Šta je novo?

Izbori 2024

То је она иста интерна контрола која не уме/сме/жели да истражи како су два пијана радника надмудрила читаву полицијску управу, која је потом једино успела да убије од батина главног сведока. Можда је боље да само ћуте - пас матер.

Da li u nasoj policiji postoji neki pravilnik o upotrebi sile i dopustenim metodama isledjivanja (tortura)?
Citam da je i Inkvizicija imala neki svoj pravilnik, recimo "strapado", tj vesanje ljudi za ruke vezane naopako bio dozvoljen na 15 min do 30 min.

Da li je posle ovih događanja u skupštini svima jasno ko su vučićevi ljudi opoziciji ili treba jos dokaza?

Neko je juce napisao na forumu, sada ne mogu da nadjem gde da se sprema tuca danas i da ce da je izazovu radikali. Cilj je da se da alibi za prevremene izbore. Mozda sam i ja izlapeo pa je to bio komentar na nekom portalu, ali sam siguran da sam to procitao. Ako se neko prepozna nek se javi.

Obozavam ovo potenciranje na gradnji i radu koje serviraju njihovim ovcama koje nista ne rade ili fiktivno rade i nisu fasadu zavrsili 50 godina.

Samo gradnja i rad i moderna Srbija bajo moj!

1000015243.jpg

Meni nije jasno pa ako možeš napiši neko pojašnjenje.

1. Lazović i Ćuta ničim izazvani izlaze iz klupa i odlaze do stola Lončara gde mu lepe neke nalepnice.
2. Lončar ustaje i počinje pičkaranje
3. Kao po komandi, skače dvadesetak naprednjaka i dolazi do guranja
Posle nekoliko minuta situacija se smiruje
4. Neke žene na terasi postavljaju transparent "žuta ološ hoće građanski rat"
5. Tu se stvara Danijela Nestorović i otima se sa njima oko transparenta
6. Transparent bačen dole među poslanike
7. Naprednjaci sa jedne strane i Lazović, Ćuta, Dobrica, Grbović i Narandžasta sa druge se kao otimaju oko transparenta.
8. U jednom trenutku, naprednjaci ostavljaju i transparent i i Lazovića i ekipu i probijaju se do klupe gde svo vreme mirno stoje Đilas i Marinika i na silu pokušavaju da ih uvuku u gužvu.
9. U tom trenutku prekidaju prenos

Razlika je u tome da je Šarović to objavio u subotu.
I kad se ispostavilo kao tačno i dalje ljudi misle da je nešto izmišljeno i da farsa nije dogovorena.

A možda je i Šarović pokrenuo tuču i ispisao parole?

Sve je naravno dogovoreno.

Ideja je da se Hulja pojavi kao garant mira i bezbednosti i da se poljuljanoj SNS zveri da novo samopouzdanje.
Lazna opozicija je odlicno odglumila i odradila svoj zadatak.
Parovic je takodje znao za ovaj dogovor.

Neko je juce napisao na forumu, sada ne mogu da nadjem gde da se sprema tuca danas i da ce da je izazovu radikali. Cilj je da se da alibi za prevremene izbore. Mozda sam i ja izlapeo pa je to bio komentar na nekom portalu, ali sam siguran da sam to procitao. Ako se neko prepozna nek se javi.
Ja sam to bio stavio, evo opet

Parovic: Prema informacijama koje do mene dolaze Aleksandar Vučić planira da u najskorijem roku napravi atmosferu za izazivanje vanrednih parlamentarnih izbora, u video izjavi za Jutjub kanal medijske kuće „Srbin.info” ekskluzivno izjavio je predsednik opozicionog Narodnog slobodarskog pokreta, dr Miroslav Parović.​

Novi izbori su ono sto treba SNS-u i delu opozicije koji direktno kontrolise US embassy (Lazovic, Dobrioca, dr MIlic).
Opoziciji je najvaznije da se sistem ne promeni, a da se oni uhlebe.
Ideja o smeni SNS na izborima je besmislena.
Potrebna je samo destabilizacija, stvaranje tenzija na ulici itd.

Poslednja izmena:
Vrh