Informacije koje stižu do mene ukazuju da su vanredno nervozni ("niže kategorije botova" su
uplašene a nadređeni
ujedaju i iskaljuju bes i na
kolaterali).
Ne razumem vaše nerazumevanje: ljudima je muka više od svega što se godinama ovde događa: korupcija, nepravda, stranačko zapošljavanje, paljenje kuća (novinaru), više ne iznenađuje da neko njihov/njegovo obezbeđenje
oplavi nekog bez posebnog povoda, ljudi stradaju tako što ih ubije točak koji je otpao od GSP-a, mladi ginu jer niko nije sputao problematičnog narastajućeg dripca jer su sve prijave protiv njega
držali u fijoci, neki njihov pod dejstvom psihoakt.supst.udari nekog autom i na kraju oni gone osobu koja je to obelodanila! Šta se desilo sa Aleksandrom Obradovićem? Poginulo je 15 ljudi u jednom padu nadstrešnice i koliko je ljudi nedužno nastradalo prošle godine? Ljudima prete, tuku ih, ucenjuju, kradu, otimaju milone ako ne i milijarde naših para ulažući u spomenike, neke projekte koji se prave samo da bi se oni još naotimali, plaćajući nakaradne pevaljke nedostajućih talenata i morala da pevaju po trgovima itd. bez obaveze da građanima čak upošte daju info koliko je to koštalo. Sve ovo je stiglo do neslućenih razmera! I kao da to nije dovoljno: ovo njihovo bahaćenje i razbacivanje brojkama ("ne 15, ni 155 ni 1555...") i žrtvovanje
tuđih života, gaženje ljudi na mirnim 15omin.protestima i tuča istih, pa koliko ljudi treba/još mogu da istrpe?!
Teško mi je da prihvatim da ima ljudi starijih od 3g.koje nikad nije
spičio adrenalin. U vezi nejasnoća ponašanja ljudi u ekstremnim situacijama: u medicini postoji izraz "fight or flight" tj.bori se ili beži, najprostije objašnjeno u jednom am.udžbeniku- porodica je na pikniku u Jelouston parku, nailazi medved, njihovo ponašanje diktira simpatički odnosno parasimpatički nervni sistem, ako je dominantan s.dolazi do skoka adrenalina, čovek se sprema za napad/beg (neću objašnjavati kako deluje na svaki sistem organa pojedinačno), ukoliko preovlada p. on će npr.leći i praviti se da je mrtav.
Lično ne spadam u konfliktne ličnosti, znam da je to malo teže ubediti ljude koji me ne poznaju a još teže one koji me poznaju
, ali zaista ne volim sukobe... prosto vas nekad život natera da se borite,
rodite se sa kičmom, ne možete (više) da trpite nepravdu, morate da reagujete! Tako je bilo i sa ovim dečkom iz NS: odakle je crvenoguzi mogao da zna da je ovaj dečko malo trenirao "Jiu Jitsu" i da je inače potpuno miran dečko: