Šta je novo?

Izbori 2024

Jedva cekam dan posle. Mislim da ce to dugorocno odrediti buducnost ove zemlje. Ako ove siledzije, profi botovi, svi oni koji nisu postupali u interesu Srbije nego SNSa budu pomilovani, nema nama spasa.
Lustracija mora ici do najnizih nivoa.

Jedva cekam dan posle. Mislim da ce to dugorocno odrediti buducnost ove zemlje. Ako ove siledzije, profi botovi, svi oni koji nisu postupali u interesu Srbije nego SNSa budu pomilovani, nema nama spasa.
Lustracija mora ici do najnizih nivoa.
Iskreno se nadam da smo naučili na greškama koje smo napravili u poslednje 3-4 decenije. No, to će se vrlo brzo videti. Već dan posle, kako si napisao. Ako rekacija izostane, onda nam zaista nema spasa.

Poslednja izmena:
Ako sam dobro razumeo, covek je rekao da se stavio na raspolaganje institucijama da se sve okolnosti istraze, da je uvek tu kad treba. Onda je, kada su institucije krenule da istrazuju i stavile ga u pritvor, pojeo porodicnu picu i zatim otpoceo strajk gladju.
Koji je razlog stupanja u strajk?

1000011940.gif

Прво, лепа вест.
1732303199495.png

Сад иду лоше вести:

На једну добру вест увек мора иде неколико лоших. Који баксуз!

Sveti arhijerejski sinod SPC dodelio je Draganu Markoviću Palmi, visoko odlikovanje Srpske pravoslavne crkve – Orden Svetog Save Prvog stepena, koje mu je uručio Patrijarh srpski Irinej.

Vlast, posle vređanja RTS-a, izvodi udar na 'žuto' pravosuđe?! D. J. Vučićević upravo urla protiv novosadskog sudije Pavlova...

Ušlo im je u šesnaesterac.

Napokon da minse rodni grad otarasio onog
Drmnula se rakija, sad se prelazi na pivo
Jedina uteha u ovoj drzavi mi je sto ce i ovi jednog dana da riknu, i svaki taj dan cu da slavim :vops:

Жвалави је жртва константног праћења рејтинга и друштвених мрежа и мислим да је зато овако реаговао и привео главнину одговорних, осим извођача.
После млаке реакције опозиције мислио сам да је то то, опет ће се режим провући неокрњен и све по реду међутим, очигледно је издрамио и похаписао своје и исхитрено реаговао добивши пресек стања у народу према њему.

Ок, разумемо сви да ће се гледати да сви приведени прођу некажњено али ено их у мардељу а Весић сотона изгледа пукао и издрамио у затвору и штрајкује глађу што је просто једна дивна, колико год, привремена ситуација о којој смо до јуче могли само да маштамо

Вучић све и да је само једног привео и скинуо са позиције то је велики ударац за партију/мафију јер шаље поруку свима осталима да су сви виђени за пуштање низ воду ако њему то затреба а то је увод у колапс у једној таквој, изразито интересној скупини криминалаца и ментола.

Слабији су него што мислимо и организација им је тако крхка јер је сачињена од највећег талога овог несрећног друштва без икаквих позитивних карактеристика, сакупљеног искључиво око најприземнијих потреба неспособних, неписмених изрода.

Да се народ дозове памети скинули бисмо их у дану. Један прави узвик на митингу и иде гас, романија 1989 :cool:

Poslednja izmena:
Tako je, ovo je katastrofa za jednu klijentelističku partiju.

Juče je u studiju RTS-a Veliki Respirator kukao na ceo svet.
Управо! Фирма одлично ради а ја у затвору?! Како то?! Нисмо се тако договорили!

Један да пропева пред једним поштеним и храбрим тужиоцем и крај. Но то је мало вероватан сценарио, на жалост. Таквог тужиоца немамо а имамо савршеног сведока без икаквог осећаја и обзира према људима и договорима у виду Весића

Сајам ће бити добра прилика! Огромне паре су у питању и ко зна коме су се ту све обећали и мораће силом да крену а народ ће морати/хтети да брани своје.
Биће то врло брзо.

Vrh