Šta je novo?

Izbori 2024

@vucko

Evo pastujem...

Izvini šta konkretno to znači? Odbićete da izađete na izbore i dozvoliti mu da uzme sve mandate kao pre par godina ili ćete se boriti da do izbora uopšte ne dođe i biti zadovoljni sa svojim poslaničkim mestima naredne 4 godine sad kad je konačno situacija 50-50 i postoji šansa da padne grad? Iskreno se plašim da je ovo drugo, jer čak i ako osvojite isti broj glasova kao sada (a nećete, jer recimo većina moje familije koja je glasala za vas, više neće), a desna opozicija nadvlada svoju sujetu i izađe organizovano (kojoj najviše i zameram što grad nije pao), prostom matematikom bi bilo manje glasova ispod crte, što znači i vaše manje učešće u mandatima!


P.S. Jedini čovek koga znam, a koji otvoreno kaže da je glasao za MI, visoko je obrazovan, inteligentan (kvantitativno), svestran i čestit i više od svega anti AV! Ja iskreno za njih nisam ni znao do par dana pre izbora, kada su i slučajno dali neki materijal na ulici, tj u liftu. Jedini koga znam i koga zaista i poštujem tu je Branko Pavlović, a Nestorovića nisam video od cov. Ostale ne znam i ne bih ni da komentarišem, ali primećujem da su apriori proruski, što nije samo po sebi loše, ali sam više za neutralniju i prosrpsku poziciju i akcenat na promenu razvojnog ecc sistema, a ne političko palamuđenje.
 
Poslednja izmena:
Ђилас је медијски изопштио НС сам Јунајтед груп медија.

А ово куртијевско показивање зуба пред швабама је само доказ да су Немци и ЕУ небитни фактор под диктатор САД. Исто као кад бата Гашић прозива Немце да крију убице Оливера.
 
И нама су били захвални када смо им ишли на руку. Поента је водити се својим интересима.
 
4 miliona za 4 odbornika.. pa to je da ih zavežeš i javno bičuješ na trgu sa sve dubokim tonom predsednika u pozadini da im odzvanja dok trpe nezamisliv bol... kakav zakon više u "državi" ovog tipa...

Skinuo bih u gaće, ružne, zadrigle sa sve menadzerskim stomačinama i odlakavelim leđima i udri za primer svima...

Ali bukvalno bih to uradio da sam vlast pa me sutradan odmah sklone i da krivično odgovaram...

Uzeo si debele pare da bi prekrojio narodnu volju. E ako si već toliki debelokožac, bič po leđima na trgu.
 
GGulIN7WsAA2ywB.jpg


Mogu putpuno da zamislim da je ovo stvarno izjavio :D
 
За овакве нам треба једна арктичка кажњеничка колонија:


IMG_3322.jpeg



 
Evo i ja u nečemu da se složim sa MC,
sto se kaze, i corava koka ubode neko zrno
 
Evo šta se radi: Mi će podržati SNS u Beogradu, Nestor istupa, kako bi se i na narednim izborima u nekom novom pokretu prodavao kao opozicija (jer eto, on ima integritet, odabrao je da napusti pokret, umesto da sedne u fotelju) i onda ista priča u krug i za sledeće izbore.

Pametni su, nema šta.
 
Nisu pametni, nego su za vreme dok su neki npr. sebe učili da postanu atomski fizičari i disciplinovali da ne budu nemoralne nakaze, ovi klošari su sebe trenirali da što bolje otmu, preje*******u, eliminšu savest i ostalo.

Tako da nije do pameti, nego do seta veština koji neko razvije.
 
За овакве нам треба једна арктичка кажњеничка колонија:


Pogledajte prilog 190182


Šta ti imaš protiv Duce? Jel si ti neki Nokijev? :)
 
Ово је одлична припрема СНС за поновљене градске изборе. Сад ће да се распрше и гласови Ми који никада неће гласати за СПН, а мањи део можда да глас Новом ДСС али не значајно.
 
Ako hoćemo da analiziramo ovaj današnji događaj, ja tu vidim samo dve mogućnosti.

Prva je ta da su MI bili veštačka tvorevina od strane SNS, čisto da malo zeznu beogradske izbore, pa sad kad je to rešeno, mogu se polako rastati.
A druga je da je to bila realna grupa ljudi, od kojih očigledno na kraju ispade da samo Nestorović ima čast i da se ne prodaje, odnosno da kao vođa grupe nije uspeo da zadrži svoje članove (iako su oni stalno pričali kako nema vođe nego su njih 7 svi ravnopravni).

Šta je stvarno bilo, mislim da na kraju nije bitno. Šta nama sada ovo znači? Definitivne izbore ili ipak preletanje ovih članova i formiranje većine sa SNS (i ostalima)?
 
Vrh