Šta je novo?

Izbori 2024

Председник:
dzej-FOTO-MUNJA1-768x1152-1-e1735918441965.jpeg

Премијер:
images.jpeg

Koje je pokriće za ovako velikodušne počasti spram dotičnog krajnje osrednjeg naučnog radnika i nikakvog profesora?
Које је твоје покриће да осредњим назовеш професора дословно најважнијег предмета српске мисли и говора на једном од само три или четири факултета БУ који се нису срозали и који нису били поприште бројних скандала, афера, плагијата и томе слично?

Сваки његов јавни наступ је дефинисан држањем врло високог нивоа разговора, мисли и опхођења према предмету дискусије или саговорнику а његова критика је иначе најоштрија управо према националистима а сам се дефинише као либерални националиста

Притом, ми можемо овде да пишемо шта хоћемо и да се не слажемо али ја знам а верујем и сви ви знате барем неког ко је код њега завршио Српски језик и књижевност и без изузетка то су све врло пристојни, образовани академски грађани.

И на крају, ја не знам за бољи пример држања нивоа и бескомпоромисног чувања личног интегритета од његовог чина одбијања позива СПЦ да говори на свечаности поводом 800 година аутокефалности СПЦ јер је иста дала орден Светог Саве Вучићу.

Из свих тих разлога студенти у блокади су јединствено стали у његову одбрану када га је Вучић напао. Иначе, само њега од професора Жвалави појединачно и напада јер је управо Ломпар убедљиво најоштрији и најопаснији његов критичар.

Poslednja izmena:
Ma, predsednicki izbori ce biti laganica, doci ce posle pada vlasti, a ni Vucic ne moze vise da se kandiduje.

Ni ne mora biti neki idealan kandidat.
Dobro, ali za premijersku funkciju i za rušenje gadnog Vučića, koji ne može da uradi 10 sklekova, mora da se kandiduje neko ko je brz i sexi, da motiviše omladinu, a matorce da podseti na njihove slavne dane kad su i oni bili top i išli na radne akcije u prirodu, poput ovih malih Stojakovića-brata i sestre.. evo Luka se slika ko Putin, go do pasa, može i na taj biceps da kapne dosta glasova:
A sestra mu je lutka, samo se već udala za Pavla Grbovića, ali nema veze, već vidim slogane-"Nina, razvedi se", "Nina, ženio bih te" itd..
1016741_ninastojakovicpsg_ff.jpg

Tako da što se mene tiče, već imamo pokrivene kandidate za sva ključna mesta..

Које је твоје покриће да осредњим назовеш професора дословно најважнијег предмета српске мисли и говора на једном од само три или четири факултета БУ који се нису срозали и који нису били поприште бројних скандала, афера, плагијата и томе слично?

Сваки његов јавни наступ је дефинисан држањем врло високог нивоа разговора, мисли и опхођења према предмету дискусије или саговорнику а његова критика је иначе најоштрија управо према националистима а сам се дефинише као либерални националиста

Притом, ми можемо овде да пишемо шта хоћемо и да се не слажемо али ја знам а верујем и сви ви знате барем неког ко је код њега завршио Српски језик и књижевност и без изузетка то су све врло пристојни, образовани академски грађани.

И на крају, ја не знам за бољи пример држања нивоа и бескомпоромисног чувања личног интегритета од његовог чина одбијања позива СПЦ да говори на свечаности поводом 800 година аутокефалности СПЦ јер је иста дала орден Светог Саве Вучићу.

Из свих тих разлога студенти у блокади су јединствено стали у његову одбрану када га је Вучић напао. Иначе, само њега од професора Жвалави појединачно и напада јер је управо Ломпар убедљиво најоштрији и најопаснији његов критичар.
Sve i da je sve ovo tačno - a ima tačaka koje me frapiraju, kao npr. da se Filološki nije srozao - to je i dalje daleko od dovoljnog da se neko nazove intelektualnom gromadom. Budimo realni barem malo.

Зашто опет Мостар?
Две адресе су битне. Обилићев венац и Таковска.
Pa to je jedna od svakodnevnih blokada, verovatno jer je blizu Palate pravde.

Bice standardnih par hiljada klinaca, kao ispred ministarstava kad su isli, glavni protest je

1000019496.jpg

Nego, sta to ima na Obilicevom vencu? 🤣

Устав важи сваки дан!✊🏻⚖️

Приметили смо коментаре који се односе на изабрано време и место овог протеста, и схватили то као дужност да ближе појаснимо зашто баш у недељу.

У недељу се окупљамо како би се глас свих нас чуо, а не да бисмо се обратили Уставном суду као институцији.

Дан окупљања је пажљиво одабран како би што већи број грађана имао могућност да нам се придружи, што радним даном не би био случај.

Циљ скупа је да се заједно подсетимо кршења чланова Устава у последња два месеца и нема везе са радним временом Уставног суда.

НЕДЕЉА, 12.1.2025. У 16 ЧАСОВА ИСПРЕД ЗГРАДЕ УСТАВНОГ СУДА!

Христос се роди, срећан Божић

1000019639.jpg
1000019640.jpg

Vrh