Šta je novo?

Izbori 2024

Zamislite da u Parizu neko izjavi da su deca vlasništvo države, imali bi 200000 ljudi za sat vremena na ulicama....
Zamisli da u Parizu neko relativizuje, 15, 155 ili 1555 ljudi i to iz usta francuskog premijera.. deportovali bi ga u Mayotte u rudnik da vadi zlato. Ali to su francuzi, izlaze na ulicu za sitnicu, mi samo promrljamo u bradu i zaboravimo. Krucijalna razlika

Zamisli da u Parizu neko relativizuje, 15, 155 ili 1555 ljudi i to iz usta francuskog premijera.. deportovali bi ga u Mayotte u rudnik da vadi zlato. Ali to su francuzi, izlaze na ulicu za sitnicu, mi samo promrljamo u bradu i zaboravimo. Krucijalna razlika
Kakvih 15 ubijenih, Francuzi zapale pola drzave kad se najavi promena u radnom pravu.

Bilo bi lepo da smo zreli i vecerasnji dogadjaj samo da iskuliramo.

Eh sad.. ja ne mogu baš da razaznam na snimku jel u pretećem stilu prišao ili ih samo upitao... al činjenica je da nasilje gledamo praktično svaki dan... svakih par dana neko brutalno prebijanje...

Pričao sam da su i mene proletos pretukli, potpuno neisprovocirani. Nije mi velika uteha što se može svakom desiti i što je nasilje kao dobar dan. Daleko veća uteha su bili prijatelji i dobri ljudi, među kojima si bio i ti. 🙂

Ako je kriminalac neka ga hapse i procesuiraju.

Budalama se mora stati na put.

Izašao je iz urgentnog. Srećom nema teže povrede. Sve što je rekao čini se na mestu.

Sad, ako nisam dobro video snimak, ako grešim nešto, da li je on krenuo prvi ili ne, zaista ne mogu forenzički da ga analiziram. Vi ćete to bolje danas analizirati ☕️ dok ja budem spavao. 🌛🪐 Sve u svemu mučno i ružno pesnicama "komunicirati" na ulici ili grupi bezumnih huligana davati podršku.

Jeste da je Đilas bio homofob, dok je Siniša Mali bio prisutan lično na pride-u, i prijatno se smeškao, ali ja vidim ko danas ovo dopušta da se događa i čiju zaštitu huligani imaju i od koga su na prvom mestu, organizovani i ne mogu to da podržim pa ma kakav da je Đilas. Svi treba da su bezbedni, a bezumna st*** po zatvorima.

Sad sam odgledao po drugi put snimak, možda je mogao da u malo manje beogradskom maniru (da upotrebim taj eufemizam kao sinonim za ulicu) da pita što lepite to, ko vas šalje, onako gospodski, ali to je Đilas 🙂 u nekom stilu i pristupu je sličan Šapiću... Ipak ništa ne opravdava te mamlaze da se odmah razračunavaju pesnicama. Ne mogu da kažem da je "dobio što je zaslužio". Tako su neki i za mene tvrdili, doduše ogromna manjina, vredna prezira 🤨 iako ja 'mojim' mamlazima nisam ni prišao ili ih šta upitao.

Пустите сад Ђиласа, не волите га, и нећете га заволети. Али, битно је још једно разоткривање чиме се бави СНС. По мраку, шаље високе градске функционере да лепе плакате и шарају графите по фасадама зграда. Не знам како ово трпи наш уважени члан форума Врачарац, осим ако није и сам морао у акцију. Реално, СНС тоне све дубље, и то је добро.

Poslednja izmena:
Uličarska priča, ovi SNS su klasični mamlazi, ali i Đilas je uleteo tu i počeo da se širi nešto kao da ima vojsku iza sebe. Ceo snimak ima vajb kao kad se dve grupe srednjoškolaca zakače.

Ipak, činjenica da je ovaj gradski funkcioner i da je krenuo da mlati lidera opozicije govori dosta o našoj političkoj kulturi.

Пустите сад Ђиласа, не волите га, и нећете га заволети. Али, битно је још једно разоткривање чиме се бави СНС. По мраку, шаље високе градске функционере да лепе плакате и шарају графите по фасадама зграда. Не знам како ово трпи наш уважени члан форума Врачарац, осим ако није и сам морао у акцију. Реално, СНС тоне све дубље, и то је добро.
Врачарац ипак није full продао душу ђаволу, више је контраш жутих него hard core "Aco srbine!". И сам је јавно више пута истакао разочарење што је Шапићева жута дружба аматера зајахала у граду.
А тренд осипања подршке СНС је константан и то је тешко зауставити.
Оно што је битно јесте да опозиција не ситни.

Он је само противу Шапића, тврдокорни Весићевац. а Шапић се не бави лепљењем плаката, то је извесно. Мислим да он са лепком ради неке друге ствари.

Kao neko ko duboko veruje u snagu praznih fraza i želju da svi izgledamo kao da se slažemo,smatram da je važno da pričamo puno a ne kažemo ništa.

Srbija ima ogroman potencijal za ovakve trenutke jedinstva,jer što manje kažemo,manje ćemo se posvađati a još bolje kada i ne pričamo i ne rešavamo nesuglasice na nespretne načine na ulici.

Ono što je svima nama potrebno jeste više reči koje zvuče lepo a ne znače mnogo. Uz vas,Beki.

Hajmo dalje, nova već viđena predstava, inicirani napadi na "dobru i časnu" SNS omladinu, i sad kao pokvarene ploče pričaju o tome na svim režimskim medijima. A još gore što se i ta priča širi na sve medije.

Fokus ljudi, niti je Đilas bitan, niti su bitni sns debili.

Vrh