Šta je novo?

Izbori 2024

Такође смо врло свесни степена издаје драмосера и његове секте по српске националне интересе, који не обухватају само територије, него и економију, демографију итд. По томе сте много сличнији са њим
Ovde se ne bih slozio. Zasto mislis da je levica slicna po pitanju izdaje nacionalnih interesa?
Posebno ekonomije i demografije? Sto se tice teritorije, jedini nacin da se povrati je ratom, a za to nismo spremni, niti cemo biti u predvidivoj buducnosti. Ja sam i izneo drugi nacin, ekonomska integracija okolnih zemalja, jer za to imamo uslove (najvecu drzavu i najvecu ekonomiju) ako se drzava bude vodila kako treba.

Margareta odrasla.......

0_kQjLUK0_wD5wtxWW.gif

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ovde se ne bih slozio. Zasto mislis da je levica slicna po pitanju izdaje nacionalnih interesa?
Posebno ekonomije i demografije? Sto se tice teritorije, jedini nacin da se povrati je ratom, a za to nismo spremni, niti cemo biti u predvidivoj buducnosti. Ja sam i izneo drugi nacin, ekonomska integracija okolnih zemalja, jer za to imamo uslove (najvecu drzavu i najvecu ekonomiju) ako se drzava bude vodila kako treba.

И на крају добићемо опет Југу на делу. Сви унутар ЕУ без граница и економски интегрисани. Хиљаде убијених, милиони расељених, привреда и институције уништене и 40 година неповратно изгубљено, да би опет имали Југу само са капитализмом, нато базом на КиМ и немцима на Јадранском приморју.

Који ментални склоп. Човек је хтео да се обрати на српском и усташе се распаметиле:

Najgore je što gospođa Zovko ne bi mogla da kršteno argumentuje da li se poslanik obraća na srpskom ili hrvatskom da je to uradio, osim možda po sitnim vokabularskim razlikama koje su odlike dijalekata. Odličan primer kako ideologija zamagljuje objektivnu stvarnost.

То десница-левица, националисти-грађанисти, конзервативци-либерали слабо пије воду код нас у пракси и само је жвака за сељака.
Нама треба покрет за правну државу, поштовање закона и изградњу функционалних институција.
И будућа пост напредњачка власт мора бити пажљива, да нема наступ као ДОС по доласку на власти, пошто је то један од главних разлога зашто је радикалски наратив преживео и после мутирао у СНС.

Ovo je to. Od čega cela ta tzv. opozicija uspešno vrda, evo već decenijama. Ulazak u političku arenu služi da se namiri sopstveni stomak, džep i sujeta. Naravno samo u okviru dozvoljenog i jasno definisanog obrasca kojeg je odredio i koji nadzire sponzor. Tu vrstu kurvanja sam najteže podneo onomad, kada sam iz prvog reda otpratio đavolsku ekipu ovde u DE (Schröder, Fischer, Scharping) kako sprovodi naloge njihovih sopstvenih sponzora, istovarujući smrtonosnu robu nama na glave. I uvek kada bih lokalce suočio sa činjenicom da ovi time krše njihove sopstvene zakone, te da ih samim tim u perspektivi izlažu posledicama tog banditizma, bivao bih suočen sa stisnutim usnicama i telećim pogledima. Oke, ljudi su tada bili prilično zatečeni, ali vidimo do čega su ti procesi do danas doveli.

Zato, ne treba se čuditi kada se domaći polit-ljigavci prikljanjaju ovim belosvetskim, dok njihova prenemaganje na domaćoj sceni odavno više ni kao loša gluma ne pale. Treba ih prezreti i poštedeti sebe jalovih nadanja da će ta tzv. opozicija da se doseti prioriteta životno važnih građanima.

Samo bi nepartijsko organizovanje i borba ljudi mogli da urode plodom na tom poslu 'izgradnje pravnih temelja države', ali se u našoj stvarnosti to ne događa, niti će. Da ne elaboriram sada i ovde zašto to tvrdim, mnoge kolege već imaju jasnu sliku stanja.

I kada sam već tu, da istaknem pobednike na mojoj listi "političke odvratnosti":

zlf.png

Zeleno-levi front postao je punopravni član Evropske zelene partije

Jako dobar upis. Hvala na sirini i otvaranju oci. Ako moze i obrazlozenje zasto ti je ZLF na 1.listi po odvratnosti. Nesto vec znam odranije, al mozda i nesto sam propustio

Ovo je to. Od čega cela ta tzv. opozicija uspešno vrda, evo već decenijama. Ulazak u političku arenu služi da se namiri sopstveni stomak, džep i sujeta. Naravno samo u okviru dozvoljenog i jasno definisanog obrasca kojeg je odredio i koji nadzire sponzor. Tu vrstu kurvanja sam najteže podneo onomad, kada sam iz prvog reda otpratio đavolsku ekipu ovde u DE (Schröder, Fischer, Scharping) kako sprovodi naloge njihovih sopstvenih sponzora, istovarujući smrtonosnu robu nama na glave. I uvek kada bih lokalce suočio sa činjenicom da ovi time krše njihove sopstvene zakone, te da ih samim tim u perspektivi izlažu posledicama tog banditizma, bivao bih suočen sa stisnutim usnicama i telećim pogledima. Oke, ljudi su tada bili prilično zatečeni, ali vidimo do čega su ti procesi do danas doveli.

