Šta je novo?

Izbori 2024

@Bender Rodriguez
Kakvi standardni bez stapovi. Na ulici se to zove kuvana motka, ili krace receno "kuvana". drvo je jace, zgusnuto, lakse pukne kost nego sama motka prilikom povredjivanja.

Poenta je da im neko to već godinama deli. Kao kada bi godinama gledao na raznim incidentima i događajima iste ekipe kromanjonaca sa identičnim štanglama ili nogama od stola ili ne znam - istim pendrecima na izvlačenje...

Više ni ne kriju da imaju svoju paravojsku sa svojim uniformama i svojom "standardnom opremom".

Naravno, EU, njene NVO i ambasadori ćute na sve to...

Poslednja izmena:
Vredi pročitati

1000019683.jpg

🤣🤣🤣🤣🤣

,,Navijači'' , pročitao sam u jednoj objavi na Instagram stranici da su napali mlade fudbalere koji su išli sa turnira.
Deo mlađe populacije način za sticanje položaja među vršnjacima vidi u takvom ponašanju...

Reč navijači sam stavio u navodnike jer pravi navijač zna šta znači pristojno i drugarsko ponašanje.

SNS se čak ne cima ni da im daje razližite batine i oružja, da ne izgledaju svi uvek isto u svakom događaju.

Ove štapove su nosili i kad su tukli ljude u Šapcu, i kad su ranije nasrtali na demonstrante. Ne sećam se sad svih događaja ali sve u svemu, svima su nam poznati ovi standardni bež štapovi od 1 metra, što drže.

O tradicionalnoj crnoj "uniformi" (sa sve crnim kačketima) da i ne govorimo, svi već znaju da su to boje pandurskih provokatora i batinaša.

Ali jbg, može im se, jer znaju da su i murija i tužilaštvo njihovi i da se ovde sve završava sa "pa šta". Mislim da im čak namerno ni ne menjaju izgled upravo zbog toga, da se napravi takoreći brend koji će svi uvek prepoznavati i koji će plašiti običan narod kad nema mase da ih najuri. Prave svoju verziju Crnokošuljaša.
To se kupuje u najbližoj npr. poljoapoteci ili prodavnici alata...
Ima ih raznih veličina, za motiku, sekiru, ašov i sl.

Vrh