Пустињски лисац
Intermediate
Наравно да друга најјача политичка струја у Србији са итекако развијеном инфраструктуром нема проблема са прикупљањем потписа. Биће занимљиво када их буду сакупљали (ако буду) Луди Радуле, Нестор или Чеда.
Znaci, ti mislis kako je taj inkrementalni pristup dobar. Na ovim izborima opozicija dobije 25%, pa sledeci put 32%, pa za 12 godina 43% i za 16 godina pobedjuje. Znas li koliko ce sve biti u unisteno za 16 godina pod radikalima? Video si gore da mafija preuzima cak i carinske funkcije drzave. Bata Andrej, kazu, zeli da preuzme PTT itd.Čemu pisanje po ovoj temi kad znaš da nećeš izaći na izbore? Idi šetaj parkom, ovako pišeš knjigu pa zapališ svesku.
Tako naivno posmatranje politike može samo neko ko razmišlja dupetom da ima. Da bi sa 20% došao do 51% moraš da pređeš neki put. Znam da ti je neverovatno, ali ne bi mogli zatvaranjem garaže galerije da skoče toliko, ma koliko mislio da je to najgenijalnija ideja. Mogu da idu na 25, 35, 40 posto. Tada vlast postaje veoma klimava i strahuje od svakog poteza. Do sada, kakva god afera bude oni izgube 2-3%, sačekaju godinu dana, i to se zaboravi. Ako se sećaš, i sns je došao na vlast tako što je vrebao priliku, pojedinačno imao najviše, ali sps i ds su imali 51+, i slično. Pa je sns tek kasnije dobio priliku da preuzme vlast.
Njima ce SNS dati potpise.Наравно да друга најјача политичка струја у Србији са итекако развијеном инфраструктуром нема проблема са прикупљањем потписа. Биће занимљиво када их буду сакупљали (ако буду) Луди Радуле, Нестор или Чеда.
20-30 godina se nista ne odrzava.Pogledajte prilog 179329
Остајем без воде због озбиљног квара на цевоводу јер се у овом граду десет година НИШТА не одржава. Али добро, битно да су сви исти и да је бојкот најбоље решење.
Не лупетај.20-30 godina se nista ne odrzava.
slazem se.Не лупетај.
За време "жутих лопова" реконструисано је много паркића по НБГ и целом граду и реконструисани су квалитетније и креативније него што их сад напредњаци реконструишу, с тим да напредњаци скоро ниједан парк на НБГ нису реновирали осим паркића у Савским блоковима и још 4-5 мањих паркића. Трећина паркова нису реновирани од изградње пре 50-60 година иако је градски буџет огроман. Градски превоз никад није био гори осим деведесетих, с тим да је деведесетих био лош због санкција, а сад искључиво зато што је власт жестоко корумпирана и неспособна. Вероватно смо једини град у Европи који има мост који је НАПУШТЕН ( Стари железнички мост). Пре 10-15 година улице нису реновиране претерано квалитетно, али неупоредиво квалитетније него данас кад се после свега месец дана појављују улегнућа и колотрази. Пре 10-15 године по граду је проширено и реновирано више уских грла за чије проширење је неопходна експропријација, а данас се једина проширења раде на рачун јавних зелених површина и кад су потребна и кад су непотребна, а не пада им на памет да ураде проширења за које је неопходна експропријација. Жути лопови су заменили више водоводних цеви по граду него ова напредњачко-радикалска ба***. Можда су напредњаци реновирали више топловодних цеви, али то искључиво да би се фирма "Конвар" блиска Радету Басти обогатила, а он је за сваке радове узимао 30% новца. Многе улице по НБГ су због тих радова за свега пар месеци раскопаване по 4-5 пута јер радници у тој фирми не знају да наместе и споје све цеви како треба. Данас у Београду имамо мостове који се распадају и који су малтене пред урушавањем. Напредњаци нису купили НИЈЕДАН нови тролејбус ни трамвај, а сви знамо колико неквалитетне аутобусе набављају и по колико незахвалној цени. Чињеница да су Беоком сервис упропастили и да се улице распадају чак и у близини најбитнијих општинских и градских институција нећу да коментаришем. Ја сам за две године преко 150 пута пријавио рупе на тротоарима код и прекопута зграде општине Нови Београд да би тек онда закрпили, а чак ни онда нису закрпили рупе на такси станици које ипак представљају много већи проблем него рупе на самом тротоару. Већ месецима истом том Беоком сервису скоро свакодневно пријављујем разноразне проблеме по граду, од рупа у најбитнијим улицама до разваљених клупа и електро-ормана, али наравно ништа није поправљено јер је Шапић буквално упропастио Беоком сервис. Не волим ни ја Ђиласа, али докле год се не прода СНС-у сматраћу га много бољом опцијом за Београд од Шапића, Весића, Малог и др. Шешеља.
Parlamentarna kriza i nelegitimna Skupstina, naterala bia Ambasadu da HUlji naredi otvaranje medija.
MC_ ti je jedan od one vrste ljudi koji jednom nešto probaju i ako im ne uspe, dignu ruke i kažu kako to nije za njih. Nagledao i naslušao sam se takvih stvari ne mali broj, nevezano za to šta je u pitanju.Čemu pisanje po ovoj temi kad znaš da nećeš izaći na izbore?Али добро, битно да су сви исти и да је бојкот најбоље решење.
Имају одличног кандидата, неупоредиво бољег од листе Србија против насиља.Која је тачно политика Двери и Заветника за Београд?
Па ти покушај да доведеш тај систем у питање. Што не предложиш некој странци да у свој програм убаци формирање мешовитог изборног система нпр? ( да се пола посланика бира по имену и презимену, пола по странци) Ако се већ толико оптерећујеш око политике, било би глупо да се бар мало не ангажујеш.slazem se.
ali glavni kreatori "ekonomske politike" SNS pljacke su bivsi DS i G17+ kadrovi.
Ja tu vidim jedan kontinuitet. Naravno da je SNS najgora vlast ikad, ali ja sam to mislio i za Zute i pre toga za SNS. Bio sam toliko glup da sma bio srecan sto Tadic gubi izbore.
I sta se desilo. Situacija se pogorsala.
Zasto? Zato sto je partiokratija nastavila da vlada. Zato sto sistem partiokratije (sistem parlamentarne demokratije) nije doveden u pitanje.