Eee al zato na sva usta laje kosovo kosovo, zuti lopovi izdajnici, truli zapad, putine ljubim te medj butine i lgbt napolje - to je ono sto vecina voli da cuje!Osoba koja nema nikakvog praktičnog znanja ili sličnog, kako bi ispunjavala obaveze na čelu nekog ministarstva, koja je predsednica stranke koja nije ni prešla cenzus na izborima za parlament/narodnu skupštinu
Све апсолутно тачно и било каква озбиљна опозиција би у кампању ушла са озбиљним пламом темељне реформе политичког система у Србији а начелно изборног делаŠkolski primer apsurda i izbora, izbornog sistema, sistema izbora sastava Vlade i generalno funkcionisanja Narodne skupštine. Osoba koja nema nikakvog praktičnog znanja ili sličnog, kako bi ispunjavala obaveze na čelu nekog ministarstva, koja je predsednica stranke koja nije ni prešla cenzus na izborima za parlament/narodnu skupštinu - u sve to ulazu mimo bilo kakvog logičnog sleda događaja. Narod bira ko će ga predstavljati u skupštini, a onda ti predstavnici biraju one koji će da vode državu na osnovu zahteva onog ko vodi državu - i tu ne smeju da se bune.
Ana Brnabić, ne baš žestoki borac za LGBT prava, ali vrlo rado uživa u pravima koja joj zakonski ne sleduju, i Mica Preletačica, žestoki protivnik LGBT svega.
Ovo je iskreno jako opasna stvar sto nam se sada dešava, da ova Preletačica ima BILO KAKVU reč u Skupštini, a još gore da bude vođa nekog ministarstva. Pad demokratije na svim mogućim nivoima.
Evo sazreli smo u pm Nestor uzo fazon 10 posto.
Izgleda da sam prespavao uspon demokratije, kada je to bilo?Pad demokratije na svim mogućim nivoima.
Nema od njega ništa, a nekad sam ga podrzavao. Nema ga nigde i onda se mesec dana pred izbore magično pojavi i krene da priča neke nerealne priče o nezavisnosti i suverenitetu. Ako ništa, bar je jedan od retkih političara koji nije hteo fotelju i političku funkciju, pokazao je da ima čiste namere i da je pošten. Recite mi, ko je posle njega podneo ostavku od ministara za tih 10 godina, da ne računamo ministra prosvete nakon Ribnikara.Moj Radule komšija sa Zvezdare se jadan ne pita ni u svojoj zgradi, a kamoli nešto više.
Uzeo bi 10-15% ali konačno da se vučić i sns preracunaju, ispadnu ekstremno glupi i unište pokret koji je imao veliki potencijal za ponovljene izbore gde bi sa koalicijom sns-sps-mi osigurali pobedu na ponovljenim beogradskim izborima. Potrošili su apsolutno sve moguće opcije za prevaru, Šapića i spas su bacili na nebitnim izborima gde je opozicija bojkotovala, pa su onda iskoristili deo poksa 2022, a sada mi i zavetnike.Evo sazreli smo u pm Nestor uzo fazon 10 posto.
Ko ce da ih sredi i kada? Radikali za metar dana? Oce q...Да ли ће бити сређивања спискова?
Да ли ће бити сређивања спискова?