Šta je novo?

Izbori 2024

Na mestu kuce cveca postaviti memorijal pobijenih Srba industrijalaca, profesira i najumnijih ljudi ispod obilicevog stadiona 1944. i 1945. a ako ima uslova i sa Lisicijeg potoka

au brate carstvo nebesko za gangulu
zamisli banes bogu na dvor i vidis
Pogledajte prilog 194413
pa ja svojevoljno idem u pakao braco
Taj rad,
Daj da pustimo gangulu osvedočenog lopovčinu i kriminalca da osvoji jos jedan mandat dok bulazni o kući cveća dok se grad infrastrukturno rapsada,
jer opozicija nema rendere...

Evo još malo o Šapiću ili kako se bratija čuva.

Na mestu kuce cveca postaviti memorijal pobijenih Srba industrijalaca, profesira i najumnijih ljudi ispod obilicevog stadiona 1944. i 1945. a ako ima uslova i sa Lisicijeg potoka
brat shapara ne zna sta ti ta industrija, profesija a tek um nema pojma sta je
ostace ti od ovoga obecanje
zapravo nije ni obecanje, nego nesto balavi usput

Eno ga gangula nastavlja da briljira, oslobodio je halu lime...pardon beogradsku arenu lol

Naravno pominjanje zagreba i "šta nam rade" nije izostalo, verovatno jer je svestan "racionalnosti" svog birackog tela za lokalne izbore...

Poslednja izmena:
Захтев опозиције (СПН + НАДА) неће решити проблем јединица локалне самоуправе у којима су одборнички избори одржани 17. децембра 2023. Скоро сваке године од 2000. се у Србији одрже локални избори у одређеном броју општина и/или градова, али је прошле године основни циклус (2000-2004-2008-2012-2016-2020) озбиљно нарушен тиме што су бројни челници локалних самоуправа поднели оставке.
Можда је Воја у праву и Вучић на неку фору дозволи да сви овогодишњи избори буду одржани 2. јуна.
а) лекс специјалис
б) промена закона 120 дана ---> 150 дана што је предложио Алексић. Ово би морало да се среди до 18. априла.
Локални избори 2021-2024..png

Фасцинантно како је ДС изнедрила шешељоида од Шапића каквог није било ни у СРС.

Фасцинантно како је ДС изнедрила шешељоида од Шапића каквог није било ни у СРС.

Zamisli da si navijac Partizana, okruze te navijaci Rada, da te prevedu na tamnu stranu. Trebaju proci godine da se naviknes i postanes na kalup "s kim si takav si". Ako je mogla Zoka Koridorka, sta je Baronu od Nambije tesko.

Treba pokupiti sve desno što mrda. Maskiranje predaje Kosova, kampanja koja se pretvara u Šešeljev performans. Rekoh pre par meseci da će kampanja biti nacionalistička.

Opozicija vuče poteze kao da želi baš da se osigura da slučajno neće uzeti vlast. Ljudi koji imaju neku tanku nadu da može doći do promene vlasti nakon današnjeg performansa će shvatiti da ni opozicija ne veruje u svoju pobedu.

Opozicija vuče poteze kao da želi baš da se osigura da slučajno neće uzeti vlast. Ljudi koji imaju neku tanku nadu da može doći do promene vlasti nakon današnjeg performansa će shvatiti da ni opozicija ne veruje u svoju pobedu.
A da nije to uradila onda bi onaj drugi deo potencijalno opozicionih birača rekao puu zasto ucestvujete u namestenim izborima, dajete legitimitet blabla...

Jbg lakse je kad imas zatucano biracko telo pa samo izađeš sa nekim nacionalistickim proserom i glasači te vec kuju u carstvo nebesko...

Обећаће то Гангула, али неће испунити. Исто важи и за подвожњак између Булевара уметности и Булевара Црвене Армије, продужетак Т6, проширење Сурчинског пута, Булевар патријарха Павла. Јадно је што се народ на локалним изборима пали на приче о национал-популизму и спољнополитичким питањима које везе немају са локалним проблемима.

