Šta je novo?

Izbori 2024

Мене је срамота што је он мој суграђанин. Човек који за живота није био много способан, због лошег просека у основој школи гимназију уписао у Бачком Петровцу. То је у моје време била фора, ко нема довољно бодова упише гимназију ван града па се после пребаци у градску гимназију. Овај то није урадио, могу да нагађам да је то јер је питање како би је завршио. Завршио право и радио у очевој канцеларији. Отац му 2004 био председник градске скуопштине као члан радикала, чији је члан и он био.
Камо среће да му отац никад није дошао из Македоније у Нови Сад.

Mozda je red i da se manemo vise toga. Ovo su smradovi i to je to, medju njima su i oni koji su imali desetke na fakultetima.

Zabole me ko je kakav djak bio i da li je sposoban ili ne. Nije on nesposoban ili neobrazovan pa je zato dao ovu izjavu i generalno radi sve sto radi.

Mislim da ovi u Sekti žešće p..de zbog ove tragedije, ne znaju kako da se izvuku. Uspeli su onomad da ubede pola naroda da država nije nimalo kriva za Ribnikar i Dubonu. Čak sam i ovde čitao """intelektualce""" koji su pisali da niko (sem Kecmana i Blaženog Kristijana) nije kriv. Ali u ovom slučaju ne mogu tako lako da zamađijaju i obmanu narod.

Verovatno računaju da će se pre ili kasnije izvući, ali siguran sam da svakog od ovih dana besne jer im nije svejedno koliko je ovo naraslo.

Vecina smo pi*** realno, 8000 ispred RTS-a po Arhivu, znaci nekih 15 000 realno i kur*** se nesto tom brojkom, pokazujemo neke snimke iz drona, najveci studentski protesti od ne znam kad...

A vecina nas je nasla neki izgovor taj dan da ne bude na ulici. Sto se mene tice, nema vise izgovora.

Ovaj najviše pizdi što ga studenti kuliraju i ne ulaze ni u kakve pregovore. Ne može da bude spasilac i u centru pažnje. A toliko su se pogubili da sa svakim potezom srljaju u nove afere.
Jedno lagano probijanje barikade oslobodilo je 10 afera, samo u tom autu. A i opasni likovi su malo pocepani.

Vecina smo pi*** realno, 8000 ispred RTS-a po Arhivu, znaci nekih 15 000 realno i kur*** se nesto tom brojkom, pokazujemo neke snimke iz drona, najveci studentski protesti od ne znam kad...

A vecina nas je nasla neki izgovor taj dan da ne bude na ulici. Sto se mene tice, nema vise izgovora.
Studentski protest ne protest bumera :)

Pa jbg prošle godine nas je bilo 100.000 ali su se mnogi gnomovi iz opozicije postarali da to splasne i ispari. Rekoh, čak su i ovde ljudi koji se deklarišu da mrze SNS, da su prosvetitelji koji su obišli pola sveta i pročitali pola knjiga na njemu, pisali kako "niko nije kriv". Bat of kors, niko nije kriv. Niko nije dao Kecmanu dozvole za dve prangije, niko nije olabavio kontrole streljana i niko nije žmurio na Blažićeva divljanja pa čak i prebijanja pandura. Jašta, niko nije kriv.

Ali jeste istina i da je prošle godine bilo i mnogo kmekatora-Gandija koji su tada želeli da istovremeno 1) menjamo vlast ali 2) tako što ćemo da šetamo, i šetamo i šetamo u nedogled... Imam čak i u porodici par ljudi koji su tako rezonovali (samo šetnje i vikanje, i ništa preko toga).

Inače kad već pričamo o tome, dao sam i ja juče svoj mali doprinos sa još par članova porodice, i to baš u trenutku dok smo završavali neke neodložne obaveze. Došli, odstajali i odćutali, i otišli odnosno odgegali se dalje. XD Ali mogao sam i da ne budem u mogućnosti da prisustvujem.

Treba imati u vidu da se desi nekad da ljudi ni ne stignu ni da isprate sve u toku radne nedelje, a kamoli da učestvuju. Zato što je i sistem tako napravljen da čovek ima sve manje i vremena i živaca. Ja npr sam često ovde, ali dovoljno je da ne uđem na teme Izbori i Crna strana medalje par dana i da propustim šta se dešava. A i ako bude priče o aktuelnostima, nekad je zatrpaju beskrajne ciklične autistične rasprave par smarača o Jugoslaviji. Novine čitam, ali refleksno prvo gledam vesti iz rubrika Beograd i društvo, pa tek onda ostalo. A i to je postalo zamorno jer kao što sam objasnio jednom davno u bespotrebno obrisanom postu - u raspaloj Srbiji danas da bi čovek ostao informisan a relativno objektivan o svemu, mora da čita 20 medija i portala dnevno. A to prosto smara i razara psihu. A i intelekt.

Tu dobro dođe Kesić kao rezime i zaokruživanje svega što se desilo tokom radne nedelje. I Ivanović je isto bio dobar u tu svrhu ali je prešao na Bljuc, a mene smara posle da još i njega tražim i puštam plejer sa sajta...

Dobro je sve ovo, ova reakcija i ovo što sad traje. S obzirom na to u kakvo vreme živimo (globalno), i s obzirom na to da se "Zastani Srbijo" odvijala usred radnog vremena. Dalje, s obzirom na to u kakvom je medijskom svinjcu Srbija, kao i to koliko je bilo Vučićevih trikova gde je primio udarce protivnika (naroda) i izmorio ga i demoralisao X puta. A i ona debilčina Đilas je isto doprineo tome onomad sa idiotskim pozivom na bojkot. Tako da imajući u vidu sve, dobro je za sad. Ljudi ne posustaju, ovo sa nadstrešnicom je trglo i razbesnelo mnoge.

