MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
Bravo!Stvar je za mene jasna, ako su izbori pokradeni opozicija nema šta da traži u bilo kom parlamentu.
Kratko. Jasno. U glavu.
Bravo!Stvar je za mene jasna, ako su izbori pokradeni opozicija nema šta da traži u bilo kom parlamentu.
bas tako. Sacam se da si to pisao, ja tada nisma mogao da verujem.Moraju u skupštinu zbog EU. Ne odlučuju oni, nego neko umesto njih. Mora se pogurati Kosovo, a skupština bez opozicije je ništavna. Svako drugo obrazloženje je laž opozicije. Ako uđu u tu ludnicu, moj glas više dobiti neće.
Pisao sam za Avetnicu da je Vučićeva lažna opozicija. Bukvalno sam im prozreo namere. To je stranka za jednu upotrebu. Bem ti političku scenu na kojoj možeš predvideti stvari, iako nisi politikolog.
ne odluciju oni ali perfidno lazu. bice od njih dobri radikaliMoraju u skupštinu zbog EU. Ne odlučuju oni, nego neko umesto njih. Mora se pogurati Kosovo, a skupština bez opozicije je ništavna. Svako drugo obrazloženje je laž opozicije. Ako uđu u tu ludnicu, moj glas više dobiti neće.
Pisao sam za Avetnicu da je Vučićeva lažna opozicija. Bukvalno sam im prozreo namere. To je stranka za jednu upotrebu. Bem ti političku scenu na kojoj možeš predvideti stvari, iako nisi politikolog.
I sve posle ove recenice je nebitno. Trazi od NS da vrste mandate. A da, nisu ih ni dobili.Naravno da nisam njihov glasac, bio sam glasac NS.
U potpunosti si u pravu. I ja kao mc nisam glasao snp a mislim da bi trebali da odbiju mandate tj da je to jedini uspešan vid borbe sad. Ali ako je vama ok da uzmu mandate i ne shvatate da je odsustvo opozicije u trenutku kad treba priznavati kosovo jedino što ga može naterati na ustupke šta da vam kažem. Uživajte.I sve posle ove recenice je nebitno. Trazi od NS da vrste mandate. A da, nisu ih ni dobili.
12 godina vec ‘sad priznaje Kosovo’ dojadili ste vise sa tom pricom, nek ga i prizna. Na kakve ga je to ustupke nateralo videli smo 2020. samo je opozicija dodatno unistena.U potpunosti si u pravu. I ja kao mc nisam glasao snp a mislim da bi trebali da odbiju mandate tj da je to jedini uspešan vid borbe sad. Ali ako je vama ok da uzmu mandate i ne shvatate da je odsustvo opozicije u trenutku kad treba priznavati kosovo jedino što ga može naterati na ustupke šta da vam kažem. Uživajte.
Razumem šta pričaš, ali to je zapravo i problem opozicije... Jedino ih je sve skupilo to što su protiv Vučića, a za "ostalo ćemo lako". Nema šanse opozicija bilo šta da uradi, kada odmah po završetku izbora, američki ambasador izlazi na TV i kaže da "onaj koji gubi takođe mora da prihvati rezultate izbora". Par hiljada ljudi na ulici koje ne podržava EU i SAD, teško da je neki recept za uspeh. Ne postoji podrška spolja za smenu vlasti i to je verovatno bitan preduslov.ja sam glasac spna, samo zato jer su anti vucic.
Нека и овај што је твитнуо ово објасни како је скупио 10 хиљада потписа а на изборима узео дупло мање гласова.
Bukvalno se i zovu Srbija PROTIV nasilja.ja sam glasac spna, samo zato jer su anti vucic.