Ovo je to. Od čega cela ta tzv. opozicija uspešno vrda, evo već decenijama. Ulazak u političku arenu služi da se namiri sopstveni stomak, džep i sujeta. Naravno samo u okviru dozvoljenog i jasno definisanog obrasca kojeg je odredio i koji nadzire sponzor. Tu vrstu kurvanja sam najteže podneo onomad, kada sam iz prvog reda otpratio đavolsku ekipu ovde u DE (Schröder, Fischer, Scharping) kako sprovodi naloge njihovih sopstvenih sponzora, istovarujući smrtonosnu robu nama na glave. I uvek kada bih lokalce suočio sa činjenicom da ovi time krše njihove sopstvene zakone, te da ih samim tim u perspektivi izlažu posledicama tog banditizma, bivao bih suočen sa stisnutim usnicama i telećim pogledima. Oke, ljudi su tada bili prilično zatečeni, ali vidimo do čega su ti procesi do danas doveli.
Zato, ne treba se čuditi kada se domaći polit-ljigavci prikljanjaju ovim belosvetskim, dok njihova prenemaganje na domaćoj sceni odavno više ni kao loša gluma ne pale. Treba ih prezreti i poštedeti sebe jalovih nadanja da će ta tzv. opozicija da se doseti prioriteta životno važnih građanima.
Samo bi nepartijsko organizovanje i borba ljudi mogli da urode plodom na tom poslu 'izgradnje pravnih temelja države', ali se u našoj stvarnosti to ne događa, niti će. Da ne elaboriram sada i ovde zašto to tvrdim, mnoge kolege već imaju jasnu sliku stanja.
I kada sam već tu, da istaknem pobednike na mojoj listi "političke odvratnosti":
Pogledajte prilog 223322