Šta je novo?

Izbori 2024

1000012518.jpg

Jesmo li čuli snimak kad je onaj sns mamlaz davao naloge tipa - pravite haos, vičite pa je posle Hulja rekao ma to nema veze, a i da ima veze, AI je u pitanju. Naravno da su u stanju da rade tako nešto. Gledamo ih svaki dan.

I onda je taj divljak Zobenica, koji na snimku inače nije bio već su im podmetnuli AI kako oni bulazne, podneo ostavku, "iz ličnih razloga". Čovek je odavno poznat kao koordinator i organizator članstva za razna okupljanja, ali i batinaša po potrebi.

„Ja sam se pre neki dan četiri puta probio kroz tu blokadu. Eno mi na auto ožiljaka, neka luda baba me kišobranom udarila po karoseriji. Došlo mi je u jednom trenutku da zaustavim auto, da izađem napolje da joj polomim veštačku vilicu. Ja sam znao 90-ih godina kada me rulja negde opkoli da i pištolj potegnem i da pucam u vazduh. Meni ako se to opet desi ja ću se braniti, ja ću se boriti“, poručuje Vojislav Šešelj sa druge prorežimske televizije."

Vreća govana bi da poteže pištolj. Krajnje je vreme za radikalizaciju.
Да, то је овде рекао.

Сад ми је жао што га је Хаг пустио.

Nekima je svetonazor prosto toliko sebican da vise ne mogu ni da shvate da je neko spreman da se zrtvuje.
Žao mi je. Još više mi je žao što vas ima nekoliko miliona, i što ste takvi brojni pretvorili ovo društvo u to što je.
Nešto si probudio u meni s taj ,,plašt simbolike".
15 čoveka je ubijeno. Na nama je sad da dokažemo da imamo bar minimum empatije i sloge
Deder, ako imas taj minimum, časti ovog čoveka jedan fajn dajning. Ja sam mu dao po koji obrok u menzi

Не знам...Време је да се сабирамо и видимо колико нас је и пред колико тирјана морамо стати.

Имам осећај као да се ради о трци са режимом, колико ће они душа успети да купе и корумпирају у најширем могућем смислу те речи а колико ми да привучемо универзалним али и српским вредностима слободе и правде.

Бојим се да они тренутно воде и да је на њиховој страни топуз. Ништа страно српскоме роду. Сабирајте се, читајте Његоша и прукупљајте снагу. Питање је опстанка.

Poslednja izmena:
Озбиљно им се љуља структура.
Ангажују се за посао пешадије крупније главе партије - председници општина, партијски директори, повлашћени инвеститори, предузимачи и сл. као и уличари кримоси који су увек уцењена категорија.
Нема нигде ситних ботова и партијских ухлеба нижег ранга. Гледају сви да се полако дистанцирају од партије, по рецепту трансфера из ДС/ДСС/НС/СПО/ЛДП/ЛСВ у сезони 2012.-2014. И ДС је тад деловала као неуништива са полугама у апарату силе и са подршком запада, али и то је олако спласнуло. Остале партије деривати ДОСа су деловали као солидне структуре за опстанак у политичком животу, па и њих данас нема нигде.
Агресивност је одлика панике. Врховник шизи на своје главешине, а они на своје потчињене. Притискају се кримоси уличари за прљав посао, прво зато што их држе уцењене за њихове работе и чувају баш зато да би могли да их користе као што чине сад, друго зато што њих најлакше могу да жртвују и глуме како се као боре против криминала.
Битно је само не насести на аисистенцију спољних ментора са свих страна света.

