Надам се да ме нико неће погрешно схватити, али имам утисак да би покрет Ми глас народа боље изнео Карлове стручне предлоге за побољшање система и саобраћаја, него коалиција Србија против насиља.
Оног секунда када је било ко од кључних људи тог покрета рекао "СПН подржава Француско-Немачки план", недвосмислено је да је у питању кукавичје јаје и кец у рукаву секташке хоботнице и издајника на власти.
Да ли сте читали њихов програм. 1) Да се поново населе села 2) Да се укрупни средњи посед. А чиме ће да се баве људи у тим увећаним селима са укрупњеним поседима? 10 фризера и кафана на једног пољопривредника? Чак и Вулинов "Покрет Социјалиста" неке тамо 2010. је вукао ко циган мечку професора Миладина Шеварлића, који је један од ретких професора кога изузетно ценим.
Можда и грешим, али мислим да би у овом случају моја консултатитивна помоћ била најдрагоценија НДСС, да у мају 2017. помогнем да нокаутирамо СНС преко десније оријентисаних гласача. Саобраћај је врло јака тема, ту мора да буде квалитетног меса. Рецимо: "ГСП аутобус до Лазаревца, Обреновца, Сопота, Барајева, Младеновца", што није техничко побољшање већ игра на понос и равноправност људи.
Poslednjih dana se u "opozicionim" medijima objavljuju ovakve analize kako bi trebalo da se uzmu mandati, iako su izbori neregularni. Kao to je manje zlo...
Zar ne bi bilo logično i principijelno da se ne uzmu mandati, isti pripadnu vladajućoj koaliciji čime bi se dodatno "delegitimisali" izbori... Naravno, to je u Srbiji nemoguće, jer ipak je fotelja, pa makar i takva okrnjena najbitnija. Zato i dolazi na skupove par hiljada ljudi...
Посланик није просто човек који седи и прима плату, већ чак и када је опозиција, долазе му у руку директно сви планови, извештаји, нацрти закона, "месо" за рад без кога не може да изађе у јавност и каже "спема се то и то". То је највећа штета бојкота 2020. Такође, много је ту људи са мало искуства или први пут у политици, и тек са посланичким искуством можемо направити јаке кандидате.
Opet se ovi Ameri mešaju u unutrašnje stvari Zrbije.
Ccccc...sramota
Ministar spoljih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da Zapad nije spreman da se pomiri sa izbornim rezultatima i podrškom koju je narod pružio predsedniku
n1info.rs
Ви као да не схватате да се Лавров уопште не обраћа Србима, већ људима бившег СССР. То је геополитичка зона у којој Русија сматра, као что схвата и запад за Србију, да јој је аутократа најбоља гаранција спољне политике. Њих баш брига за аутократију у небитној Русији, али желе да је одрже у Белорусији, Турској, Казахстану, Азербејџану и средње азијским државама. Таквом ставу су допринели неки од политички д... умствено заостали са доступом медијима, дајући изјаве да је у Украјини "агресија" (историјско-политички немогућа ствар), и да Русији треба увести санкције. За разлику од за Србију штетног спина да СПН подржава ФН план, овде је конкретан ид***зам такође штетан за Србију, са стране ових Евробу**ла. Ово се не односи на грађана са личним разрађеним проевропским ставом, већ за бу**ле који су чиста ложана у том правцу.