Šta je novo?

Izbori 2024

Možda ga mazohisti vole, ima jaku dozu bahatosti u sebi... a to mazohistima pojačava osećaj inferiornosti i nebitnosti sopstvenog bića u odnosu na veličinu jednog Gangule i onda uživaju..

Kad sam ga sreo na onom novom "buvljaku" pre nego što je dao izjavu za dovedene medije koji ga prate kao svita, jedno 20tak sekundi je nameštao frizuricu pre nego što je usledila: 🎬 akcija!

To mi je smešno taj uncut deo, što je pokazao koliki je šminker i narcisoidan, pipka kosicu a ono već sve maksimalno fiksirano, nema dalje...
 
Ja ne znam kako iko moze da postuje ili voli Gangulu. Dal je taj lik ikad imao dobrog prijatelja u zivotu? Lik je nevidjeno bezobrazan, glup i antipatican
СНС гласачи гласају како им Вучић каже. Да сутра Ђилас пређе у СНС и Вучић га подржи, имао би пуну подршку њиховог гласачког тела.
 
али то је партијска директива. ми говоримо о особи као особи

Ja ne znam kako iko moze da postuje ili voli Gangulu. Dal je taj lik ikad imao dobrog prijatelja u zivotu? Lik je nevidjeno bezobrazan, glup i antipatican

ја га ни као ватерполисту нисам волео. штавише, од њега је било много бољих играча (мада сам о томе већ писао раније)
 
Pa iz bazena je direktno uskočio u stolicu. Koje su mu bile funkcije, zamenik gradonačenika, predsednik gradskog odbora DS, predsednik opštine Novog Beograda i najnovija epizoda sa SNS.

Očigledno je vrlo "kooperativan" kad je plivao i kod Tadića, Đilasa i Vučića.
 
Na gazimestanu je itekako bilo vodanih, naravno bilo je i dobrovoljnih,
bilo je dosta vodanja i godinu i dve pre gazimestana - ali nikakve, nula, niđe veze sa 5tim oktobrom imaju ti cirkusi i šarade kao ni ona sramota od protesta 2008me

Ovaj sada pored armije oportunista i dalje ima ogromnu armiju imbecila koji veruju da je aca srbin spasilac srbije i prkosi silama!
naravno pomaže mu debelo i kenjkavo opoziciono biracko telo koje je on uspeo da ubije i pojam propagandom tipa "svi su isti" i slično...

Vidim ja od početka šta tebe žulja, čim ti koristiš taj retardirani izraz "drugosrbijanština" hehe
Boli me uvo za "opanak i narodnu nošnju", neka o tome brinu kulturni umetnička društva i ostalo - čak mi bude i odbojno kad vidim kakve njuške i dušmani ovog naroda to potenciraju!
Za mene je br.1 pravna država i vladavina zakona, sloboda medija i transparentnost vlasti koji proisticu iz toga!
Srbiji je bilo najbolje (a i na nacionalnom planu isto, ni jedna teritorija nije izgubljena cak je vracena kzb) kada na vlasti nisu bili turbo nacionalisti tj pljačkaši koji su pod plaštom turbo srbovanja gubili ratove, uništavali i pljackali drzavu...
Како замишљаш правну државу, а Устав кршимо преговарајући са сепаратистима о ,,нормализацији''?
 
Izbori su glupost, dobija ih SNS kada god raspišu izbore. Opozicija se pogrešno pozicionirala, vlast jaše na nacionalnim temama. To je to.
 
Како замишљаш правну државу, а Устав кршимо преговарајући са сепаратистима о ,,нормализацији''?
Nas ustav niko normalan ne ferma, kada ga predsednik javno krsi po 10 puta dnevno, sve u medijima.
 
Baš sam govorio o Šapiću za Danas

dirljiv tekst, odmah sam se mašio da vidim da li mi je novčanik još u džepu, ali ne samo iz očiglednog razloga. nekako sumnjam da bi danas imao podjednako naoštrenu olovku na podjednako skupe dvomesečne dane neporodice, nebinarnosti, neizgovorljivih skraćenica i tako tih stvari koje bi nas učinile delom evropske porodice. nije baš ni da je oštri kada manifestacje s takvim namerama organizuje ili sponzoriše vlast (direktno ili protočno). šapić je možda zao tupan, ali i takvi umeju da šutiraju penale.
 
Nas ustav niko normalan ne ferma, kada ga predsednik javno krsi po 10 puta dnevno, sve u medijima.
i to je tačno. eno najintelektualnija od sve srpske elite je i bojkotovala donošenje ustava 2006. godine (u jednom prelepom dvodnevnom prazniku demokratije i regularnosti). sad, da li su znali da će 2012. da dođe vučić i da ga krši 10 puta dnevno ili su imali neke druge motive... ah, izgleda da to nikada nećemo saznati. tek, lepo je rekao vizionar - gledajte u budućnost, tamo ćemo se sresti vi i ja. i evo sreli su se vučić i oni, stvarno.
 
Kad pogledam ovo, vidim da cela scena ima putera na glavi. Dakle, mladost, ludost i nacionalizam (o Ptarima sve najgore). A onda su stigle pare, pa valja biti i malo fin. I ja bih tako...

Liberalna opozicija nema problem sa nacionalizmom, bar u određenom delu. I Aleksića kad su pitali nešto u kontekstu Kosova, rekao je da nema priče o bilo kakvom priznavanju itd.

Mislim da je Zapad svestan šta su im opcije ovde, zato i igraju igru sa Vučićem. Bolje teško da će da dobiju od njega jer je on možda i najskloniji tome da se proda za vlast.
 
