktore službi, preduzeća, instituta, itd... I onda posle par godina nazad u ministarstva. I tako u krug, rotiraj u beskraj.

Misli da smo svi veverice.
I onda mi dođu prodani i survani mozgovi ovde i kažu "pa vi u stvari želite smenu vlasti! Želite da smenite Vučka, oca nacije! 😱 " Ma neeee, nego želimo da nas iste vreće đubreta zayebavaju istim šibicarskim forama još 13 godina dok jedan deo naroda strada a drugi odlazi iz Srbije... Želim da živim u čoporu hrčaka koji će još narednih 20 godina da se vrte u krug u istom točku... Da da, važi...

Kakva su mišljenja forumaša za ove trubače, DJa, kolo i ražanj na blokadi? Ja ću svoje mišljenje zadržati za sebe jer su do sada sve organizovali na vrhunskom nivou...pogotovo ono sa onim "niko tebe ništa nije ni pitao" i onog odbijanja razgovora samo Zagom. Imaju kredita zbog toga.

Kakva su mišljenja forumaša za ove trubače, DJa, kolo i ražanj na blokadi? Ja ću svoje mišljenje zadržati za sebe jer su do sada sve organizovali na vrhunskom nivou...pogotovo ono sa onim "niko tebe ništa nije ni pitao" i onog odbijanja razgovora samo Zagom. Imaju kredita zbog toga.
To prase je izazvalo najviše pažnje medju botovima.

Da li su ljubomorni jer su oni parizeru ili je nesto drugo ne znam.

Vrh