Jaoooo, e, ajde, molim te..
Normalno da treba da vrate mandate i da izađu iz svih "institucija"..
Koji startni položaj za sledeće izbore, kakvi bakrači.. Opozicija je potrebna samo Zapadu kao dekor "parlamentarizma" u Srbiji, da spolja deluje da je u Srbiji stanje redovno, da vlast ima legitimitet i da se sutra neće postavljati pitanje preispitivanja odluka i sporazuma koje je ova vlast donela/zaključila.
Ovde nema Skupštine, nema Vlade, nemamo ni jednu jedinu instituciju, šta će opozicija u toj tragikomediji?
Nešto će da postignu u Skupštini?
Posle decembarskog fijaska na izborima, neregularnih uslova, krađe i svega-ni u ludilu nije trebalo pristati na beogradske izbore pod uslovima pod kojima su održani u junu.
I tu vam je, dragi moji, Đilas bio potpuno u pravu..Čim se AV ufonjao pred jedinstvenom opozicijom, našao je način da je slomi popuštanjem na kašičicu i bacanjem udice, ne bi li video ko će da se upeca.
I upecali su se, Savo i ostali koji su pristali da učestvuju u toj farsi. Je l' imamo neke vajde od opozicije na lokalu? Imam li ja vajde od opozicije u Pančevu koju sam podržao, mogu li nešto da promene?
Ne budite smešni. Jednom me zezni, ako se ne naučim pameti za sledeći put, onda sam bu****.
Opozicija godinama trči trku na 100 metara sa sns hobotnicom koja kreće od 70.metra. Zadovoljavaju se mrvicama sa stola, gostovanjem u 1,5 emisiji pred izbore i time što ih valjda, još uvek ne ubijaju na glasačkim mestima.
I aj, kao, idemo na izbore... Koje, bre, izbore, koja farsa, ne želim da učestvujem uopšte u tome, svi jedinstveno i tačka.. Pa da vidim šta će da bude ovde, jednopartijska diktatura.. i onda će diktator da sklapa sporazume sa Kosovom, sa Tintom itd? Ovako, imamo "opoziciju" u parlamentu sve vreme, sve ful, ok, vlast je legitimna i ćao.
Aj sad krenite, 1,2,3 - neee, treba da se učestvuje, pa za jedno 15, 20 god. će opozicija da ojača i da pobedi Vučića..