Šta je novo?

Izbori 2024

@Bender Rodriguez
Kakvi standardni bez stapovi. Na ulici se to zove kuvana motka, ili krace receno "kuvana". drvo je jace, zgusnuto, lakse pukne kost nego sama motka prilikom povredjivanja.

Poenta je da im neko to već godinama deli. Kao kada bi godinama gledao na raznim incidentima i događajima iste ekipe kromanjonaca sa identičnim štanglama ili nogama od stola ili ne znam - istim pendrecima na izvlačenje...

Više ni ne kriju da imaju svoju paravojsku sa svojim uniformama i svojom "standardnom opremom".

Naravno, EU, njene NVO i ambasadori ćute na sve to...

Poslednja izmena:
Vredi pročitati

1000019683.jpg

🤣🤣🤣🤣🤣

,,Navijači'' , pročitao sam u jednoj objavi na Instagram stranici da su napali mlade fudbalere koji su išli sa turnira.
Deo mlađe populacije način za sticanje položaja među vršnjacima vidi u takvom ponašanju...

Reč navijači sam stavio u navodnike jer pravi navijač zna šta znači pristojno i drugarsko ponašanje.

SNS se čak ne cima ni da im daje razližite batine i oružja, da ne izgledaju svi uvek isto u svakom događaju.

Ove štapove su nosili i kad su tukli ljude u Šapcu, i kad su ranije nasrtali na demonstrante. Ne sećam se sad svih događaja ali sve u svemu, svima su nam poznati ovi standardni bež štapovi od 1 metra, što drže.

O tradicionalnoj crnoj "uniformi" (sa sve crnim kačketima) da i ne govorimo, svi već znaju da su to boje pandurskih provokatora i batinaša.

Ali jbg, može im se, jer znaju da su i murija i tužilaštvo njihovi i da se ovde sve završava sa "pa šta". Mislim da im čak namerno ni ne menjaju izgled upravo zbog toga, da se napravi takoreći brend koji će svi uvek prepoznavati i koji će plašiti običan narod kad nema mase da ih najuri. Prave svoju verziju Crnokošuljaša.
To se kupuje u najbližoj npr. poljoapoteci ili prodavnici alata...
Ima ih raznih veličina, za motiku, sekiru, ašov i sl.

Svaka čast svim učesnicima ali ne znam gde je bila pamet organizatorima da zakažu blokadu u ovo vreme. Kažem iz više razloga.

Ja i puno ljudi koji radimo u to vreme nismo mogli ići ali su studenti pokidali organizacijom i racionalnošću. Pričaju mi ljudi koji su bili da su u 3 preko razglasa rekli da je gotov protest, i da se upute nazad fakultetima. Da je ovo protest starije garde, a ne studenata trajala bi blokada jos nekoliko sati i raspao bi se.

10:0 за нас?

Sta fali u to vreme?
Odbijaju ljude od sebe jer svi pobesne kada im neko uzrokuje gužve i zastoje dok se vraćaju sa posla. Protest je trajao do 15h ali su se zastoji osećali čak do 17:30. Ne govorim o sada već uobičajenim Beogradskim gužvama, govorim o potpunoj paralizi koja je trajala i do 3 sata nakon okončanja protesta.
Drugo, protest se ne pravi tokom radnog vremena, kad mnogi koji bi želeli da prisustvuju, ne mogu.
Treće, znalo se da će biti shit vreme i zahlađenje i da će mnogi koji ne rade tada želeti da ostanu kod kuće a oni koji rade - da se što pre vrate.

Poslednja izmena:
Odbijaju ljude od sebe jer svi pobesne kada im neko uzrokuje gužve i zastoje dok se vraćaju sa posla. Protest je trajao do 15h ali su se zastoji osećali čak do 17:30.
Drugo, protest se ne pravi tokom radnog vremena, kad mnogi koji bi želeli da prisustvuju, ne mogu.
Treće, znalo se da će biti shit vreme i zahlađenje i da će mnogi koji ne rade tada želeti da ostanu kod kuće a oni koji rade - da se što pre vrate.
Blokadom mostara odbijaju a blokadama po gradu ne odbijau, pa ne znam baš...
A i one koje ce da "odbiju" ovim nisu bas ni "pridobili" in the first place...
Drugo ovo je bio njihov protest studentski a ne kao onda na slaviji, ovim su oni hteli da pokazu svima kako žvala i njegova mašinerija lažu da su se osuli - i uspeli su u tome!
A pogotovo su uspeli bas zbog toga sto je bilo shit vreme pa ih ni to nije omelo da uspeju...

Blokadom mostara odbijaju a blokadama po gradu ne odbijau, pa ne znam baš...
Da, bukvalno tako.

Za Slaviju se znalo i pompezno najavljivalo, i napravilo se u vreme kada svi (koji su protiv SNSa) žele i mogu da dođu. I pokidali smo tad.

A za ovo danas skoro niko nije ni znao, pa sam na poslu slušao reakcije od ljudi kojima je isto pun SNSa ali nisu znali za ovo pa su negodovali i pitali se jel moralo to baš tada i kako će posle da se vraćaju. A ovo što sam ja znao da će biti, znao sam samo i samo zato što sam za praznike video po gradu debilne grafite "Protest 10.1!" I naravno da nisam ni bio, prosto jer sam radio.

Nisam čak znao ni u koliko je sati danas, prvo je bila priča u 12, pa u 13 pa u 14h.

Gomila ljudi uopšte nije ni znala za današnji protest. I gomila nije ni moglo da prisustvuje. To se ne radi tako.

Da, bukvalno tako.

Za Slaviju se znalo i pompezno najavljivalo, i napravilo se u vreme kada svi (koji su protiv SNSa) žele i mogu da dođu. I pokidali smo tad.

A za ovo danas skoro niko nije ni znao, pa sam na poslu slušao reakcije od ljudi kojima je isto pun SNSa ali nisu znali za ovo pa su negodovali i pitali se jel moralo to baš tada i kako će posle da se vraćaju. A ovo što sam ja znao da će biti, znao sam samo i samo zato što sam za praznike video po gradu debilne grafite "Protest 10.1!" I naravno da nisam ni bio, prosto jer sam radio.

Nisam čak znao ni u koliko je sati danas, prvo je bila priča u 12, pa u 13 pa u 14h.

Gomila ljudi uopšte nije ni znala za današnji protest. I gomila nije ni moglo da prisustvuje. To se ne radi tako.
Klinci imaju pripreme posle kratkog odmora. Nije ovo bitno, samo stvar kontinuiteta, u nedelju je glavni protest. Niko ne ocekuje da ce u petak u 13h da bude 100 000 ljudi.

Sve je super, idemo dalje.

Vrh