Иначе, на Зелењаку и на почетку Кнез Михајлове и данас штандови СНС. Наравно, нико им не прилази. Камо среће да је тако и у приградским насељима.

Evo ja veze nemam sa ovim, niti se bavim time, niti sam arhitekta ili bilo sta, nasao sam neki tutorijal od par minuta, skinuo SketchUp i Vray i napravio ovo jako brzo

BMOp0aJ.jpg

g532DTc.jpg

Sta bi tek i kako bi tek to uradio neko strucan i ko zna i ko se bavi time, a SPN mora da ima takve u svojim redovima, a ako nema, nek plati Djilas.
Svidja mi se ovo, bas imas talenta. Jesi li mozda uradio jos neke pre-posle rendere? Ima dosta lokacija u naseljima tipa Karaburma, Visnjicka Banja, Mirijevo, Zvezdara, Vidikovac, Petlovo brdo, itd. , gde bi mogli slicni pre-posle renderi da se generisu i da se, sto da ne, pretvore u projekte, ma ko bio u novoj vlasti. To je lep doprinos drustvu.

Да, има @Beki смисла за пројектовање, само да мало спусти ту ограду и онако смо се већ превише отуђили.

Ja vidim neku stambenu zgradu sasvim desno.

ako je plan da se ta kosina saseče, izravnja da bi se tu nanizali neki lokali tik uz zgradu, ne deluje kao dobar.

Еј бре, баш си строг и некако наџак. Човек је после неколико минута туторијала показао шта може на брзину да се уради, а ти плачеш због нека мале косине :) .
Осим тога, ја овде не види никакве локале већ неке кућице са модерним материјалима и тенденцијом да буде самоодрживе. Све помало има и неки хипи тон, можда због овог гитаристе. Можда је то и сам Беки.
Само ту ограду да спусти, онај човек (или жена, не видим добро) се поломи да слика тамо нешто преко ограде :)

На први поглед изгледа да је та прича о Кући цвећа нешто што може да одбије гласаче и чланове СПС-а, ипак је најављен наступ на заједничкој листи. Вероватно су закључили да им доноси више користи (у виду прилива турбонационалиста) него штете.
Шапић преписује, једном плагијатор, увек плагијатор.
Подсетник.png

@paradox polje Davno je to bilo, ali visina ograde je vise plod mog snalazenja, odnosno neumeca da uradim tad u tom trenutku onako kako sam hteo, nego eto, cisto da ispadne slika lepo i prezentuje se ideja.

Jer ako pogledas prvu i drugu sliku, ograda je u stvari te visine da bi prekrila automobile. Da li nisam znao ili nisam imao vremena, ne secam se, ali sada kada gledam, ograda je pre svega trik da se uklone automobili.

Sest godina je proslo, ko bi ga znao vise

"Braco Srbi jedite i pijte (u Beogradu) nema vise prevaranta Tite..."
Odusevljen sam ovim potezom. Nek sve posalju za ovu skracenu NDH. :)
Puno vise ucinio za njih.
Koja glupost, pa za vreme Tita su bar bili siti, što se ne može reći za ove koji su zajahali kasnije.

Човек је после неколико минута туторијала показао шта може на брзину да се уради, а ти плачеш због нека мале косине :) .

Ne zbog kosine nego stambene zgrade. 😛

Mislio sam da je to AI uradio. Nisam dobro razumeo da je Beki sam to sve korak po korak.

On nesumnjivo ima talenta za razne stvari...

Sve to o Kući cveća što Šapić priča je degutantno, prvenstveno iz razloga što je Šapićevo istorijsko obrazovanje kombinacija nekog pamfleta i šta je čuo na nekoj slavi o komunistima dok je šmrkao belo.

Poslednje tri-četiri Šapićeve izjave odišu jeftinim nacionalizmom, radikalskim opštim mestima i suštinskim nerazumevanjem XX veka.

Plaćamo cenu SNS nesposobnih kadrova i stranke koja preko 10 godina ne može da iznedri jednu kompetentnu i obrazovanu osobu za visoku poziciju u gradu ili državi. Eto nam, sad ćemo da slušamo par godina Gangulinu dijalektiku o Marksu i Engelsu.

Vrh