Zato, ne treba se čuditi kada se domaći polit-ljigavci prikljanjaju ovim belosvetskim, dok njihova prenemaganje na domaćoj sceni odavno više ni kao loša gluma ne pale. Treba ih prezreti i poštedeti sebe jalovih nadanja da će ta tzv. opozicija da se doseti prioriteta životno važnih građanima.

Samo bi nepartijsko organizovanje i borba ljudi mogli da urode plodom na tom poslu 'izgradnje pravnih temelja države', ali se u našoj stvarnosti to ne događa, niti će. Da ne elaboriram sada i ovde zašto to tvrdim, mnoge kolege već imaju jasnu sliku stanja.

I kada sam već tu, da istaknem pobednike na mojoj listi "političke odvratnosti":

Pogledajte prilog 223322

Zeleno-levi front postao je punopravni član Evropske zelene partije

Haha gde samo nalazite ove umove s tvitera i jos ih krpite na domacu politicku scenu

Evo ga jos jedan od uradaka ovog FSB isprdka koji je ostareo ko fino mlekce

1734447463544.png

Niko ih ne voli, a najveći broj njihovih podanika ih se plaši jer nad njima sprovode teror i ucene, i to je još jedino što ih održava, lepa perspektiva.

Jako dobar upis. Hvala na sirini i otvaranju oci. Ako moze i obrazlozenje zasto ti je ZLF na 1.listi po odvratnosti. Nesto vec znam odranije, al mozda i nesto sam propustio

To što ti znaš je sigurno nešto što je meni nepoznato.

Moj komentar je plasiran iz nemačke perspektive, koja je ukorenjena u grubo rečeno dva izvora znanja i iskustava. Jedno je pasionirano izučavanje istorije i politike 40+ godina, kao i poznavanje nemačkog mentaliteta i temeljnoig uvida u ovdašnje unutarpolitičke procese u poslednjih 30+ godina. Tome treba pridodati i moj lični (subverzivni) angažman u kultur-političkom miljeu bivše YU, te sličan angažman u DE, kao osnivača građanske inicijative „Balkanforum“ dvehiljaditih.

Takođe bih istakao kvalitetnu emotivnu, kulturnu i političku razmenu sa dvoje dragih prijatelja – Jan Jakub Muś & Christina Isabel Zuber – koja mi je, budući da su oboje nekih 20 godina mlađi od mene, omogućila uvid u psihu i dušu tada nadolazeće generacije evropskih intelektualaca političke orijentacije.

Sažimajući sve pomenuto, odgovor na tvoje pitanje bi bio: razvoj nemačkih Zelenih od njihovog nastanka do ove prikaze koja nam se danas objavljuje, za mene predstavlja najljigaviji proces degeneracije čovekovog političkog bića Zapada, dakako pod vođstvom „zlih sponzora i njihovih nihilističkih projekata“. I posledično, kao i svakog patriotu, obuzima me istovremeno bes i žalost pred činjenicom da takvi iznogudi žanju nevine duše naše omladine.

Da budem do kraja jasan. Sve do iskustava devedesetih godina, verovao sam da kolektivni Zapad ima kapacitet da se održi kao kulturni i civilizacijski orijentir u svetu. Tada još nisam imao dovoljno znanja i uvida u bitne elemente kompleksne ljudske slagalice, kako lične tako i društvene. Veoma me pogađa dekadencija i duhovno rasulo koje sada preovlađuje i posledice koje izaziva.

Poslednja izmena:
Najveca zabluda dela desnicara je sto strahuju od rusenja Vucica, jer znaju da ce posle njega doci neka gradjanska opcija. Plase se da ce ona biti pogubna po srpske interese, ali ne vide da je upravo Vucic izdao srpske interese vise nego bilo ko drugi. I izdace ih jos vise kako mu bude vise gorelo pod nogama, dace sve za jos malo podrske.
Treba ih razumeti, građanska opcija bi mogla da stavi gej Hrvaticu za premijera, izda i pokloni Kosovo i Metohiju u potpunosti, usko sarađuje i slika se sa Blerom, Klintonom i Šrederom, pokloni bombardovani Generalštab Amerikancima da grade kurvarnik prekoputa zgrade Vlade , proda oružje Ukrajincima za ubijanje Rusa, rasproda sve, uveze migrante da rade, uništi zemlju na svaki mogući način...

Ovako smo sigurniji.

Biće fora da raspiše izbore na koje će izaći on sa satelitima i BIA strankama. Imaće 2/3 parlamenta i promeniti Ustav. Biće predsednik i posle 2027. godine. Ako se dogovori sa Đikijem, nije nemoguće.

To bi oteralo gomilu mladih iz zemlje, a ostavilo klošare da balave na Vučića. Na taj način bi pobedio sve. Kopaće se litijum, ispoštovaće Ohridski sporazum. Vrlo realna opcija.

Vrh