Пуно је панкера обукло одело уласком у политику :D Ето и Борко Стефановић је имао познатији бенд од овог ОИ скинс бенда у чијем је споту Добрица статирао не зато што је био скињара већ зато што је био уличар и у таквим круговима. Чувене екипе скинса и металаца које су се шибале у првој деценији 2000их на релацији Трг - студентски парк - Калемегдан.
 
metalac kad se proda ode da svira narodnjake. panker kad se proda ode u stranku/firmu onog protiv koga se borio.

doduše, dirljivo je videti minju kako štiklom gazi jajca dobrice sa istim uživanjem s kojim je to radila miši vaciću pod jednim drugim logom. je*******iga, nema više pokojnog žarkovića koji sme da kaže u četvrtak, dušo. ostale samo miše i dobrice.
 
htedoh reći da je sve interes... zavisi kako i kome uspeš da se prodaš. U početku mi bilo čudno što Dobrica nema dana radnog staža... kad ono Punk, Oi! Poslah malopre poruku drugaru koji je frontmen jednog Punk benda, baš me zanima jel se poznaju, a verovatno se svi poznaju, to su male grupacije u gradu. Skinjare i Pankeri pogotovo. Pokojnog Dem(p)sija su svi u gradu poznavali, bivši vodja Elitskinsa. Ja nemam problem da kažem da sam sa 16 godina furao punih godinu dana skinheds look (normalno pošto sam išao na stadion), ali to je bilo bez naci ideologije i ostalih sra.nja. U duši nikada skinheds. Čak prema garaganima sam bio super i imam dobre drugare, i kod kojih rado svratim gajbi, i koji me više gotive nego ja njih.

Kao što su se mnogi nacionalisti prodali levoj opoziciji, tako su se i mnogi levičari (i razni žutaći) prodali SNS-u. Mora se reći da niko nije bez putera u glavi, i da naravno, doslednost u politici ne postoji. Sve je podložno promeni. Treba pratiti geopolitičke tokove, pažljivo izabrati šta je najbolje za Srbiju.
 
Kao što su se mnogi nacionalisti prodali levoj opoziciji, tako su se i mnogi levičari (i razni žutaći) prodali SNS-u.

Ja i ovako poznajem ljude koji su, kad su bili mlađi, bili skoro pa anarhokomunisti, a sada se furaju na svetosavlje i etnonacionalizam. Rekao bih zanimljivi subjekti za psihoanalizu...

SNSu su se prodali svi sa svih strana, to je zapravo poražavajuće, što je to stranka očišćena od politike, degenerativni društveni organizam nalik mafijaškom klanu koji radi samo u službi sitnih interesa svojih članova, a koji su okupirali funkcije od društvenog značaja.
 
:cool: htedoh reći da je sve interes... zavisi kako i kome uspeš da se prodaš. U početku mi bilo čudno što Dobrica nema dana radnog staža... kad ono Punk, Oi! Poslah malopre poruku drugaru koji je frontmen jednog Punk benda, baš me zanima jel se poznaju, a verovatno se svi poznaju, to su male grupacije u gradu. Skinjare i Pankeri pogotovo. Pokojnog Dem(p)sija su svi u gradu poznavali, bivši vodja Elitskinsa. Ja nemam problem da kažem da sam sa 16 godina furao punih godinu dana skinheds look (normalno pošto sam išao na stadion), ali to je bilo bez naci ideologije i ostalih sra.nja. U duši nikada skinheds. Čak prema garaganima sam bio super i imam dobre drugare, i kod kojih rado svratim gajbi, i koji me više gotive nego ja njih.

Kao što su se mnogi nacionalisti prodali levoj opoziciji, tako su se i mnogi levičari (i razni žutaći) prodali SNS-u. Mora se reći da niko nije bez putera u glavi, i da naravno, doslednost u politici ne postoji. Sve je podložno promeni. Treba pratiti geopolitičke tokove, pažljivo izabrati šta je najbolje za Srbiju.
Млади Центарфор SHARP-овац😎
 
Moramo da raščlanimo na više delova šta su to anarhokomunisti. Jesu to unuci i deca uticajnih funkcionera iz SKS, SPS, JUL-a i sl., koji su morali da se preobuku da bi nastavili interesno da vladaju, ili pak obični ljudi koji nemaju roditelje "uticajce" (influensere iz starih vremena poput Jove Kapičića) :) koji su bezinteresno gotivili komuniste. Ja ovu drugu grupaciju nešto i poznajem, a to je prvo moja rodjena tetka, nikada ništa nije krupno dobila od partije (osim možda nekih kratkoročnih privilegija na poslu, bila direktor vrtica na osnovu svog angazmana u SKJ), nikada nije živela na visokoj nozi, ateista je u duši i tako to. Nikakav zaokret prema pravoslavlju se nije ni desio posle rata. Moj otac bi znao reći da je teška komunjara.
 
Poslednja izmena:
Inace, evo ga lepo taj deo intervjua, ne onako isecen kao gore


Nije covek glumio u spotu za pesmu sa takvim recima
 
Pa i nije se baš nešto odbranio istini za volju
Pa ok, time se vracamo na pocetak.

Bitno je drzati se istine.

1. Klip koji je prvi ostavljen ovde je podmetacina i isecen tako da bi varao gledaoce

2. Istina nije mnogo bolja - Dobrica i bez montaze nije neko ko ce da osuri sa odgovorom. Ipak, time ne zasluzuje da mu se podmecu stvari

3. Jako bitan deo klipa je da se ne radi o istoj pesmi i da nije u spotu gde se spominje paljenje Tirane. A to sto je sa 19. godina glumio u nekom pank spotu gde se prozivaju politicari... daj, bre, jako bitno.
 
Vrh