Poslednja izmena:
Mozda je red i da se manemo vise toga. Ovo su smradovi i to je to, medju njima su i oni koji su imali desetke na fakultetima.

Zabole me ko je kakav djak bio i da li je sposoban ili ne. Nije on nesposoban ili neobrazovan pa je zato dao ovu izjavu i generalno radi sve sto radi.
Мени поприлично упада у видокруг ко даје себи за право да гледа са висине људе који се боре за нешто своје.
Има сад у влади људи са квалитетном биографијом али нешто се они слабо чују. Са друге стране:
Вучевић за кога сам већ писао, затим акозвани "најбољи студент у историји Правног факултета" без дана радног стажа за ког се доказало да није најбољи, Маја Гојковић која је завршила право па радила код оца у канцеларији као и Вучевић.
Не кажем, можда су они испекли занат и врсни су правници ал нису се они напатили након факултета, нису ишли код некога да раде приправнички па да се тамо неко истреса на њима. Као и Тома Мона који је у породичној фирми накупио знања па постао министар, отприлике у исти ранг упадају и Маја и Милош. Вучић ту дође најгори, без икаквог радног стажа,вечити политичар.

Такви су нашли нешто да кажу о студентима.

Uvek je lakše kad ti je otac ili majka ista branša. Ne samo za pravnike nego i lekare, arhitekte, zanatlije i sl. Prenose se klijenti, pacijenti... i uvek je teže kad prekineš taj niz...

Ja kad mi nešto nije bilo jasno nisam imao koga da pitam da mi odmah razjasni a tad nije bilo chatGPTa...

Sećam se da mi je trebalo neko vreme da krenem da razlikujem subjektivne od objektivnih rokova dok neko kome je ćale advokat samo pita usput u kolima dok idu negde i o čas posla mu to ćale objasni i tako za još 1000 stvari.

A sve to nema veze sa ta dva oportunistička stvora o kojima govoriš. Njih najmanje diskredituje struka. Zašto je nekima politika karijera nema veze s faksom. Ima li Dačić dan staža u politikologiji? Nema, samo je prakticirao politiku tj. bio na vlasti duže od 30 godina što može sa bilo kojom školom ili bez nje... U državama kao što je naša.

Мени поприлично упада у видокруг ко даје себи за право да гледа са висине људе који се боре за нешто своје.
Има сад у влади људи са квалитетном биографијом али нешто се они слабо чују. Са друге стране:
Вучевић за кога сам већ писао, затим акозвани "најбољи студент у историји Правног факултета" без дана радног стажа за ког се доказало да није најбољи, Маја Гојковић која је завршила право па радила код оца у канцеларији као и Вучевић.
Не кажем, можда су они испекли занат и врсни су правници ал нису се они напатили након факултета, нису ишли код некога да раде приправнички па да се тамо неко истреса на њима. Као и Тома Мона који је у породичној фирми накупио знања па постао министар, отприлике у исти ранг упадају и Маја и Милош. Вучић ту дође најгори, без икаквог радног стажа,вечити политичар.

Такви су нашли нешто да кажу о студентима.
Pa govore to o studentima i gledaju ih sa visine jer su smradovi, moze neko da se provlaci kroz zivot, ide laksim putem i bude dobar covek.

Da su dobri ljudi koji nisu bas preterano strucni, mi bi ziveli u normalnoj drzavi, ne savrsenoj, ali normalnoj.

Nadstresnica ne bi pala da nije spoj milion faktora. Ako si vec nestrucan, pa pitaj brate, ima ko zna, a i ne ugradjuj se i ne kradi i sve ce biti u redu.

Baš tako, i nije greh biti nesposoban i neobrazovan, nisu svi ljudi istih kapaciteta. Greh je kad si lopov, ološ, lažov, manipulator, ulizica, beskičmenjak.

Ћелави мајмун боље да ћути.
Мишљење Хамптија Дамптија је неважно за нас нормалне, али овим се опет показало и доказало на шта су они спремни. Они ће и пола Србије преорати ако треба, само да би сачували своју фотељу. Ево, Ђука Бизон се јавио да и он нешто каже. Лош си лажов, био и остао.

Ово само грађански рат може да реши, или Румунски сценарио. Другог излаза и решења нема.

Saopštenje sa katedre za navijanje.

Сајам неуспелих абортуса.

Poslednja izmena:
Хамптија Дамптија
nicholas-cage-funny.gif

Svaka čast! 👌🤣

Мишљење Хамптија Дамптија је неважно за нас нормалне, али овим се опет показало и доказало на шта су они спремни. Они ће и пола Србије преорати ако треба, само да би сачували своју фотељу. Ево, Ђука Бизон се јавио да и он нешто каже. Лош си лажов, био и остао.

Ово само грађански рат може да реши, или Румунски сценарио. Другог излаза и решења нема.

Сајам неуспелих абортуса.
Ma koji građanski rat, videli smo prošle godine u maju koliko je Vučić dovukao ljudi na svoj miting istine posle tragedija u Ribnikaru i Mladenovcu.. razbežali se na prvom pljusku... nema od toga ništa.

Bizončina ne kapira koliko se tek mi suzdržavamo da ih ne nalupamo, ko se bre boji onih batinaških seka persa.

Još mi ne ide u glavu, ono kao ustao lik ujutru, obukao roze gaće i krenuo da se bije s narodom.. 🤭Pazi taj razdor u mozgu, sav sam ćelav, nabildovan i opasan i onda uđem u prodavnicu i kupim sebi roze gaće... joj, bre, ko crtani film su.. Blago Vučiću sa takvim braniteljima..

Vrh