Њихова суштина је да су банда, и увек су били банда. Увек су се ослањали на насиље да би спроводили своју вољу. Они дословно не разумеју ништа осим грубе силе, зато Вучић иде да пузи пред Трампом и Олафом а овде гази српску децу. Битно је само ко је јачи

Разлог зашто им је контрола државног апарата толико битна (поред јачине насиља које може да спроведе) јесте што им даје формални легитимитет кроз званичне процедуре. Због тога и јесу у паници и не знају како да реагују када грађани ситничаво инсистирају на поштовању закона државног апарата и спремни су да се, како нам дежурни бот овде каже, "радикално" боре за владавину закона и интегритет институција. Тиме су сатерани у ћошак и маска легитимитета опада. Зато су сви потези до сада уједно били и очајнички покушаји да се привид тог легитимитета прво одбрани а потом поврати (скривање доказа, лажна привођења одговорних, позивање на гласање о подршци председнику, лажи о прихватању захтева итд.). Понегде падне маска па прете отворено насиљем и пуцњавом или шаљу пајташе али то само још више разбесни људе па им се обије о главу. Знају они одлично да су малецна мањина и да не могу да победе у стварном грађанском рату којим шатро прете. Одбијање послушности главног универзитета у земљи им је до сада највећи удар легитимитету и не знају шта да раде.

Треба на сваком кораку инсистирати на законима и палити метафоричке, децентрализоване пожаре за свако кршење истих. Честити људи ће стати на страну одбране државе а олош којима је криминал прихватљив ће беснети и изгубити могућност да мирно воде своје животе. Кад већ немају савест да им не да мира онда ће им савест бити суграђани

Informacije koje stižu do mene ukazuju da su vanredno nervozni ("niže kategorije botova" su uplašene a nadređeni ujedaju i iskaljuju bes i na kolaterali).

Ne razumem vaše nerazumevanje: ljudima je muka više od svega što se godinama ovde događa: korupcija, nepravda, stranačko zapošljavanje, paljenje kuća (novinaru), više ne iznenađuje da neko njihov/njegovo obezbeđenje oplavi nekog bez posebnog povoda, ljudi stradaju tako što ih ubije točak koji je otpao od GSP-a, mladi ginu jer niko nije sputao problematičnog narastajućeg dripca jer su sve prijave protiv njega držali u fijoci, neki njihov pod dejstvom psihoakt.supst.udari nekog autom i na kraju oni gone osobu koja je to obelodanila! Šta se desilo sa Aleksandrom Obradovićem? Poginulo je 15 ljudi u jednom padu nadstrešnice i koliko je ljudi nedužno nastradalo prošle godine? Ljudima prete, tuku ih, ucenjuju, kradu, otimaju milone ako ne i milijarde naših para ulažući u spomenike, neke projekte koji se prave samo da bi se oni još naotimali, plaćajući nakaradne pevaljke nedostajućih talenata i morala da pevaju po trgovima itd. bez obaveze da građanima čak upošte daju info koliko je to koštalo. Sve ovo je stiglo do neslućenih razmera! I kao da to nije dovoljno: ovo njihovo bahaćenje i razbacivanje brojkama ("ne 15, ni 155 ni 1555...") i žrtvovanje tuđih života, gaženje ljudi na mirnim 15omin.protestima i tuča istih, pa koliko ljudi treba/još mogu da istrpe?!

Teško mi je da prihvatim da ima ljudi starijih od 3g.koje nikad nije spičio adrenalin. U vezi nejasnoća ponašanja ljudi u ekstremnim situacijama: u medicini postoji izraz "fight or flight" tj.bori se ili beži, najprostije objašnjeno u jednom am.udžbeniku- porodica je na pikniku u Jelouston parku, nailazi medved, njihovo ponašanje diktira simpatički odnosno parasimpatički nervni sistem, ako je dominantan s.dolazi do skoka adrenalina, čovek se sprema za napad/beg (neću objašnjavati kako deluje na svaki sistem organa pojedinačno), ukoliko preovlada p. on će npr.leći i praviti se da je mrtav.

