Taj rad,au brate carstvo nebesko za gangulu
zamisli banes bogu na dvor i vidis
Pogledajte prilog 194413
pa ja svojevoljno idem u pakao braco
brat shapara ne zna sta ti ta industrija, profesija a tek um nema pojma sta jeNa mestu kuce cveca postaviti memorijal pobijenih Srba industrijalaca, profesira i najumnijih ljudi ispod obilicevog stadiona 1944. i 1945. a ako ima uslova i sa Lisicijeg potoka
Фасцинантно како је ДС изнедрила шешељоида од Шапића каквог није било ни у СРС.
A da nije to uradila onda bi onaj drugi deo potencijalno opozicionih birača rekao puu zasto ucestvujete u namestenim izborima, dajete legitimitet blabla...Opozicija vuče poteze kao da želi baš da se osigura da slučajno neće uzeti vlast. Ljudi koji imaju neku tanku nadu da može doći do promene vlasti nakon današnjeg performansa će shvatiti da ni opozicija ne veruje u svoju pobedu.
Обећаће то Гангула, али неће испунити. Исто важи и за подвожњак између Булевара уметности и Булевара Црвене Армије, продужетак Т6, проширење Сурчинског пута, Булевар патријарха Павла. Јадно је што се народ на локалним изборима пали на приче о национал-популизму и спољнополитичким питањима које везе немају са локалним проблемима.Na mestu kuce cveca postaviti memorijal pobijenih Srba industrijalaca, profesira i najumnijih ljudi ispod obilicevog stadiona 1944. i 1945. a ako ima uslova i sa Lisicijeg potoka
Svidja mi se ovo, bas imas talenta. Jesi li mozda uradio jos neke pre-posle rendere? Ima dosta lokacija u naseljima tipa Karaburma, Visnjicka Banja, Mirijevo, Zvezdara, Vidikovac, Petlovo brdo, itd. , gde bi mogli slicni pre-posle renderi da se generisu i da se, sto da ne, pretvore u projekte, ma ko bio u novoj vlasti. To je lep doprinos drustvu.Evo ja veze nemam sa ovim, niti se bavim time, niti sam arhitekta ili bilo sta, nasao sam neki tutorijal od par minuta, skinuo SketchUp i Vray i napravio ovo jako brzo
Sta bi tek i kako bi tek to uradio neko strucan i ko zna i ko se bavi time, a SPN mora da ima takve u svojim redovima, a ako nema, nek plati Djilas.
Koja glupost, pa za vreme Tita su bar bili siti, što se ne može reći za ove koji su zajahali kasnije."Braco Srbi jedite i pijte (u Beogradu) nema vise prevaranta Tite..."
Odusevljen sam ovim potezom. Nek sve posalju za ovu skracenu NDH.
Puno vise ucinio za njih.
Човек је после неколико минута туторијала показао шта може на брзину да се уради, а ти плачеш због нека мале косине .