Lično ne spadam u konfliktne ličnosti, znam da je to malo teže ubediti ljude koji me ne poznaju a još teže one koji me poznaju 😊, ali zaista ne volim sukobe... prosto vas nekad život natera da se borite, rodite se sa kičmom, ne možete (više) da trpite nepravdu, morate da reagujete! Tako je bilo i sa ovim dečkom iz NS: odakle je crvenoguzi mogao da zna da je ovaj dečko malo trenirao "Jiu Jitsu" i da je inače potpuno miran dečko:

Četvorica policajaca su stajala ispred restorana kada je dr Radić prolazio tuda, a do svađe je došlo jer su se policajci nepropisno parkirali službeni civilni auto i preprečili prolaz pešaci
Izrevoltiran, Radić je preskočio automobil, nakon čega su ga policajci brutalno pretukli, a doktoru su tek sutradan konstatovane teške telesne povrede u vidu kontuzija stomaka, grudi i loma leve podlaktice. Radiću je polomljeno i više rebara sa jedne i druge strane grudnog koša.
Ima jedna kratka a poučna scena u Mračnom vitezu kada Gordon gleda svog kolegu koji uzima mito/reket, a ovaj mu kaže:
"Znaš, to što ti ne uzimaš (reket) čini nas ostale nervoznim"
A Gordon mu odgovara:
"Ej! Nisam ja drukara!
Uostalom, u gradu ovako korumpiranom, kome bih pa drukao..."

E to je Srbija.
Gde murija čuva kriminalni šljam, a mlati anesteziologe i starce.

Проблем је што овај неће дати власт тако лако. Спреман је на све да по сваку цену сачува своју власт. Зато се улизује Трампу и Кушнеру да би имао заштиту и залеђину од стране Американаца од Срба. Већ се увелико шушка да хоће да пресели Бонсил у Београд, тако да ме не би чудило ако се то деси, а сви знамо шта значи кад се овде појави америчка чизма. Плашим се да се ово не може решити без грађанског рата или румунског сценарија, јер је то једини одговор који ће они разумети. Другог решења нема.

Да, то је овде рекао.

Сад ми је жао што га је Хаг пустио.

Нама се ово све дешава јер нисмо одрадили де-радикализцију. Радикализам је као вехабијзам унутар ислама. Једноставно је то колективно за нас поражавајућа и уназађујућа идеологија. Радикализам и његове деривате (напредњака) треба једног дана нако ослобођења прогласити ектремизмом и забрањеним деловањем, гонити све који промовишу радикализам да се такво зло никад не врати на власт у Србији.

Свако треба да се запита како смо дошли од барикада у Крајини, преко барикада на Косову до барикада Универзитета у Београду и по несрећним дечијим гимназијама.
Е ово последње је наша колективна трагедија и заправо ново дно које смо достигли, тај вапај наше деце.

Једно је кад бираш своје битке јер си снажан и мудар а друго је кад их бираш нечињењем, себичношћу и кукавичлуком. Пошто смо се водили другим, битка је изабрала нас и сад се бестидно уздамо у снагу наше деце.

Ово јесте прилика да се направи нешто али "улазни подаци" су поражавајући и не могу бити оптимиста.

Ako. Puna podrška đacima Jovine gimnazije. Samo nek tovare matorce koji su pokazali da ništa ne vrede jer se i ne trude da naprave jedan normalan sistem i ravnopravno društvo, nego upravo rade sve na njegovoj razgradnji... Mladi su pod njima bez ikakve šanse za normalnu budućnost.. I treba da ide do vrtića, sa kakvim budalama u najvišim strukturama vlasti imamo posla. Vrtić treba da im pruži otpor.

Sankcije Nisu izgleda ne postoje....

I evo čuvene SNS studentkinje, sa 29 godina na drugoj godini faksa, a inače radi sve moguće kanalizacione poslove za stranku, između ostalog je bila i koordinatorka SNS call centra, tj koordinatorka raspodele novca bednicima koji su botovali u tim call centrima. Jednom rečju smeće.

1734366461380.png

1734366509731.png

Prešli su na novi nivo igrice, sad su im izgleda na meti i maloletnici:

Kako bih im svukla te krpetine sa tih njuški da ih čovek u'vati za te surline i zafrljači u 3pm kad su im na meti sad došla i deca!

Ne znam pravi naziv pesme "Nek' se plaše kapuljaši":

Poslednja izmena:
Vrh